Şimdi Ara

HUAWEi IDEOS X5 HD ANDROID PDA -- 569,00 TL-- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
1
Favori
24.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan telefonu aldım gayet düzgün ve sorunsuz.şimdilik.1-2 kişi sorun yaşıyor telefona yapışıyor.ses sorunu var dediler şimdilik bende sorun yok.dh deki kullananlardan da bilgilendirildiğim kdr onlarda da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: hectic01

quote:

Darty puan kampanyasından sipariş ettiğim X5'i kutusu, jelatini açılmadan faturasıyla beraber nakit 456 TL'ye satıyorum. . İstanbul içi (bostancı civarı) elden teslim tercihimdir. İlgilenenler PM lütfen. Talep çok olursa kaporasız ayırma yapamayacağım.

Arkadaşlar cihaz jelatini kapalı olarak geldi. ilgilenen varsa hala 456TL nakit satılık.

Alsam mı acaba.

acaba ben mi alsam...
    (ortalık kızışıyor )

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

Darty puan kampanyasından sipariş ettiğim X5'i kutusu, jelatini açılmadan faturasıyla beraber nakit 456 TL'ye satıyorum. . İstanbul içi (bostancı civarı) elden teslim tercihimdir. İlgilenenler PM lütfen. Talep çok olursa kaporasız ayırma yapamayacağım.

Arkadaşlar cihaz jelatini kapalı olarak geldi. ilgilenen varsa hala 456TL nakit satılık.

Alsam mı acaba.

acaba ben mi alsam...
    (ortalık kızışıyor )

benim olacak x5, vurucam kırbacı vurucam kırbacı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Hepsiburada kampanyası devam ediyormu

hb nin çek ve puan sıra ile bitti artık o kampanya dan satanlardan PEŞİN alabilrisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertyon

bende bu telefonu almayı düşünüyordum ama sağda solda kronik sorunlarını duyunca soğudum... bundan 5-6 yıl önce siemens SX1 vardı ve özelliklerine göre fiyatı çok uygundu ama o da sorunlu bir makineydi, o zamanlar onu almıştım ve sonradan çok pişman olmuştum...satmaya kalkınca da sorunlarından dolayı 2. elde para etmiyordu...biraz daha fazla vereyim ama doğru düzgün sorunsuz bir cihaz alayım düşüncesine girdim,onun için almaktan vazgeçtim bu makineyi.

şuanda SX1 kullanıyorum sanırım 2004/2005 de F/P cihazlarından birisi idi , bilenler bilir siemens arkasında durmadı , aksesuar bulamadık ve yazılımına destek vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: spygame

quote:

quote:

2 saat önce aldım hocam ist içi.475 liraya.keşke daha önce verseydin ilanı

Sağlık olsun. Kısmet işi galiba biraz da. Alan çıkmazsa da abime hediye edicem artık.

• Kullanan arkadaşlar; sarjı ne kadar gidiyor bilgi verebilirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izomer

quote:

Orijinalden alıntı: wertyon

bende bu telefonu almayı düşünüyordum ama sağda solda kronik sorunlarını duyunca soğudum... bundan 5-6 yıl önce siemens SX1 vardı ve özelliklerine göre fiyatı çok uygundu ama o da sorunlu bir makineydi, o zamanlar onu almıştım ve sonradan çok pişman olmuştum...satmaya kalkınca da sorunlarından dolayı 2. elde para etmiyordu...biraz daha fazla vereyim ama doğru düzgün sorunsuz bir cihaz alayım düşüncesine girdim,onun için almaktan vazgeçtim bu makineyi.

şuanda SX1 kullanıyorum sanırım 2004/2005 de F/P cihazlarından birisi idi , bilenler bilir siemens arkasında durmadı , aksesuar bulamadık ve yazılımına destek vermedi.

Tema bile değişmiyordu.

• SX1 e laf yok, tema değişmemesinin sebebi simbian sürümüydü, ve cihazın arkasında durmama olayı da yok bence, neticede o dönem hiç bir telefon bir üst sürüme güncellenmedi.

yazılımına destek vs verlimedi de hiç gerçekçi ceğil, nGage oyunlarını oynatan tek telefondu kendileri :) şuanda sıfırnı bulsam alırım o derece
  • Az önce aldığım telefonu 510 tl ye sattım. Fotoğraf çekimi ve video kaydının bu kadar kalitesiz olabileceğini düşünmemiştim. 5mp yazıyor ama bence gerçek değeri 2mp falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

SX1 e laf yok, tema değişmemesinin sebebi simbian sürümüydü, ve cihazın arkasında durmama olayı da yok bence, neticede o dönem hiç bir telefon bir üst sürüme güncellenmedi.

yazılımına destek vs verlimedi de hiç gerçekçi ceğil, nGage oyunlarını oynatan tek telefondu kendileri :) şuanda sıfırnı bulsam alırım o derece

O dönemin benim için 2 efsane telefonu vardı. Biri 6600, diğer SX1. Fiyat olarak SX1 çok daha uygundu ama Nokia'nın adı vardı bi kere.
    Tabi o zamanlar için diyorum.

Neyse konuya bi anda atladım, konu sapmadan çıkıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

Az önce aldığım telefonu 510 tl ye sattım. Fotoğraf çekimi ve video kaydının bu kadar kalitesiz olabileceğini düşünmemiştim. 5mp yazıyor ama bence gerçek değeri 2mp falan..

1 tane bile inceleme okumadan alırsan böyle arkasından atıp tutarsın.

5mp lafını görünce foto kalitelidir sandıysan diyecek söz kalmamış, fotokalitesini mp ile olur diye düşünenlerdensin heralde.
  • quote:

quote:

Az önce aldığım telefonu 510 tl ye sattım. Fotoğraf çekimi ve video kaydının bu kadar kalitesiz olabileceğini düşünmemiştim. 5mp yazıyor ama bence gerçek değeri 2mp falan..

5mp lafını görünce foto kalitelidir sandıysan diyecek söz kalmamış, fotokalitesini mp ile olur diye düşünenlerdensin heralde.

++++1500
  • Ekran açıklığı vs bunlar boş işler. Telefonda daha ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum.

Telefon'u Darty'den aldım ve dün elime geçti. Bir haftalık iade hakkını saklı tutmak için SIM kart takmadan test etmeye başladım. Internete bağlantı, wireless, web browsing gibi kısımlarda bir sorun yok gibi. Ancak Skype ve fring ile yaptığım testler başarısız oldu. Skype ile ilk telefon görüşmesinde telefon kendini resetledi. Sonradan Skype'ı açmaya çalıştığımda ise Skype açılamadan kapatmaya başladı kendini. Bir de fring'i deneyeyim dedim. Fring ise login oluyor ancak test çağrısı yaptığımda uygulama kendini kapatıyor. Kısacası telefondan ilk izlenimim yazılımsal sorunları olduğu. Bu sorunlar SIM kart takılı olmadığı için olabilir mi? SIM kart takılı olmadığı için wifi ile bağlantı kuruyorum doğal olarak.
  • Ayrıca gizli WLAN'lara bağlanamıyor. 2.3'ü beklemek gerekecekmiş. 2.3'ün X5 için ne zaman çıkacağı da belli değil.
  • quote:

Arkasından atıp tuttuğum falan yok. Sadece olanı söylüyorum. Ayrıca inceleme okumadığımı nereden biliyorsunuz? 5mp in foto boyutuyla ilgili olduğunu da biliyorum. Burada aşağı yukarı 2mp lik lens interpolarizasyonla 5mp e çıkarılmış gibi. Amacım sadece almayı düşünenlere yardımcı olmak ve bu konuda uyarmak.
  • En pahalı cep telefonunu bile alsanız, fotoğraf performansı 300 liralık fotoğraf makinesinin çok gerisinde kalacaktır. Cep telefonunda fotoğraf olayı tamamen kandırmacadan ibarettir. Fotoğraf için gidin adam gibi bir fotoğram makinesi alın. 200-300 liraya alacağınız basit fotoğraf makineleriyle bile çok güzel sonuç elde edersiniz. Çok kaliteli fotoğraf istiyorsanız DSLR makineler 1000 liradan başlar.

570 liralık bir telefondan hem güzel fotoğraf çeksin, hem internete girsin, hem güzel bir cep telefonu olsun, hem PDA olsun vs vs gibi isteklerde bulunursanız hepsini bir arada kaliteli bir şekilde bulmanız oldukça zor.
  • quote:

quote:

Arkasından atıp tuttuğum falan yok. Sadece olanı söylüyorum. Ayrıca inceleme okumadığımı nereden biliyorsunuz? 5mp in foto boyutuyla ilgili olduğunu da biliyorum. Burada aşağı yukarı 2mp lik lens interpolarizasyonla 5mp e çıkarılmış gibi. Amacım sadece almayı düşünenlere yardımcı olmak ve bu konuda uyarmak.

iyi de hocam, her incelemede kameranın kötü olduğu söylenmiş, uzağa gitmeye gerek yok DH deki videolu incelemeyi izlemek örnek foto ve videolara bakmak yeterdi. kamera gündüz çekimlerinde orta şekerli gece vs de kötü.

• dh videosunda kötü denmemiş, ortalama sonuç veriyor denmiş. Bana göre ortalamanın da altında. 5mp 6700 vardı bende bundan kat kat iyi çekiyordu.
  • quote:

dh videosunda kötü denmemiş, ortalama sonuç veriyor denmiş. Bana göre ortalamanın da altında. 5mp 6700 vardı bende bundan kat kat iyi çekiyordu.

hala 5mp şu vardı bende diyosun. demek ki ondaki sensör başka bundaki başka. dh de ortalama dense bile videola çekilmş fotolar vardı, onlara bakmadın mı. ha baktığında hoşuna gittiyse şimdi niye gitmio

benm de canımı sıkan bişey oldu, ışık sızması yok diyodum ama meğer varmış, ben o parlamaları ekrandan telefonun çerçevesine yansıyan ışıklar sanıyodum ama malesef değilmiş. değişim mi istesem diye düşünüyorum şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.