Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
314.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: axt

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

hayırlı olsun son versiyon çıktı
    LİNK KALDIRILDI

ee bu zaten vardı ki? 28.12.2011 yazıyor.

kutucuğa u8800 yazarsan görürsün yada linke direk indirme linki bu
    LİNK KALDIRILDI

linki kaldırın sonra ki yazılanları okumadan birisi yükler telefonu pert olur hiç iyi olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 31 Aralık 2011; 11:37:34 >
  • ben dün ilk sayfadaki tarifler ile root olup imei yedekleme işleminden sonra 2.3.5 i dahili hafızaya attım ve teli kapayıp açtığımda sıkıntısızca kurdum roomu. sonra kapandı ve açtım. 2.2 de modem ile başım dertteydi çoğu zaman bağlanamıyordu evdeki modeme bir 5-10 denemeden sonra bağlanıyordu bu room da ise hemen bağlandı sıkıntısızca başka yerlere gittim oralarda da hemen bağlandı. arayüz ve menu olarak çok memnunum şimdiye kadar. şimdilik sadece 2 tane hoşum agitmeyen şey oldu. 1. si teli uyandırmak için ses açma tuşu işe yaramıyor sadece açma kapama tuşu ile uyandırabiliyorum eğer bir çözümü varsa sevinirim. 2. si ise gmail de telefon rehberim yedeklenmiş vaziyette duruyordu teli ilk açar açmaz nete bağlandı ve gmail den rehberi senkronize etti çok güzel fakat bende bir kişi üzerinde 2-3 telefon olanlarıda 2-3 ayrı kişi gibi tek tek kaydetmiş yani bende önceden ahmet diye birinin ev- iş - cep teli bir tane isimde kayıtlı iken telefona ahmet -ahmet - ahmet diye 3 tane isim olmuş bunu nasıl birleştirebilirim? en çok canımı sıkan konu bu oldu.

• Son güncelleme ile (B522, 28.12.2011) şebeke problemi yaşayan var mı?

Şimdi bir kişinin daha bahsettiğini görünce yazmam gerektiğini düşündüm:

Telefonu açık ve şebeke sinyali normal seviyede çekiyor görünen kişiler sonradan ULAŞILAMADI mesajları alıyormuş bazen!
    (telefonu 4bar çekiyor olup da "ulaşılamıyor" olan var!)

Yani son güncelleme ile telefonunuz çekiyor görünmesine rağmen bazı zamanlarda size ulaşılamıyor olabilir!

Kendi telefonunuzu arayarak kontrol etmeniz tavsiye edilir!

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ###

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 31 Aralık 2011; 10:36:03 >

• eğer şu:http://www.facebook.com/HuaweiDeviceMY/posts/332695313425325 olmasaydı şu anda kimse son sürüm beklemeyecek, 28.12.2011'i son sürüm kabul edecekti. yanlış mı? bu bilgi benim bilmediğim başka bir yerde var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 31 Aralık 2011; 10:33:19 >
  • Sebeke sorunu bende hem 3g de normal sebekede var. Eskiden 3g sinyali alan yerde bazen alamiyorum artik. Telefon gorusmeleri de bazen sinyal dusuklugunden sonlaniyor. Kisacasi 2.2 de daha mutluydum.

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Son güncelleme ile (B522, 28.12.2011) şebeke problemi yaşayan var mı?

Şimdi bir kişinin daha bahsettiğini görünce yazmam gerektiğini düşündüm:

Telefonu açık ve şebeke sinyali normal seviyede çekiyor görünen kişiler sonradan ULAŞILAMADI mesajları alıyormuş bazen!
    (telefonu 4bar çekiyor olup da "ulaşılamıyor" olan var!)

Yani son güncelleme ile telefonunuz çekiyor görünmesine rağmen bazı zamanlarda size ulaşılamıyor olabilir!

Kendi telefonunuzu arayarak kontrol etmeniz tavsiye edilir!

Evet dostum bende aynı sorunu yaşamaktayım bazen hiç çekmiyor bazende sinyal seviyesi full gösteriyor mesajlarım iletilmiyor ve bende şöyle bi sorun daha var telefon kendı kendıne bişey yapmakla meşgul yani uygulama açıyor anlayacağın sapıtıyor telefon sinir oldum artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: waskomnl

Arkadaşlar ben wifi dan bağlandığımda android marketten birşey download edemiyorum. 3g ye geçtiğimde download yapabiliyorum.

Bana modemde sorun var demeyin çünkü eşimin android telefonundan marketten download yapıyor benimki yapmıyor.
    Bu sorunu 4 aydır kimse çözemedi.

Benimde oyle sitelerde dolasabiliyorum ama marketten uygulama indirmiyor koca firmada cozebilen yok daha bunu
    öğlen 1,2 gibi belli olur sanırım..

• Arkadaşlar Benim tel ime 0 lakin ben yinede yükseltmek istedim daha önce ilk çikam 2.3.5 betasını yukseltmiştim ve wifi sorunu var bende bu telin wifi sinden yaralanmak istiyorum taki imei sorunu çözülünceye kadar fakat dediklerinizi yapıyorum dlod klasorunu telin hafızasına atıyorum ses+ ve - ve açma tişuna basıyorum guncelleme başlıyorr yaklasık % 25 doluyor ve oylece kalıyor hiç bir şekilde ilerleme olmuyor

böyle sorunum var

yardımlarınızı bekliyorum

Teşekürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.