Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni rom çıkmayacak galiba bu da fos çıktı
  • Yarina kadar bekleyin geldimi gelmedimi sorularindan copluge doncek konu
  • bence biz yine facebook sayfasına saldıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

eğer şu:http://www.facebook.com/HuaweiDeviceMY/posts/332695313425325 olmasaydı şu anda kimse son sürüm beklemeyecek, 28.12.2011'i son sürüm kabul edecekti. yanlış mı? bu bilgi benim bilmediğim başka bir yerde var mı?

burada tam olarak 31 aralıkta yeni bir sürüm çıkacak demiyor anladığım kadarıyla çok kişinin birden indirmesine serverlar müsait değil kopmalar yaşayabilirsiniz arge ekibi bu konuda iyileşmeler yapmak için uğraşıyor 31 aralıkta herkese açık olarak indirmeleri açacağız diyor yani benim anladığım 31 aralıkta 28 aralıkta indirdiğimiz sürümün aynısını telefonlar üzerinden indirilebilecek hale gelecek server bağlantıları hızlandırılıp iyileştirlikten sonra .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 31 Aralık 2011; 11:55:05 >

• İyide herkes burda su sorun var bu sorun var diye bas bas bagiriyor eger stabil degilse nasil cikartiyorlar nasil bir zihniyet anlamadim ben. Hadi betalarda olurda final surumde nasil olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

eğer şu:http://www.facebook.com/HuaweiDeviceMY/posts/332695313425325 olmasaydı şu anda kimse son sürüm beklemeyecek, 28.12.2011'i son sürüm kabul edecekti. yanlış mı? bu bilgi benim bilmediğim başka bir yerde var mı?

burada tam olarak 31 aralıkta yeni bir sürüm çıkacak demiyor anladığım kadarıyla çok kişinin birden indirmesine serverlar müsait değil kopmalar yaşayabilirsiniz arge ekibi bu konuda iyileşmeler yapmak için uğraşıyor 32 aralıkta herkese açık olarak indirmeleri açacağız diyor yani benim anladığım 32 aralıkta 28 aralıkta indirdiğimiz sürümün aynısını telefonlar üzerinden indirilebilecek hale gelecek server bağlantıları hızlandırılıp iyileştirlikten sonra .

Litarature yeni bir tarih eklediniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

burada tam olarak 31 aralıkta yeni bir sürüm çıkacak demiyor anladığım kadarıyla çok kişinin birden indirmesine serverlar müsait değil kopmalar yaşayabilirsiniz arge ekibi bu konuda iyileşmeler yapmak için uğraşıyor 32 aralıkta herkese açık olarak indirmeleri açacağız diyor yani benim anladığım 32 aralıkta 28 aralıkta indirdiğimiz sürümün aynısını telefonlar üzerinden indirilebilecek hale gelecek server bağlantıları hızlandırılıp iyileştirlikten sonra .

Litarature yeni bir tarih eklediniz hocam

düzelttim gözünüzden de hiç bir şey kaçmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: D-GaaRa

İyide herkes burda su sorun var bu sorun var diye bas bas bagiriyor eger stabil degilse nasil cikartiyorlar nasil bir zihniyet anlamadim ben. Hadi betalarda olurda final surumde nasil olabiliyor

kendi adıma konuşayım hiç bir sorun yaşamıyorum 2.3.5 te
  • Ben birtürlü indiremiyorum sürekli hata veriyor acaba son final sürümünü biryerlere upload yapıldımı ? link verebilecek varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Ben birtürlü indiremiyorum sürekli hata veriyor acaba son final sürümünü biryerlere upload yapıldımı ? link verebilecek varmıdır

önceki sayfalarda bir arkadaş vermişti
    http://www.fileserve.com/file/MJ65g2c
  • Son 2.3.5 güncellemesinde pusula ile bir skıntısı olan varmı? Gps tool yükledim ama pusulasını kullanamıyorum, çakılı duruyor; bu konuda önerisi olan varmı?
  • beyler son çıkan sürümü indirdim. telefona attım ve bekliyorum. sadece 3 tuşa basmak kaldı. kursam mı kurmasam mı karar veremedim? bazıları çok beğenmiş bazıları problemlerle karşılaşmış. napiyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D-GaaRa

İyide herkes burda su sorun var bu sorun var diye bas bas bagiriyor eger stabil degilse nasil cikartiyorlar nasil bir zihniyet anlamadim ben. Hadi betalarda olurda final surumde nasil olabiliyor

kendi adıma konuşayım hiç bir sorun yaşamıyorum 2.3.5 te

Beklemeyi dusunuyorum yinede sonucta rom kacmiyor bakalim aksama kim ole kim kala:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

Son 2.3.5 güncellemesinde pusula ile bir skıntısı olan varmı? Gps tool yükledim ama pusulasını kullanamıyorum, çakılı duruyor; bu konuda önerisi olan varmı?

ben her rom yüklediğimde pusula sorun yaşıyorum 1 hafta sonra kendi kendine düzeliyor 2.3 beta 1- 2ve son çıkan hepsinde ilk başta pusula kullanan programlar çalışmadı 1 hafta kadar sonra kendi kendine düzeldi. bekle düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 31 Aralık 2011; 12:33:00 >
  • Teşekkürler, bende şuanda felaket bir ram bolluğu var:) miui de 150 - 180 arası ram gösteriyordu bunda 175-205 arası görüyorum:) multi-task olayıda süper bence...
  • beyler şuan itibariyle son sürüm geldi ama çince olduğu söyleniyor. türkçe desteği var mı bilmiyorum :/
  • quote:

quote:

burada tam olarak 31 aralıkta yeni bir sürüm çıkacak demiyor anladığım kadarıyla çok kişinin birden indirmesine serverlar müsait değil kopmalar yaşayabilirsiniz arge ekibi bu konuda iyileşmeler yapmak için uğraşıyor 31 aralıkta herkese açık olarak indirmeleri açacağız diyor yani benim anladığım 31 aralıkta 28 aralıkta indirdiğimiz sürümün aynısını telefonlar üzerinden indirilebilecek hale gelecek server bağlantıları hızlandırılıp iyileştirlikten sonra .

kusura bakmayn ama çok desteksiz sallamışsınız :)) google translate çevirii gibi olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nadixa

beyler şuan itibariyle son sürüm geldi ama çince olduğu söyleniyor. türkçe desteği var mı bilmiyorum :/

çok değil, 10-11 mesaj gerileri bir okur musunuz.
  • Söylenen rom u8800+...
  • mrb arkadaşlar kendi web tarayıcısından googlden aradığım geçmişi nasıl temizlerim ayarlardan geçmişi temizle diyorum girdiğim siteleri siliyor sadece ama googleden arama yaptığım kelimeleri silmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.