Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charsiyakali -- 31 Aralık 2011; 13:17:19 >
  • merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Cevabına gelince internette googlea girince ordaki yazma kısmına tıklarsan geçmişi temizle diyor. ordan silebilirsin
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogan_dam -- 31 Aralık 2011; 13:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charsiyakali

arkadaşlar bi iyi bi kötü haberim var (şu an için)
    31-12-2011 tarihli full sürüm çıktı bu iyi haber
    fakat şu an çince yani türkçe desteği var mı bilgim yok
    LİNK KALDIRILDI

YA ARKADAŞIM LİNK KOYMADAN ÖNCE BİR BAK BU DAHA ÖNCEDE VERİLEN U8800+ YANİ BİZİMKİNİN BİR ÜSTÜ PRO OLAN MODELİ MİLLETİN TELEFONUNU PERT EDECEKSİNİZ BİRİSİNE LİNKİ KALDIRTTIK ŞİMDİ SEN KOYDUN .
  • quote:

http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEwNTY%3D deneyıp yardımcı olursanız sevınırım :D

koşan gelen herkes aynı şeyi yazıyor.

bu bizim telefon için değil.

• arkadaşlar huawei nin sitesindeki kernel-2.6.35-U8800pro-Gingerbread.tar nedir?

bende şu an sanırım kernel-2.6.32-U8800-Froyo(U8800源代码).tar bu kurulu 2.6.35 i kursam ne olur? bana artısı veya eksisi varmı?
  • ok kusura bakmayın kaldırıyorum :S
  • telefona guncelleme gelecekmı yukluyorum yoksa 2.3 u :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: istawrit34

arkadaşlar huawei nin sitesindeki kernel-2.6.35-U8800pro-Gingerbread.tar nedir?

bende şu an sanırım kernel-2.6.32-U8800-Froyo(U8800源代码).tar bu kurulu 2.6.35 i kursam ne olur? bana artısı veya eksisi varmı?

O romu kurma bizim telefon icin degil pro icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEwNTY%3D deneyıp yardımcı olursanız sevınırım :D

koşan gelen herkes aynı şeyi yazıyor.

bu bizim telefon için değil.

akadas bu huawei bizimle dalgami geciyor,u8800pro ya 2.3.5 2 ay once falan gelmedimi,romu bekleyen biziz adamlar pro ya rom cikarilar varmmi boyle sacmalik

• Artik ciksada kurtulsak bastan sona bu konu konusulmus.
  • arkadaslar bugun 2.1 den kurtulmaya kararlıyım ama orjınal 2.3 mu kursam custom rom mu kursam bılemıyorum bı yardımcı olurmusunuz :S:S
  • Son cikan 2.3.5 romu kullaniyorum,az once pembe ekrana erisip icerdiki tum dosyalari sdkartima .zip olarak kopyaladim.Artik 1 hafta sonra filan Mavi ekran hatasi verirse direk sdkarttan dosyalarimi buraya kopyalayacagim.Sizde alin tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 31 Aralık 2011; 13:40:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

mrb arkadaşlar kendi web tarayıcısından googlden aradığım geçmişi nasıl temizlerim ayarlardan geçmişi temizle diyorum girdiğim siteleri siliyor sadece ama googleden arama yaptığım kelimeleri silmiyor.

girdiginiz google sayfasinda ayarlara tiklayin arama gecmisini kaydetmdyi secin, sonra bir kez arama gecmisini silin googledan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç saat sonra çinde yeni yıla girecek.

Herkese mutlu seneler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

mrb arkadaşlar kendi web tarayıcısından googlden aradığım geçmişi nasıl temizlerim ayarlardan geçmişi temizle diyorum girdiğim siteleri siliyor sadece ama googleden arama yaptığım kelimeleri silmiyor.

girdiginiz google sayfasinda ayarlara tiklayin arama gecmisini kaydetmdyi secin, sonra bir kez arama gecmisini silin googledan

eyvellah hocam saol hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

bir kaç saat sonra çinde yeni yıla girecek.

Herkese mutlu seneler...

Romuda cikarsalar keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

hocam pembe ekrana nasıl eriştiğiniz konusunda bilgi verebilirmisiniz?
  • Backup.mtz

Evet beyler Yeni bir konu açtım sizleride Beklerim ;

MIUI kullananlar özellikle buyrun ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_56133951/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56133951

Ben ilk ss'leri koydum. Sizde yedekleri koyarsanız Sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprcn

quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

hocam pembe ekrana nasıl eriştiğiniz konusunda bilgi verebilirmisiniz?

marketten remount uygulamasini indir daha sonra calistir,menuden /cust.backup sec sonra root yetkisi istiyecek izin verin daha sonra ustteki remount yazisina tiklayin.Ekranda success yazarsa islem basariyla tamamlanmistir.Root explorerde menude en ustte cust.backup dosyasi gorunecektir.icine girip dosyalari kopyalayin.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.