Merhaba arkadaşlar bu modemden superonline olan dan var. Modem arayüzüne dış ağ üzerinden bağlanamıyorum. Yani kısaca şöyle ifade edeyim. Modem evde kurulu ben evdeyken laptopla veya telefonla wifi üzerinden ağa bağlandığım zaman 192.168.1.1 ip sinden modem arayüzüne rahatlıkla ulaşabiliyiroum. Ben işteykende modemin arayüzüne bağlanmak istiyorum. Modemin aldığı ip yi biliyorum bu ip adresine işyerindeki bilgisayardan yada başka bir yerdeyken mobil veri üzerinden cep telefonumdan modem arayüzüne bağlanmak istiyorum. Bunun için modem arayüzün den hangi ayarlamaları yapmalıyım dış ağdan modem arayüzüne bağlanmak için. Modem arayüzünde uzaktan erişim sekmesinde tr-069 protokolü felan izin verdim o şekilde denedim ama yinede dış ağdan modem arayüzüne bağlanamadım. İnternette araştırdım ama modem kurulum anlatımı ve modem port yönlendirme anlatımı haricinde bu model modem hakkında dış ağdan arayüze giriş bilgisine ulaşamadım. Bu konu hakkında forumlarda bilgi olmadığını gördüğüm için sadece bu problemin çözümü adına ayrı bir konu oluşturmak istedimki benden sonrada böyle bir problemle karşılaşan olursa direk buraya ulaşıp sorunu çözsün diye. Bilgi sahibi arkadaşların mesajları için şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 17 Kasım 2020; 11:10:5 > |
Bildirim