|
Selamlar. Yaklaşık 1 ay önce 24mbps VDSL bağlattık. Direkten yeni kablo çektik, modem sıfır, her şey güzel. İlk kurulum yapılırken bilgisayarda wifi listesini kontrol ettiğimde 2.4GHz ve 5G ağlarıyla beraber bir de bir gizli ağ görüyordum. Dikkatimi çekmedi, başka ağdır falan dedim geçtim. Ethernet kullandığım için ilk bir hafta falan fark etmedim, sonra ethernetten çıkardım laptopu salona geçtim 5ghz wifidayım landan dosya çekmeye başladım, 10-15dk sonra bağlantı koptu. başka 5ghz cihazlar da bağlanamıyor. 2.4ghz'den bağlanıp 5ghz'yi kapatıp açınca düzeldi. bir süre sonra yine aynısını yaptı. sürekli böyle yapıyor, en sonunda ben de 5ghz'yi tamamen kapattım. Bu sorunu daha sonrasında araştırırken bahsettiğim gizli ağı fark ettim. Arayüzü ![]() Hayır, gizli ağ 12 saat sonra kaybolmuyor. 12 saat sonra zaten 5GHz tamamen ölmüş oluyor kullanmamış olsam da bağlanamıyorum. Kopma sorunu ve bu gizlenmiş 5GHz ağı sorunu birbiriyle ilişkili mi emin değilim fakat abilerim ablalarım ben bu modemlerden fazla bir halt anlamam. Ne yapmalıyım?(modem değiştirmek haricinde) |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt