Şimdi Ara

Huawei FreeBuds 3 hakkında her şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cnytkyz

    Bende görüşlerimi belirteyim.

    Son 1 senedir android telefonları deniyorum ve kulaklık ihtiyacı olarak mikrofonu kaliteli diye android cihazlarla airpods 2. Nesil kullanıyordum. Apple kadar optimize çalışmada da müzik olsun telefon görüşmeleri olsun iş görüyordu. Ama oyun olarak özellikle pubg gibi oyunlarda ses geçikmesinden sebep oynamak pek keyifli değil hatta bazen sinir bozucu oluyordu. Sadece airpods lar ile değil başka markaların özellikle senheiser gibi premium markaların bile Bluetooth kulaklıkkarını denedim ama sonuç yine aynı ses geçilmeli bir oyun deneyimi.

    Şunu not düşeyim araya. Airpods 2. Nesil ve airpods pro lar Apple cihazlar ile H1 çipi sayesinde 120-130 ms gibi bir gecikme ile iletişim kuruyor ve neredeyse kablolu kulaklık performansında oyun deneyimi sunuyor. 1. Nesil airpods ise 170-180ms gibi bir bağlantı hızı sunuyor Apple cihazlar ile geçilme farkediliyor ama oynanabilir seviyede.

    Hauwei de freebuds 3 tanıtımın da Apple dan bile daha düşük geçikme deyip bir görsel paylaşmıştı. Oradaki görselde airpods un gecikme süresi 220ms gösterilmişti. O süre android cihazlar ile oluyor Apple cihazlar ile değil. Kendi modellerine de 190ms gecikme yazmışlar.


    Gelelim kulaklığa, kutudan çıkarıp kurduktan sonra Huawei ai life uygulaması üzerinden güncelleme geldi önce onu yaptım.

    Kulaklığın cihaza bağlanma hızı çok iyi kapağı açar açmaz bağlanıyor ve sarj durumları gözüküyor, airpods u android cihaz ile kullanırken sarjı göremiyorum eksiklikti ve bu kadar hızlı bağlantı kuramıyordu.

    Asıl merak ettiğim oyun performansı olduğundan ilk olarak ona baktım. Freebuds 3 ü p30 pro ya bağlayıp Pubg ye girdim geçilme var ama oynanabilir seviyede gibi. Sanki 1. Nesil airpods hissi veriyor. Ama 2. Nesil ile yan yana kıyas yapınca fark çok bariz hissediliyor. Yani biraz olmuş ama tam olmamış. Sırf oyun için alacaklara yine tavsiye etmem. Eğer ki kablosuz oyun oynamak istiyorsanız tek iPhone bir cihaz.

    Cihazı Apple da denedim aynı airpods 2 performansı veriyor. Huawei telefondan çok daha az geçilmeli oynatıyor.

    YouTube ve Netflix te denedim herhangi bir ses gecikmesi yok.

    Spotify, YouTube müzik ve tidal da denedim, kulakloğın tekini çıkarınca müzik duruyor takınca devam ediyor. YouTube da çıkarınca duruyor ama takınca devam etmiyor. Bu özellik airpods larda iPhonelarda olsa da android de çalışmıyordu.

    Başka bir deneme yapıp freebuds 3 ü oneplus 7 pro ya bağladım. Hauawei ai life uygulamasını ona da kurdum. Ama ses geçilmesi Huawei cihazdan daha fazla idi. Yani başka marka android cihazlar da hauwei de çalıştığından daha verimsiz oluyor. Ayrca ilk bağlantı da sarj durumu vs gözükmüyor, ai life uygulamasından girip bakabiliyorsunuz.

    Sonra mikrofon testi yaptım. Bir kaç telefon görüşmesi yaptım. Aradığım kişiler sesi çok beğendi hatta telefon ahizesinden konuşuyorum sandılar. Kulaklığı birine verip kendimi arattım mikrofonu gerçekten başarılı. Ama bu test kapalı yerde yapıldı rüzgarlı bir havada tekrar test edip konuya eklerim. Mikrofon olarak airpods tan daha iyi.

    Gürültü engelleme olayı fiyaskodan başka bişey değil. Bir kaç test ettim hiçbir fark göremedim. Yine test edip konuya eklerim. Daha önce anc özellikli sennheiser pxc 550 kullanmıştım.

    Müzik kalitesi olarak çok kıyas yapamayacağım anlamam pek bastı tizdi, ama airpods tan da memnundum freebuds 3 te hoşuma gitti.

    Renk olarak siyah aldım hoşuma gitti ama kutu acayip derecede parmak izi ve leke tutuyor, çizilme direncini zamanla göreceğiz.

    Tip olarak airpods a benzesede benim kulağıma airpods daha iyi oturuyor, biraz düşecek gibi duruyor freebuds lar bakalım onu da kullandıkça göreceğiz.

    Sonuç olarak kulaklık fena değil Android cihazda kullanacaksınız mikrofon sizin için önemli ise alınabilir ama amaç android de oyun oynamaksa hayal kırıklığı olabilir.
    Acaba spor yaparken de kullanilabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baristrkmn

    Haylou GT1 Plus modelini de inceler misiniz?
    Arkadaşım spam mısın sen ya? 11 farklı başlığa aynı mesajı yazarak ne yapmaya çalışıyorsun?
  • Çok iyi cihaz, android için en iyi seçeneklerden. Tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulakligi kotuleyenleri anlamakta gucluk cekiyorum.

    Bu kulakligin siyahi bende, beyazi da nisanlimda olmak uzere iki ayri cihazimiz var.

    Noise cancelling ozelligine camur atanlar neye dayanarak bunu soyluyor bilemiyorum. Ben huawei p20 pro, nisanlim da samsung a70 kullaniyor. Ai life uygulamasindan noise cancelling ozelligini aktif edip kendimize gore ayarladiktan sonra kafede vs. Gurultulu yerlerde gurultunun %90-95 ini engelledigini ikimiz de deneyimledik. Sesler cok net. Cok temiz ses veriyor. Bas belki bir tik dusuk gibi geldi bana ama daha profesyonel arkadaslarimiz daha iyi yorumlayabilir bu kismi.

    Ayrica evet belki iphone ile bazi ozellikler tam aktif bir sekilde kullanilamiyor olabilir. Ama ben huawei kullandigim icin telefonumda bluetoothum acikken freebuds in kapagini acmamla baglanmasi arasinda saliselik fark var. O kadar iyi. Nisanlimin telefon icinde 1 sn. İcerisinde baglandigini soyleyebilirim.

    Netflix, youtube vb. Uygulamalarda ses gecikmesi yok denecek kadar az. Online bir oyunda denemedim. Buna yorum yapamam.

    Cihazin tek eksi yonu olarak soyleyebilecegimiz sey ise kulaklarimizda emanet gibi durmasi. Kulaklarimiza tam oturmuyor hissi vermesi. Fazla hareket etmeden kullanimda sorun yok ama hizli hareket ederken bazen sikinti yaratabilir.

    Genel bir degerlendirme yapacak olursam, cihazin fiyati pahali gelebilir cogu kisiye gore. Haksiz da degil kimse. Ama ulkemiz sartlari maalesef boyle. Ama imkan varsa alinabilecek bir cihaz. Kutusu kablosuz sarj olabiliyor. Type-c gibi guncel bir arabirimi var. Bluetooth 5.1 destekliyor. Kutusu cok hizli sarj oluyor (huawei orjinal supercharge kullaniyorum 22.5 watt). Kulakliklari da hizli sarj ediyor. Baglanti hizi iyi.

    Fiyat olarak;
    Ben 850 tl'ye
    Nisanlim 900 tl'ye aldik.

    Edit: İmla hatasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramazmert -- 14 Şubat 2020; 23:56:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    Ben spor yaparken de bu kulakligi kullanmak istiyorum ama denediniz mi hic ter falan gecirince bozulabilir mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bynoear B kullanıcısına yanıt
    Koruması var, ben sporda kullanıyorum. Hiç sorun olmadı.ne yaptıysam kulaktanda düşüremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızısını alan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarınca otomatik durma özelliği sadece Huawei telefonlarda mı çalışıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç kişi sporda kullanılabilir mi diye sormuş. Ben hafta sonları sahilde koşarken veya bisiklete binerken takıyorum. Hep kulağımda olmasına rağmen hiç düşmüyo. Rahatsızlık da vermiyor. Rüzgar kesme diye bi özelliği var. Telefonla konuşurken bile uğultu olmuyo hiç. Tabi bu özelliklerden tam anlamıyla faydalanmak için Android kullanıyor olmanız gerekiyor. Eğer telefonunuz Android işlemcili ise Freebuds3'ü tavsiye edebilirim. Ben gayet memnunum siz de pişman olmazsınız bence.
  • iremyavz kullanıcısına yanıt
    seni alır bu
  • Andorid kullananlar için kesinlikle en iyi tercih diyebilirim. Bugüne kadar pek çok kulaklık denedim. Hiçbirinde bu kadar iyi ses kalitesi ile karşılaşmadım. Hem müzik dinlerken hem de telefonla konuşurken sesi çok net duyabiliyorsunuz. Ayrıca konuşmalarda sesi karşı tarafa iletmesi de çok başarılı. Daha önceki kulaklıklarımda sesim karşıya boğuk şekilde gidiyordu. Ama bu kulaklıkta böyle bir sorun yaşamadım hiç.
  • Herkese merhabalar. Bende Sennheiser Cx300s kulakiçi kulaklık vardı. O cihazdan sonra FreeBuds 3'e geçince ses seviyesi çok kısık geldi. Acaba kulakiçi olmamasından mı? O kadar para verip istediğim performansı alamamak üzdü açıkçası...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullananların yorumlarını okuyarak almıştım.gerçekten doğru bi seçim yapmışım.söyledikleri gibi ses kalitesi çok iyi konuşurken ses aşırı net gidiyo.ben özellikle dizi izlerken takıyorum seste hiç bi gecikme yapmadan diziyi rahatlıkla seyrediyorum. gürültü engelleme özelliğini açınca dışarıdan hiç ses duyulmuyor. android telefonunuz varsa bunu mutlaka deneyin derim
  • Ürün geçen gün elime ulaştı.hemen cepe atıp çıkmalık çok şık bir kutusu var. ben beyazını aldım telefonumda beyaz olduğu için birbirlerine çok uydular. bahsettikleri gibi ses kalitesi çok iyi.gürültü engelleyici özelliği sol kulkalığa iki kere dokunduğunuzda hemen devreye giriyor. galiba bluetooth 5.1 i destekleyen tek kulaklık buymuş onun için seste hiç gecikme olmuyor.
  • Freebuds kulaklığı uzun süredir kullanıyorum.özellikle gürültü engelleyici özelliğine bayıldımm.Dışarda müzik dinlerken kulaklığa sadece iki kere dokunduğumda özellik hemen devreye giriyor aşırı pratik bir olay bence. Son zamanlarda aldığım ve kazıklanmadığım en iyi teknoloji ürünlerinden biri.
  • Telefonum huawei o yüzden kulaklıktada aynı markayı tercih ettim. Kulaklığın gürültü engelleme özelliği gerçekten beklediğimden çok daha iyi çalışıyor. Sürekli video izlediğimden söylüyorum gecikme nerdeyse hiç yok ve ses çok net geliyor. Android telefonlar için en iyisi diyorlardı. Dedikleri kadar varmış. Ben özellikle şu ucunda tıpa olmama olayını çok sevdim.
  • Freebuds3’ün yorumlarını okuduğumda android telefonlar için en iyi tercih olduğu yazıyordu. Gerçektende denildiği kadar varmış. Kulaklığı alınca ses netliği ve görüşme kalitesinin ne kadar iyi olduğunu gördüm. Herhalde şu diğer kulaklıklar gibi ucunda tıpa olmadığından ilk aldığımda kulağımda saatlerce durmasına rağmen acıda yapmadı.Yorumlar için teşekkür ederim kulaklık konusunda bana çok katkı sağladı.
  • Yorumlarda yazılanlar beni çok etkileyince aldım ve gürültü engelleme özelliği en sevdiğim özellik oldu. Kalabalık ortamda özelliği açtığımda dışardaki tüm sesi bi anda kesiyor. Eğer android telefonunuz varsa kesinlikle almanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.