Yeni Macbook Neo Alınır mı?
Makarnam İftar Menüsü
Uygun iftar menüsü olan yerleri gördükçe size de yazmaya çalışıyorum. Makarnam'da da çok uyguna iftar açabilirsiniz. Mantar soslu tavuklu makarnayı mutlaka deneyin bayılacaksınız.

Pidem Ramazan İftar Menüsü
Geçen mecburen avm'de iftar açmak zorunda kalınca Pidem'e gittim. iftar menüsü o kadar uygun geldiki bir deneyeyim dedim gerçekten çok güzeldi ve en iyi tarafı doyurucuydu. Çorbasından kolasından tut pidenin üstüne çay bile ikram ettiler. Dışarıda yemek bu zamanda çok pahalıyken 300 tl'ye iftar açmak bedava gibi.

Arkadaşlar bu kampanya dün sosyal medyada önüme düştü sizlere de haber vereyim dedim. Apple MacBook Air 10bin TL indirimli ve Beats kulaklık da hediye ediyorlar.
Yalnız anladığım kadarıyla adamlar Apple eğitim partneri oldukları için sadece öğrencilere ve öğretmenlere bu indirimi veriyorlar. Linki ve kampanya görselini aşağıya bırakıyorum.

Kfc yemek için Ordu'dan İstanbul'a gelen çocuğun yolculuğu
Çocuk hiç üşenmemiş Ordu'dan İstanbul'a kfc yemek için gitmiş 😅
Modunu Düşürme! Hep Yeni Kal
İzleyince modumu yükseltti valla 😅
Tavuklu Orman Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü (ben şenpiliç'i tercih ediyorum)
- 2 adet patates
- 1 adet soğan
- 1 su bardağı bezelye
- 2 adet havuç
- 1 su bardağı domates sosu
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kekik
1) Soğanı yemeklik doğrayın. Yağ eklediğiniz tencerede kavurun.
2) Kavrulan soğana tavuk etlerini ekleyin. Kavurmaya devam edin.
3) Suyunu salıp çeken tavuk etlerine küp küp doğranan havucu ekleyin, karıştırın.
4) Patatesleri de ekleyip 1-2 tur çevirin.
5) Salça, domates sos, tuz ve baharatları da ilave edin. Bezelyeyi de ekledikten sonra üzerini geçecek kadar sıcak suyunu dökün. Tencerenin kapağını kapatın.
6) Kısık ateşte kontrollü bir şekilde 40 dakika pişirin.
7) Tavuklu orman kebabı tarifiniz hazır. Afiyet olsun!
Nefis Tavuk Sote Tarifi
Tavuk Sote Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kg tavuk göğsü (Ben şenpiliç'in tavuk gögsünü tercih ediyorum)
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 2 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 adet domates
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
- 1 su bardağı su
PrimeGlobal’in yayımladığı araştırmaya göre, 204,9 milyar liralık varlıkla Emlak Konut Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım şirketi oldu. En yüksek likitideye (nakte) sahip şirket Torunlar olurken, borçluluğu en düşük oran Özak GYO ve NEF öne çıktı.
Uluslararası danışmanlık ve denetim ağı PrimeGlobal’in Türkiye temsilcisi Asalı Bağımsız Denetim AŞ tarafından hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 10 Gayrimenkul Yatırım Şirketi” araştırmasının sonuçları açıklandı.
Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan finansal tablolar baz alınarak yapılan analizde, şirketlerin 31 Aralık 2024 tarihli bilançoları incelendi. Değerlendirme; varlık büyüklüğü, likidite (nakit ve benzeri) durumu, borç/varlık oranı gibi kriterler üzerinden gerçekleştirildi.
Araştırma sonuçlarına göre, 204,9 milyar liralık toplam varlık ile Emlak Konut Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım şirketi oldu. Emlak Konut’u, 123 milyar lira ile Rönesans, 115,4 milyar lira ile Torunlar, 65,4 milyar lira ile NEF ve 63 milyar lira ile Ziraat izledi.

Göbek rakılarının diğerlerinden farkı
Dün akşam gittiğimiz mekandaki bir garsonun önerisi ile ilk defa göbek rakısı içtim ve çok beğendim. Ben bu kadar farklı ve güzel olduğunu tahmin etmiyordum.
Göbek rakılarının diğerlerinden farkı damıtılan rakının tam ortadaki kısmı en güzel yeriymiş ve buradan alınan rakılara göbek rakısı diyorlarmış.
Dün akşam garson bize tekirdağ göbek rakısını önerdi çünkü %100 yaş üzümden yapılan tek göbek rakısı olduğu için en iyisi bu dedi.
Diğer göbek rakıları da daha önceden yaş üzümden yapılıyormuş ama sonradan ucuzlatmak için üzüm sumasından yapmaya başlamışlar ve bu da Efe, beylerbeyi, mercan gibi göbek rakılarının tadını bozmuş.
Göbek rakısı içen diğer rakıları bir daha içemiyor şimdiden bilgilendireyim sizi..
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 574)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Anasayfa Haberleri

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0