KFC Sosyal Medyacısı Olmak İsteyen Çocuk
Geçen Linkedin'de önüme düştü genç bir çocuk Kfc sosyal medyacısı olmak için inanılmaz şeyler yapıyor. Hem komik hem de takdir edilesi bir azim bravo valla
Merak edenler için: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7498746332241743873/

Yeni Okul Dönemi, Yeni MacBook Neo 32.999 TL
Ögrenciyim 35.000 TL'ye MacBook Neo Alınır mı?
En İyi Yenilenmiş Telefon Sitesi Hangisi?
Arkadaşlar merhaba, sıfır telefon almaya maalesef param yok yenilenmiş iPhone 14 veya 15 almak istiyorum ama nereden alacağımı ve nelere dikkat edeceğimi hiç bilmiyorum.
Bazı tanıdıklarım Yepy’den al diyor zaten diğer yenilenmiş telefon satan sitelerin de Yepy’de mağazası varmış ve en ucuz orada satıyorlarmış. Ayrıca 1 yıl garanti verip taksitte yapıyorlarmış.
İlk defa yenilenmiş telefon alıcam sizce alırken nelere dikkat etmem lazım?
Kfc Büyük Açıldı
Nereye baksam kfc'nin bu reklamını görüyorum. Avm'ler, metro ve otobüsler, sokaklardaki billboardlar hatta geçen internette gördüm gemilerin yanaştıkları iskeleye bile reklam vermişler. Tamam büyük açıldı da reklamı bu kadar büyük yapmasaydınız bari. her yer kfc oldu 😅
Yeni Macbook Neo Alınır mı?
Makarnam İftar Menüsü
Pidem Ramazan İftar Menüsü
Geçen mecburen avm'de iftar açmak zorunda kalınca Pidem'e gittim. iftar menüsü o kadar uygun geldiki bir deneyeyim dedim gerçekten çok güzeldi ve en iyi tarafı doyurucuydu. Çorbasından kolasından tut pidenin üstüne çay bile ikram ettiler. Dışarıda yemek bu zamanda çok pahalıyken 300 tl'ye iftar açmak bedava gibi.

Arkadaşlar bu kampanya dün sosyal medyada önüme düştü sizlere de haber vereyim dedim. Apple MacBook Air 10bin TL indirimli ve Beats kulaklık da hediye ediyorlar.
Yalnız anladığım kadarıyla adamlar Apple eğitim partneri oldukları için sadece öğrencilere ve öğretmenlere bu indirimi veriyorlar. Linki ve kampanya görselini aşağıya bırakıyorum.

Kfc yemek için Ordu'dan İstanbul'a gelen çocuğun yolculuğu
Çocuk hiç üşenmemiş Ordu'dan İstanbul'a kfc yemek için gitmiş 😅
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 451)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Anasayfa Haberleri

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0