Şimdi Ara

Huawei FreeBuds 3 hakkında her şey (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • piyasada bulduğum en hesaplı kulaklıklardan biri. hem gürültü engelleme özelliği ile evden çalışma muhabbetinede çok iyi oldu, hem hızlı şarj hem ses kalitesi falan hepsi bi arada olunca fiyatı uçar sanmıştım ama gayet uygun geldi bana. tabi teknik özellikleri, kullandığı teknolojiyi vb. tam açıklayamıyorum ben tabi ama kulaklığı almadan önce sitesine de bi girip bakın. orda teknik konuları baya detaylı anlatmışlar.
  • bi kere kafaya takmalı o koca kulaklıklardan nası kullanıyolar hiç anlamıyorum. böyle ufak ve kaliteli seçenekler varken niye alırsınız abi o koca şeyleri. ki ucuz da değiller. madem alıcan niye bu kulaklıktan almazsın ki. kalite iyi, fiyat uygun. performans da yüksek bence. android kullanıyosan zaten gürültü engelleme falan gibi özelliklerden de tam anlamıyla faydalanılıyo..
  • evden çalışan şanslılardan değilim ben maalesef hala her gün otobüsle işe gidiyorum. o kadar yolu da müziksiz çekemiyorum diye bu kulaklıktan aldım. telefondan video falan izlerken de kalitesi gayet iyi. ortamın gürültüsünü de kesince en azından yolculuk çekilir hale geliyor.
  • yorumları okuduğumda millet abartmış sanmıştım ama haklılarmış. telefonuma bağlar bağlamaz önce uygulamayı indirdim ve ayarlarımı yaptım. sonra gürültü engellemeyi açtım ilk olarak. baya farkediyomuş valla. meğer ne çok gürültü varmış etrafta. bu uğultular kesilince müzik dinlemek farklı bi deneyimmiş. kısa sürede bağımlılık yapıyo yalnız aman dikkat! :)
  • hocam bence androidler için bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık. benim gördüklerim içinde ses kalitesini falan en beğendiğim bu oldu. rüzgar kesme diye bişi yapmışlar bi kere. benim en çok işime yarayan oldu. bizim mahalle çok rüzgar alıyo. balkonda bile telefonda konuşulmuyodu bazen ama fark etti şimdi konuşmalarımda
  • kablolu kulaklık kullanmakta ısrar edenleri anlayamıyorum yaa.. hangi yüzyılda yaşıyosunuz siz abi?? adamlar gürültü engellemesi falan gibi bi sürü yenilik getirmişler, ses kalitesinde uzayı yakalamışlar bazıları hala eski tip kulaklıkta ısrar ediyo. tabi sonuçta ucuz bişi dil onları da anlıyorum. önemli olan telefonla uyumlu olan ve parasının hakkını veren kulaklığı bulabilmek. android kullanıyosan al bunu gitsin
  • galatasaraya sponsor olduklarından beri bu markaya ayrı bi sempatim vardı zaten. telefonumun taahütü devam ettiği için onu değiştiremedim ama kulaklık için huawei tercih ettim. gürültü engelleme olayı harbiden çok acayip bişeymiş. kaliteli iş çıkarmışlar. sesler çok net geliyo. tabi ki kırmızısından aldım. keşke bi kulaklık sarı diğeri kırmızı olabiliseydi
  • beyler amma muhabbet olmuş burda yaa.. üç beş bişi de ben söyliyim madem. kulaklığın en sevdiğim yanı ses kalitesi oldu. bi de kulağımdan çıkarır çıkarmaz müziği pause yapması... sonra takar takmaz tekrar kaldığı yerden çalmaya devam ediyo. benim telefonum samsung a51. hiç sorunsuz kullanabiliyorum kulaklığı.
  • kulaklığı almadan önce arkadaşlarla dalga geçiyodum. sanki ananızın karnından gürültü engellemesiyle doğdunuz falan diyodum. şimdi anladım abi adamlar haklıymış harbiden büyük rahatlık.
  • yorumlar çok doğruymuş. hem kaliteli hem fiyatı uygun. tüm özelliklerini rahatlıkla kullanabiliyorum. android telefon kullanan biri olarak bende çok memnun kaldım. diğer markaları deneyip benim gibi paraları çöpe atmayın derim
  • Sayfa full reklam üyelik dolmuş. Hepsi martta kayıt olmuş yeni üyeler ne hikmetse üründen memnun kalmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, freebuds 3 aldım fakat pc'de kullanırken ses çok az geliyor. Çok araştırdım ama herhangi bir şey bulamadım. Pc'ye bağlandıktan sonra ses ayarlarında 2 seçenek çıkıyor. 1.si Freebuds 3 Hands-Free AG Audio(Bu seçenekte ses biraz yükseliyor ama mikrofon aktif oluyor) 2.si Freebuds 3 stereo(Bu asıl olması gereken net ve tok ses ama çok az geliyor). Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

  • Önceliğim telefon ile görüşme kalitesi. Telefonum samsung s10. Buds+, freebuds 3, airpods 2 arasında karar veremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir Huawei reklamı var arkadaşlar, iPhone dan Huawei ye dönüş yapan biri olarak saat ve telefondan çok memnun olduğumu söyleyebilirim fakat kulaklık için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Her gün şarj etmek durumunda kalıyorum daha 2 aylık cihaz, airpodsu şarj ettikten sonra unutuyordum ne zaman şarj ettiğimi.. ya cihazın bataryası bozuk ya da gerçekten genel bir problem var, işin ilginci kimse şarj süresinden bahsetmemiş, dikkat edin derim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlar bir tek bana garip gelmemiştir umarım
  • uykusuzfil kullanıcısına yanıt
    kullanım süresi yaklaşık 20 saat diye biliyorum freebuds 3 ün. bende şuanda kullanıyorum. günde ortalama 2-3 saat kulaklıkla işim oluyor. bana neredeyse 1 hafta gidiyor tek şarj. bence bir teknik servis ile görüş.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Başkan bende 4 seneye yakın android cihaz kullanıyorum aynı şekilde bende ikilemde kalmıştım paraya kıyıp freebuds aldım açıkcası 1.5 sene oldu başka kulaklık kullanmıyorum. Cep telefon görüşmesindeki kalite inanılmaz güzel, müzik deneyimi gayet başarılı bide aktif gürültü engellemesi var baya işe yarıyor. eğer benim gibi androidciysen direkt freebuds3 al pişman olmassın bak yemin ediyoOm
  • yeni güncelleme geldi. ses şiddeti yükselmiş. tatmin eder seviyeye gelmiş. ama şarj biraz daha hızlı düşüyor.

    bu arada konuya sürekli yeni üye olup üründen memnun olanlar yazmaya devam etmişler. hiç utanma yok hakikaten.
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Evet sarj çok fazla gidiyor son güncelleme sonrası, kutudan neredeyse 1 kere ancak sarj ediyor kulaklıkları bende o derece fazla harcıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 21 Nisan 2020; 21:15:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya forumu gezerken dahil olayım dedim freebuds3 ü kullanan birisi olarak hiçbir problem yaşamadım ve şarjı beklediğimden de fazla gidiyor. Şarjı az gidiyor diyen arkdaşlar kulaklıklarında teknik bir problem olabilir. 443 79 88 i arayın çözerler işinizi. Kesinlikle fiyat aralığında tek kelime ile efsane bir kulaklık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.