Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 video inceleme 'Metal kasası ve 64-bit işlemcisiyle orta segmentte iddialı' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapmayın arkdaşlar ya.bu ülkede 700tlye discovery satılıyor.1000 küsür tlye.ıphone 4s satılıyor.850 tlye s3 satılıyor.bu telefon bu cihazlardan kat be kat üstün cihaz.tamam pararel ithalat g2.s4.note 3 neo.z1. var az daha koyp alırsın.tamam fiyatı pahalı ama gelipte cihazı da çöp etmyeyin.dünyanın 3ncü büyük ürticisi.2500tl ye htc one sadece metal diye satılıyorsa.alan da çıkıyorsa bırakın da 1000tlye metal.5.5 inc ve bir sürü özellikli cihaz satılsın.saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

800 tl olsa alınırdı
    1000 çok

800 liraya discovery alırsın sen anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

800 tl olsa alınırdı
    1000 çok

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl çok arkadaşlar.Asus zenfone 6 gibi birşey al daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar aşmış.
  • güzel telefon
  • ısınmayan bataryası ıyı gıden malzemesı guzel bır cıhaz olmus,fıyat bı parca yuksek bence,Erdı bey herzamnkınden daha yavas ve tane tane konusmussunuz,boylece daha ıyı ve anlasılır olmus.,bırde speaker testlerını yapıp dınletmenız gereklı bence lutfen bunları atlamayın.Guzel bır ınceleme emegınıze saglık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 21 Kasım 2014; 4:24:16 >
  • İnceleme dediğin böyle yapılır,ağzına sağlık,her detayı ile paylaşılmış,akılda kalabilecek soru bırakılmamış.Teşekkürler.Bence tüm detaylı incelemeleri Erdi bey yapmalı İzlerken insan hipnoz oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 21 Kasım 2014; 4:15:57 >
  • Şu cihaza fiyatı pahalı diyorlar ya inanamıyorum.

Samsung'un , htc'nin hangi cihazı böyle özelliklerle gelip 999.00 liraya satılıyor acaba çok merak ediyorum… bırakın işlemciyi hem kasa kalitesi, hem ekran büyüklüğü hem de bataryası bile bu cihazı almak için bir sebep. Arayuzu gayet güzel,şişirme özellikler degil kullanışlı özelliklerle dolu bir arayüz. Şimdi 999.00 lira fiyatı olan ve n11 gibi sitelerden 100 lira indirimle de alınabilen fiyatı 899.00 tl olabilen bu cihaz pahalı öyle mi?

Neyse düşüncelere saygım sonsuz, ama bu kadar olücü de olmayın yani.

İyi forumlar dilerim…

• Dünkü huawei lansmanini izlediniz mi bilmiyorum ama huawei turkiye stratejik ulke ilan edildi 2015 icin. Her cikan cihaz cinden sonra turkiyeye gelecek. Buyuk ihtimalle cihazlara guncellemelerde cok iyi olacaktir. Ek olarak sunu belirtmek isterim 500_600 tlye aldığınız telefonlara nerdeyse lolipop isteyeceksiniz arkadaslar, alt seviye cihazlara hickimse guncellemeyle ugrasmaz. Tabi 100 binlerce satarsa o farkli.

• g2 hem üst segmenti hem orta segmenti bitirdi

fiyatı 900 lira seviyelerine çekmeli g7

g2 nin malzeme kalitesi malunumuz rezalet.g7 burada öne çıkıyor. performansa gelirsek.g2 de s800 var ama 1080p de. g7 de ise 720p de s410 var.burada g2 öne geçsede 720p olayı biraz dengeliyor.

sanırım işlemcisinden dolayı ısınma sorunu çıkmıyor g7 de.cortex A53 mimarisi ile.batarya olayını aşmışlar.

tam bi fp canavarı olmuş.

g2 yide fazla abartmayın aga.s800 var diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçan tekme -- 21 Kasım 2014; 10:00:27 >
  • İnceleme gerçekten çok başarılı olmuş. Xperia Z3 incelemesi de yine çok güzeldi. Benim daha önce birkaç kez değindiğim bir husus vardı. İncelemelerde telefonun görüşme kalitesinin üzerinde durulması gerektiğinden bahsetmiştim. Bence bir telefon asıl işlevini yerine getirirken sorunlar yaşatıyorsa Snapdragon 8888888 de olsa çöptür. Bu talebimin karşılık bulmasına ayrıca sevindim. Erdi Abiye sonsuz teşekkürler. Emeğine sağlık abi. Telefonu da bir Ascend P6 kullanıcısı olarak beğendim. Yalnız Huawei kulaklık ve hoparlörden müzik kalitesi ile klavye deneyimi konularında daha ciddi çalışması lazım kanımca. Ses kalitesi iyi ama özellikle kulaklıkta düşük çıkış gücüne sahip. Ayrıca klavyesi de bir LG G2 deneyimini yaşatamıyor malesef.

• Mantıklı bakınca fiyatı gerçekten yüksek bir cihaz.İnsanlarımızın gözü açıldı artık 900 TL'ye paralel G2 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Ürün Sadece operatörler ile gelmiyor ayrıca, 4.4.4 ile global olarak pazara cıkan hıcbır cihaz aynı android sürümünde kalmaz.

Mantıksız mantıksız yorumlar yazıp insanları da yanlıs yönlendirmeyin hadi 5.1 i belki almaz dersin anlarım.

Ben size gerçek bilgi veriyorum. Siz ise temenni sunuyorsunuz.

Bu durumda mantıksız yorum sizinki oluyor. Çünkü alır diyerek elinizde olmayan bir duruma kesin karar veriyorsunuz.

Alır mı almaz mı orasını bilemem ama Türkiye'ye gelen hangi Huawei cihazı güncelleme aldı?

P6 ve P7 aldı bu cihazdan geri dönüşler mükemmelmiş zaten Erdi beyin diğer lansman videosunda öyle söyleniyor bunun kesin alıcağı orda söylendi zaten 5.0 alsın yeter %20 performans artışı yaşıcak 64 bit ile sonrasında almasa bile geliştiriciler tarafından yüklenir bu seferde. Bence bu cihazın kötü yani işlemcisi kötü değil fakat bence S610 konsaydı şu anda bu telefonun lideri olmazdı.

Quad-core ARM Cortex A53 at up to 1.7 GHz hızında Adreno 405 Gpu ile daha iyi olabilirdi bana göre 1100 olsun ama o özellikle gelmesi iyi olurdu bana kalırsa. Yinede böylede iyi bana kalırsa ne iyi ne kötü tercih edilcekler arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Ben bu cihazdan 2 ay önce g2 kullanıyodum sana şöyle söyliyim g2 batarya konusunda bunun yanına yaklasamaz :)

hocam g2 de 5.30 saat ekran süresi alan bunda kaç saat alır. sen kaç saat gördün normal kullanımda.
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Hocam g2 ile her sekılde günü çıkarıyordum rahatca gece de sarja takıyodum ama aynı kullanımla g7 de ertesi gün 5 6 ya kadar rahatca gidiyor yogun kullanarak.

• Telefon incelemesi mi yoksa Matrix 4 fragmanı mı... :)

Girişteki kamera açıları falan fena olmamış... Tebrikler...

• en dandik telefonların bile incelemesini yapan DH note4 gibi bir telefonun incelemesini yapmamış olmasını anlayabilmiş değilim. o yüzden bu incelemeler pek ilgimi çekmiyor artık.

• Gorilla glass 3 var mı acaba bu cihazda ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.