Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 video inceleme 'Metal kasası ve 64-bit işlemcisiyle orta segmentte iddialı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
8.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Erdi Bey. Huawei hakikatten güzel telefonlar üretiyor. ısınma konusunda birçok incelenen telefon sıkıntı çıkartırken huaweide hiç sıkıntı çıkmaması buna örnek.
  • NFC ve gürültü önleyici mikrofon yok mu acaba videoda belirtilmemiş.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    4.4.4 ile çıkan cihaz 5.0 ı almaz? Biraz mantıklı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok rakibi var o segmentte. G2 veya N5 daha tercih edilebilir gibi duruyor.

• Güzel telefon yapmış Huawei, metal kasa, s410 ve 720p'de 3000 mah pil gayet iyi, çerçeveler biraz kalın ama olsun, 64 bit işlemcisiyle 5.0 almaması komik bir durum olur, fiyatı 999tl seviyesinde, daha düşük bir fiyattan çıksa daha iyi olurdu zaten 1000 tlnin biraz üstünde hangi telefonun olduğunu artık söylemeye gerek yok.
  • g2 n5 s4 1000 tl iken bariz geride olan bir cihaz bu
    700 en fazla gözümde

• 5.5" 720p ekranı gördüğüm gibi videoyu kapattım...

• Çift Hatlı mi gelecek acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

4.4.4 ile çıkan cihaz 5.0 ı almaz? Biraz mantıklı olun.

Söz konusu firma Huawei ise ve ürün operatörlerden satışa sunulan bir ürünse almayabilir.

Ülkemize operatör üzerinden getirilen eski ürünleri referansımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 20 Kasım 2014; 14:54:07 >
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Ürün Sadece operatörler ile gelmiyor ayrıca, 4.4.4 ile global olarak pazara cıkan hıcbır cihaz aynı android sürümünde kalmaz.

Mantıksız mantıksız yorumlar yazıp insanları da yanlıs yönlendirmeyin hadi 5.1 i belki almaz dersin anlarım.

• inceleme için teşekkürler erdi bey benim sormak istediğim cihazın ses çipi performansı nasıl acaba ? kaliteli bir kulaklıkla tatminkar bir sonuç alır mıyız ? mesela iphone'un ses çipi kalitesinde bir ses kalitesi veriyor mu ?

• önemli olan fiyatı ne kadardan girecek ülkemize?
  • fiyat yüksek...

• quote:

Ürün Sadece operatörler ile gelmiyor ayrıca, 4.4.4 ile global olarak pazara cıkan hıcbır cihaz aynı android sürümünde kalmaz.

Mantıksız mantıksız yorumlar yazıp insanları da yanlıs yönlendirmeyin hadi 5.1 i belki almaz dersin anlarım.

Ben size gerçek bilgi veriyorum. Siz ise temenni sunuyorsunuz.

Bu durumda mantıksız yorum sizinki oluyor. Çünkü alır diyerek elinizde olmayan bir duruma kesin karar veriyorsunuz.

Alır mı almaz mı orasını bilemem ama Türkiye'ye gelen hangi Huawei cihazı güncelleme aldı?
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam en iyisi bekleyip görmek :)

• quote:

Tamam hocam en iyisi bekleyip görmek :)

Bu arada cihaz özellikleriyle güzel görünüyor. Avea kontratlı fiyatı da çok uygun. 47 TL aylık istiyor ki ülkemiz için gayet makul.

Umarım bu cihazla birlikte ülkemize de güncelleme vermeye başlarlar :)
  • Özelliklerine göre bir çok telefondan iyi gibi gözükse de 1000 TL ye gerileyen G2 ve S4 varken biraz zor gibi 999 TL fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Ben size gerçek bilgi veriyorum. Siz ise temenni sunuyorsunuz.

Bu durumda mantıksız yorum sizinki oluyor. Çünkü alır diyerek elinizde olmayan bir duruma kesin karar veriyorsunuz.

Alır mı almaz mı orasını bilemem ama Türkiye'ye gelen hangi Huawei cihazı güncelleme aldı?

P6 iki kere p7 1 kere aldi. P7 agustosta cikti. Sanıyorum guncelleme isi duzelecek

• süper bir giriş ben alakasız bir reklam zannettim sonra sesiniz gelince Huawei nin g7 için reklmamı zannetim çok kaliteli işinizde fark yaratmışsınız son zamanlardaki incelemeleriniz ile primi hakkettiniz MÇ'e duyrulur emeğe saygı, telefona gelirsek bence fiyatı 1000tl çıvarı olacak ise bunun yerine g2 hatta işlemci göz önünde bulundurursak htc desire820 ki fiyatı 1400tl_1500tl çıvarı olacaktır sd 610 işlemci ile daha çok düşündürücü bir telefon aradı fark doğrudur 500tl ye yakın olacaktır ancak daha üstün bir işlemci ve androna 330 ile HD ekranda oyunlarda istenilen performansı verecektir ve daha uzun süreler kullanıcısı üzmeyecektir heleki note4 deki 64 bit hüsranından sonra ve 810 nun da yılın ikinci yarısına doğru gelecek iken bence 64 bit li en alınası telefon şimdilik desire 820 umarım kısa sürede çıkar artık piyasaya

• donanımhaberin incelediği hiçbir huawei modelini almam p6 dan ağzımız yandı 999 liraya g2 s4 varken tutunamaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.