Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 video inceleme 'Metal kasası ve 64-bit işlemcisiyle orta segmentte iddialı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
8.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dünyanın en büyük telefon üreticilerinden Huawei, Ascend G7 modeliyle orta segmentte iddialı olmayı hedefliyor. Qualcomm'un 64-bit destekli yeni nesil Snapdragon 410 işlemcisinden gücünü alan, 2GB RAM ve Adrenp 306 GPU gibi donanımsal bileşenlere ek olarak 3000mAh kapasiteli büyük pili ve metal kasası ile dikkatleri üzerine çeken Ascend G7, Android 4.4.2 üzerinde Huawei'in kendi arayüzü Emotion UI 3.0 ile geliyor.

Dördüncü nesil Sony sensöre sahip kamerası hem özçekim hem de genel çekimde oldukça iyi sonuçlar veren telefon, Android 5.0 Lollipop güncellemesi geldiğinde ciddi bir performans sıçramasını da yapabilecek potansiyelde. Ülkemizdeki satışı bugünlerde başlayacak olan telefonun resmi fiyatı ise bu video hazırlandığı esnada 999TL idi. Hadi gelin şimdi hep birlikte 64-bit işlemcisi, metal kasası ve kamera özellikleriyle ön plana çıkan Ascend G7'nin tüm detaylarını mercek altına alalım. İyi seyirler...

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Huawei Ascend G7 - Kamera Örnekleri

• Bu adamlar işi biliyor.Fakat ülkemizde cihazları sattıran şey markaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi uçan robotlardanmı aldınız?

• Sıhhatler olsun :)

• Fiyat , performans olarak cok iyi bi alternatif. Cerceveler biraz gozume batsada, cok begendm.

• Tr de bir ilk dronla beraber telefon incelemesi güzel cihaz samsunga rakip geldi orta sınıfta

• DJI Phantom 2 mi aldınız? Ben de almayı düşünüyorum, vision plus modeli mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 20 Kasım 2014; 8:44:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefonun pili gerçekten çok iyi özellikle tercih edecek kişileri üzmicektir yalnız o sanal tuşu koymasa daha iyi olcakmış zaten altta kapasitif tuş koyucak kadar boşluk vardı. Yinede orta segmentte kesinlikle tercih edilcek telefonlardan.

• Erdi Bey elinize sağlık çok güzel ve eğlenceli bir inceleme olmuş. Cihazın herşeyini bir kenera bırakıp sunduğu batarya ömrü ve tarayıcı performansını düşünürsek mükemmel bir cihaz.

• Note 2 nin özellikleri ile neredeyse aynı.alayı yalan dolan alacaksanız Mate 7 alın derim.
  • İnceleme için teşekkür ederim. Aklımdaki bazı soru işaretlerini doğrular nitelikte bir inceleme olmuş.

Malzeme kalitesi, yazılımsal özellikleri ve batarya performansını göz önünde tutarsak orta sınıfta kesinlikle tercih edilmesi gereken bir cihaz g7.

İyi forumlar, iyi çalışmalar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 20 Kasım 2014; 8:52:22 >
  • Video başlangıcı güzel

• Kardeşime bundan alayım bir tane. Çok teşekkürler inceleme için.

Android 5'te alırsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassius X -- 20 Kasım 2014; 9:05:25 >
  • bu telefon alınır
  • ŞURDAN BİR YER KAPALIM

• Yine harika bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık.

Ayrıca incelemenin başında çalan parçanın videosu:

• ben bu 64 bit olayını anlamadım, şimdi 64bit olan işlemciler aynı verisyonda daha hızlı mı çalışacak? mesela note4 de 64bit yok sanırım o zaman ölü doğmuş mu oluyor nasıl oluyor beyler?

• Güzel inceleme ancak fazlasıyla aceleye gelen bir inceleme olmuş.Bu kadar kısa beklemiyordum.15 dk yı sıf s5 in tasarımı için ayırıyorsunuz.Ama bu telefona gelince 15 dk da bitiyor.İlginç olmuş.Genede sağolun diyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hafta önce radarımda olan bir modeldi. lakin fiyatının 300 küsür dolar oldugunu görünce hop dedim. ki bu fiyata nexus 5 alinir us den. sonra bunun plastik modeline baktim. tuslari ekranda olmayan modeline. honor 4x. gel gör ki adamlar ona 8 gb hafiza koymuslar ! sonra nedense nexus 4 e ısınmaya basladim. artik ucuz ve işlevsel model bakiyorum. 200 dolar civari us de nex.4 . bir telefona 200 dolardan fazla vermem arkadas.

• Erdi abi inceleme konusunda olayı aştı valla. youtube da bu inclemeyi gören yabanci site editörleri kıskançlıktan felç olur.
    Telefonun tasarımı ön taraftan berbat arka kısmı ise güzel. Köşede dursun mx4 pahalı gelirse ve bununda fiyatı biraz daha düşerse düşünebilirim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.