Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 video inceleme 'Metal kasası ve 64-bit işlemcisiyle orta segmentte iddialı' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
8.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 aydır elimden düşmüyor herhangi bir baş ağrısı yaşamadım. Diyenler de bana göre psikolojik olarak diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu telefon muthiş derece radyasyon yayıyor

• Telefonu aldım memnunum ama jak bozuk çıktı n11 den almıştım değişim olur mu? Bilen varsa söylesin Servise gitcek olursa bir aydan aşağı gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Beyler bu telefon muthiş derece radyasyon yayıyor

Kesinlikle

• 4 aydır kullanıyorum radyasyondan mutasyona uğradım, organlarım çoğaldı,2 tane kafam 4 tane daha elim çıktı çok memnunum.

• Bence bunun yerine galaxy e5 alin ayni islemci ama ekran ve hiz olarak daha iyi oldugunu dusunuyorum ayni zamanda fiyat

• Müthiş derecede radrasyonmu yayıyor
    Nerenizle ölçtünüz acaba bu radyasyonu
  • ya arkadaşlar arayüz ekranı her açıp kapadığımda değişiyodu şimdi köpek resminde takılı kaldı düzeltmem için ne gerekiyor yardımcı olurmusunuz

• iyi günler benin huavei g7 var ancak fotoğraf çekiminde problem yaşıyorum sorunum şu hareketli fotoğraf çektiğimde silik çıkıyor ayarlara baktım hiç bir şey bulamadım . bana yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar.

• 1 AYA YAKIN KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM SAR DEĞERİ BİLMEYEN KONUŞMASIN TELEFON ÇİFT ANTEN ÖZELLİĞİNE SAHİP OLDUĞU İÇİN YÜKSEK.VE AVRUPA STANDARTLARINDA 2 NİN ÜSTÜ SAĞLIĞA ZARARLI.BAŞIM AĞRIYO FELAN DİE SALLAMAYIN.ÇOK SAĞLAM SÜPER DÜŞÜNEN DÜŞÜNMEDEN ALSIN PİŞMAN OLMASSINIZ..

• S.a arkadaslar huawei g7 almak istiyorum yalniz bir kac sorum olacak kullanan arkadaslar yorum yaparsa cok memnun olurum urun her alan arkadasta mi turkcell room lu geldi n11 de 829 tl ye var urun alınir mi sar degeri yuksek diyorlar gercekten oylemi hissettiriyor mu bunu

• Huawei g7 almayi dusunuyorum ama teknik servisle ilgili sorun yasayacagimi dusunuyorum sizce ne yapmaliyim ? Cok kararsizim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.