Şimdi Ara

https://128milyardolar.net/ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
16.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
492 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok ironik olmuş bu mesaj :) dezenformasyonun Allah’ını yapanlar, hesap verme sorumluluğunu hatırlatmayı, dezenformasyon olarak damgalıyor. Yönetim halka hesap vermek zorundadır. Bu da sadece sandıkta olmaz. (Bkz. bati demokrasileri). Ama bu ağır geliyor bazılarına :).

Bu olay bile devranın donmeye başladığını gösteriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mghfreud -- 17 Nisan 2021; 23:48:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

AJANS çalışıyor, boş durmuyor. Muhalefeti tebrik ederim hakikaten gündemi belirliyor ama içi boş, yalan ve çarpıtma ile, ben yalanın ve çarpıtmanın bu kadar hızla yayıldığı, İnsanların akıllarının bu kadar manipüle edildiği başka bir dönem hatırlamıyorum ve bu giderek sevimsiz ve tehlikeli bir hal almaya başladı, nasılsa muhataplar sorgulamıyor düşünmüyor hemen atlıyorlar, Muhalefet yalandan öyle bir çekim gücü yaratıyor ki , zihinler bulanık, aklı karışmış milyonlarca insan ve kamuyo ortaya çıkıyor, Post Truth'ın en nadide örnekleri Türkiye'de CHP öncülüğünde, Twitter orduları tarafından bir düğmeye basılıp hemen gündemi esir alıyor. Muhalefetin bu konuda başarılı olduğunu kabul etmek lazım ama bu kadar kötü niyetle ve ahlaksızlıkla bunlara yönetim emanet etmeyi aklından bile geçirenler olduğunu düşününce insan endişiye kapılıyor. Etrafta bunca gelişme yaşanırken, Türkiye 4 bir yandan mücadele hattını ilerletmişken , Muhalefet cephesinin içeride fitne fesat peşinde koşması nasıl bir dalalettir pes doğrusu.

İlhan kesici ( Eski Devlet Planlama Teşkilatı emeklisi ) CHP ve Sol'un önemli isimlerinden bir siyasetçi. Halk TV'de konuk olduğu programda kendisine yöneltilen 128 milyar sorusuna verdiği cevap :

Böyle döneme şaşırırsın çünkü fanatizm uğruna kendi partini ve seçmenini bilerek görmezden geliyorsun. Akpli birinin şu yazdığın gibi konularda başkalarına laf atması çok komik oluyor.

Siz görmezlikten gelip savunuyorsunuz ama özellikle genç nesil her şeyi görüyor. Artık "her kötülüğü chp yapıyor, biz çok masumuz" taktiklerini kimse yemiyor, üstelik artık bunu iyice abartmanız itici olmaya başladı.

O yüzden partinize oy kaybettirmeye devam etmek istiyorsanız böyle söylemlere devam edin. 

• Gerçekten harca harca bitmiyor. Ne paraymış be kardeşim.

• Fatih Altaylı denen gazeteci kılıklı ajan AKP'yi artık direkt kontrol ediyor size en çok zararı verecek ne ise onu yapar bir dakika daha iktidarda kalmak uğrana AKP onun sözünden çıkmaz...

İnanmayanlar Cumhurbaşkanın bazı danışmanlarına baksın Milli SAvunma üni'ye baksın HaberTürk'den gitme her yere adamlarını yolluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 18 Nisan 2021; 0:5:15 >
  • İş alttan başlıyor. İlk memurun rüşvet almasından başlıyor kademe kademe üstlere doğru çıkıyor.

Belediyeler de kurumlarda gerçek alışveriş olmadan kesilen faturalarla çalınan paraları da bunlara katmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 18 Nisan 2021; 0:47:36 >
  • Kaç Messi alınır?

• Çok güzel hayallerimin olduğunu bana hatırlatan bi site olmuş.

• 128 milyar dolar bence Ensar tecavüzcülerine gitmiştir. Bir kere tecavüzden bişey olmaz diyenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Nisan 2021; 5:32:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi yaaa. bunun bill gates'li olanı da vardı sanki?

• Yeni ülke kurdum yaşamak isteyenleri beklerim kasada para bitti sandıysanız bitmedi chicken chicken gelin

• Tüm foruma ps5 ve neymar aldım takılırsınız akşamları

• Allahin saf kulları siz 128 milyar dolara mi takildiniz😇 yid modeli ile 25 30 yıllığına hazine garantili ihalelerin tutarından haberiniz var mı? Yada 19 yılda yandaş müteahhit vakıf ve tarikatlara aktarılan paralardan 😅 en az 2 trilyon dolar. Bu adamlar ahiretteki sonsuz hayat olayını yanlış anlamış olsa gerek.Yaninizda hiç bir şey goturemiyorsunuz, velev ki götürdünüz; ateşte sizinle beraber yanar erir o paralar 😅🤣🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Kara gün parasını halka mı dağıtmak? Bunların yaptığından ne farkı kalıyor o zaman?

Daha mantıklı bir şekilde kullanılabilirdi.

• TCMB kasasında yatan her para yediğinizden içtiğinizden zorla gasp edilen alın terinizden çalınan paradır. TCMB kasası boşsa size daha daha iyidir. yatan para zarardır. ticarette kullanılacak paranızı market açıp satışta kullansanız yılda 4 kez dönen mallarla %250 kâr getiriyor. bankada yatan para %20 faiz getiriyor. zaten reel enflasyon %50.

• Merkez bankasının rezervi şu an 95 milyar küsür dolar olmuşken ve en fazla 134 milyar küsür dolar olmuşken (2014) nasıl olurda 128 milyar dolar gibi bir iddianın orta atıldığı muamma. Veriler ortada.

Muhalefet her zamanki gibi yalan muhalefet ile yoluna devam ediyor. Muhalefet kendine biçilmiş görevi yapıyor, ihanet derecesinde olsa da...Benim şaşkınlığım seçmeni nasıl oluyorda bu yalanları araştırmadan inanıyor.

Ha bu arada rezervrleri maksimum seviyeye getirirken destek yok, yine karalama köstek, bir delinin ortaya attığı 128 milyar dolar nerede kampanyasına balıklama atla....

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Tecavüz Taciz derken Aklıma nedense CHP geldi..Ben ce onlara sormak lazım içlerindeki tecavüz olaylarını kapatmak için mi 128 milyar olayını ortaya attılar..

Kinin gerçekten tecavüz ve tacizcilere ise lafım yok kimin olduğu, Fakat içerisinde Müslümanlıkla özleşmiş olan "Ensar" kelimesine ise kinin, bunu yapma... Paylaşımını kaldır hakarete giriyor

• Bence siz oturun düşünün. Adam size formülünü bilimsel olarak açıklıyor, Açın bakın diyor. hesabı yapın diyor. Yok efendim şöyle böyle... İllaki sizin düşündüğünüz gibimi söylemesi gerekir konuşmacının. Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu çıkıp ta ekranlarda böyle bir şey yokmuş. Yanlış bilgi gelmiş derse ne yapacaksın . Bu dedikoduya inanmaktan vaz mı geçeceksiniz yoksa devam mı edeceksiniz. ?

• 128 milyar dolar kayıp, 50 at kayıp, 90-2000 neslinin geleceği kayıp

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.