Şimdi Ara

https://128milyardolar.net/ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
16.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
492 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya troller onu bunu bırakın para nerede para? Yüzsüz gibi hala savunuyorsunuz bir de!

• Yahu mezaramı götüreceklerdi, kazanmışlar harcamışlar hakkıyla.

Benim de olsa ben de harcardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hapocod kullanıcısına yanıt
    böyle çakmasalar leblebi tozu kafasında olurmu. değişik gillerden bir troll o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

haklısın hocam, artı şu ana kadarki en iyi muhalif hareket de bu zaten,umarım sonuca da varırlar erken seçime gider ülke en kısa zamandahttps://128milyardolar.net/ 

• Bu siteyi kim yapmış acaba

• Siz önce kendi partinizi soros/biden dan kurtarın da sonra ülke yönetimine talip olun. dezenformasyon size 20 yıldır bir şey kazandırmadı. neden mi akp ? terör örgütlerinden ve bu ülkedeki uzantılarından ölümüne nefret ediyorum.

• hocam siz okuduklarınızı, duyduklarınızı anlayamıyorsunuz sanırım.

CHP sadece soru soruyor. Nasıl harcadınız bu parayı, yasalara göre MB her ay sonu yayınlamak zorunda ama 2016dan sonra bunlar yapinlsnmamis. Ama bilançoda 128 milyar dolar eksik var, nereye gitti diyor.

Yani CHP diyor ki “nerde, ne oldu 128 milyar dolara”. Burda yalan diyebileceğin hicbirsey yok.

Ama Akp den birbiriyle çelişen açıklamalar geliyor. Doğru bir tanedir. AKP genel başkanı bile bir “kasada duruyor” dedi, bir “dış güçlerle savaşmaya harcadık” dedi. Yönetimdeki başkaları da bunlarla çelişen açıklamalar yaptı.

Bunlardan “EN FAZLA” biri doğru olabileceğine göre, (çok büyük ihtimalle hepsi yalan) cevap vermeye çalışanların neredeyse hepsi yalan söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mghfreud -- 17 Nisan 2021; 19:46:5 >
  • selcuk2006 S kullanıcısına yanıt

Soros kim desek apisip kalacak insanların yaptıkları yorumlara bak :)

Ben de Akp yi çok seviyorum. Oyumu onlara vereceğim önümüzdeki seçimde. Benim gelirim yurtdışından, dolarla. İscilik ucuz olsun ki, ben aylık 450$ gibi cüzi bir miktarla (Amerika’da ortalama bir restoranda eşimle ancak 4 kere yemek yiyebildigim paraya) yemeğimi, ev temizliğimi yapacak insanlar calistirabileyim.

Hem maaşım yurtdışından olduğundan, devlet vergi de istemiyor. Ben gelir vergisi ödemezken, 450$ in, yaklaşık 100$ ini vergiye ödüyor benim çalışanlar :)

Herkese de tavsiyem bu yönde. Ak partiye oy verin, çok güzel yönetiyorlar. Benim işime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mghfreud -- 17 Nisan 2021; 22:21:34 >
  • mghfreud M kullanıcısına yanıt

millet sanıyorki 3- 5 bin fetöcü ihraç edildi diye fetö bitti şeklinde bir algı var. 128 milyar algısı da fetö çalışmasıdır. amaç 2023 e kadar dezenformasyon yapmak. peki 2023de akp gelince ne yapacaksınız ? açıklayın hele bilelim. türker ertürk ün dediği gibi ; demokratik yolla bu iktidarı düşüremezseniz ne yapacaksınız ?

• selcuk2006 S kullanıcısına yanıt

Ben bisey yapmayacam hocam, dolarlarımın keyfini sürmeye devam edecem. AKP gitsin istemiyorum.

Ama gitse de gitmese de, sizin haliniz ortada. Onu siz düşünün :) (şüphelerim var ama, yine de bir deneyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mghfreud -- 17 Nisan 2021; 19:51:56 >
  • YASAL UYARI

DİKKAT: BU ÇALIŞVERİŞ SİTESİ DEVLET DESTEKLİ BİR ORGANİZASYONDUR.

• Güzel Bi site Bi an kendimi diktatör gibi hissettim herşeyden istediğim kadar alıyorum hiç kimseyede hesap vermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 17 Nisan 2021; 20:19:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sam-vs-sel

128 milyar dolar nerde yalanı😂😂😂

hep camur at izi kalsİn olayı ulkede milyar tane heykele trilyonlarca para harcayan dikili ağacı olmayan putperestler ancak iftira atar

Pudra şekerini kim stokladı beyler bize de kalsın az insaf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Çakma değil diye cevap mı yazmış o  

Kendini göbels mi sanıyor gerçekten

Alıntıları Göster

Olabilir, uygun zaman ve şartlar sağlandığında, herkes kendini herşey sanabilir. https://128milyardolar.net/ 

• Garantileri düşününce dünyanın en kârlı alışverişini yaptım. Ölene kadar 7 sülalemin 7 sülalesi baka, müsteşar kadar müsrif yaşasa bile ayda gelen parayı yiyemez.

https://128milyardolar.net/
  • En az 50 kere 128 milyar dolar yendi bunlar tarafinfan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://128milyardolar.net/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AJANS çalışıyor, boş durmuyor. Muhalefeti tebrik ederim hakikaten gündemi belirliyor ama içi boş, yalan ve çarpıtma ile, ben yalanın ve çarpıtmanın bu kadar hızla yayıldığı, İnsanların akıllarının bu kadar manipüle edildiği başka bir dönem hatırlamıyorum ve bu giderek sevimsiz ve tehlikeli bir hal almaya başladı, nasılsa muhataplar sorgulamıyor düşünmüyor hemen atlıyorlar, Muhalefet yalandan öyle bir çekim gücü yaratıyor ki , zihinler bulanık, aklı karışmış milyonlarca insan ve kamuyo ortaya çıkıyor, Post Truth'ın en nadide örnekleri Türkiye'de CHP öncülüğünde, Twitter orduları tarafından bir düğmeye basılıp hemen gündemi esir alıyor. Muhalefetin bu konuda başarılı olduğunu kabul etmek lazım ama bu kadar kötü niyetle ve ahlaksızlıkla bunlara yönetim emanet etmeyi aklından bile geçirenler olduğunu düşününce insan endişiye kapılıyor. Etrafta bunca gelişme yaşanırken, Türkiye 4 bir yandan mücadele hattını ilerletmişken , Muhalefet cephesinin içeride fitne fesat peşinde koşması nasıl bir dalalettir pes doğrusu.

İlhan kesici ( Eski Devlet Planlama Teşkilatı emeklisi ) CHP ve Sol'un önemli isimlerinden bir siyasetçi. Halk TV'de konuk olduğu programda kendisine yöneltilen 128 milyar sorusuna verdiği cevap :

• Fatih Altaylı denen gazeteci kılıklı ajan AKP'yi artık direkt kontrol ediyor size en çok zararı verecek ne ise onu yapar bir dakika daha iktidarda kalmak uğrana AKP denen örgütün sözünden çıkmaz...

İnanmayanlar Cumhurbaşkanın bazı danışmanlarına baksın Milli SAvunma üni'ye baksın heryere adamlarını yolluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 18 Nisan 2021; 0:3:16 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.