Şimdi Ara

http://www.world-earthquakes.com bizi riskte 2 ye çıkardı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sağlam bir deprem tahmin ekibi var diyebilirim nepal depreminide bilmişlerdi, genelde 5-6 lardaydık bu ay 2 ye fırlattılar ne olduysa artık tahmin ekim ayı için...

global bir deprem bilgi sitesi batı kaynaklı tahmin ekibi biraz gizli mabedleri ... turkiye şu an en yüksek levelde hatta no 2 de hiç gormedim diyebilirim 2014 den beri bakan biri olarak...ama radon gazı ve plaka sıkışışmlarıyla ilgili tahminleri...bazı elmanları ölçüm garfikleri filan paylaşıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ekim 2016; 0:55:52 >

• Ne taraflarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sı*tık
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Ne taraflarda

orası global bir deprem bilgi sitesi batı kaynaklı tahmin ekibi biraz gizli mabedleri :D turkiye şu an en yüksek levelde hatta no 2 de hiç gormedim diyebilirim 2014 den beri bakan biri olarak...ama radon gazı ve plaka sıkışışmlarıyla ilgili tahminleri...bazı elmanları ölçüm garfikleri filan paylaşıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ekim 2016; 0:54:12 >
  • 1 haftadır Ege'de çok deprem oluyor.Denizli'de 1 günde 36 deprem oldu mesela 2-3 gün önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

1 haftadır Ege'de çok deprem oluyor.Denizli'de 1 günde 36 deprem oldu mesela 2-3 gün önce.

avcılar açıklarındaki deprem kümeside düşündürücü ...
  • benimde içimde kötü bir his var senelerdir depreme karşı ama bakalım hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AvriL<3 corp.ltd,şti,aş olarak amerikayı 1 e çıkartıyorum haydi bakalım hodri meydan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

AvriL<3 corp.ltd,şti,aş olarak amerikayı 1 e çıkartıyorum haydi bakalım hodri meydan

/>
  • Kuzey anadolu fay hattından bir deprem bekliyor Veysi Kurt. Yatağınızın yanına pet şişe su alın ne olur ne olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.