Şimdi Ara

HTTP siteleri kapatılıyor!, Mega.upload, Fileserve, Filesonic Kapatıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
7.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibari ile Önce Amerikalı sonra Avrupa menşeali paylaşım htp siteleri kapatılıyor;

Uzakdoğu ve Rus paylaşım sitelerine FBI dokunamayacağından onlarda sorun yok ama onlarında hizmeti kötü; depozitfile gibi...

Mega.upload, Fileserve, Filesonic Kapatıldı!

FileJungle de Dosyaları silmeye başladı ... Yani o kapıda kapanıyor...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Filehost: Server / Office

4shared.com: USA / USA
    badongo.com: USA / USA
    bitshare.com: USA / USA
    bigupload.com: Netherlands / USA
    data-loading.com: Germany / Germany
    depositfiles.com: USA / Cyprus
    crocko.com: Netherlands / Cyprus
    filebase.to: Germany / Germany
    filefactory.com: Netherlands / Netherlands
    files.mail.ru: Russia / Russia
    filesonic.com: Netherlands / HongKong
    fileserve.com: USA / USA
    freakshare.com: Netherlands / Seychelles
    Ge.tt: Ireland / Denmark
    gigasize.com: Canada / Canada
    hotfile.com: USA / Panama
    hulkshare.com: Netherlands / HongKong
    kewlshare.com: Germany / Germany
    kickload.com: Germany / United Kingdom
    Limelinx.com: Canada / Canada
    load.to: Fance /United Kingdom
    mediafire.com: USA / USA
    megaupload.com: USA / HongKong
    netload.in: Germany / Germany
    Onlinedisk.ru: Russia / Russia
    oron.com: Netherlands / Netherlands
    putlocker.com: ?? / Bahamas
    rapidshare.com: Germany / Switzerland
    remixshare.com: Germany / Germany
    sendspace.com: USA / USA
    share-now.net: France / HongKong
    share-online.biz: Netherlands / Belize
    sharebase.to: Netherlands / Germany
    sharehoster.com: Germany /United Kingdom
    shragle.com: France+Germany / Seychelles
    sHost.ch: Switzerland[B] / Switzerland
    speedshare.org: Netherlands / Seychelles
    speedyshare.com: USA / Seychelles
    tinyupload.com: France / Poland
    ugotfile.com: USA / Australia
    uploaded.to: Netherlands / HongKong
    uploadbox.com: Netherlands / USA
    uploading.com: USA / USA
    Wupload.com: USA+Netherlands / HongKong
    x7.to: Netherlands / HongKong
    xup.in: Luxembourg / USA + Malaysia
    yourfiles.biz: Netherlands / Netherlands
    zippyshare.com: France / Germany
    zshare.net: USA / HongKong

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Türkiye'de bu siteler gibi hizmet veren (dosya paylaşımı) bir site var mı?

dosya.tc
    roosle.com
    depoindir.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 23 Ocak 2012; 20:15:36 >

• x7.to upload hizmetini kapatmış..
  • Herşeyin içine ediyorlar yavaş yavaş.Çok büyük bir sanal isyan çıkacak yakında gibi..
  • Torrentte sorun olmasın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Herşeyin içine ediyorlar yavaş yavaş.Çok büyük bir sanal isyan çıkacak yakında gibi..

hiç bişey olmaz, kapatmakta haklılar.
    hepsini kapatsınlar bence. türkiyede de şu film dizi izleme sitelerini bi kapatsalar valla kurban kesecem. başkasının alın terinden haksız şekilde para kazanan bu dolandırıcılara biran önce müdahale edilmesi gerekiyor.

ayrıca: "HTTP siteleri kapatılıyor!"

• paylaşım sitelerinin Kapatılmasının haklı olduğunu düşün birinin maddi durumunun hayli iyi olması gerek. çünkü ortalama bir blueray film 50tl , orjinal ps3,pc vs. oyun 150, programlar vs lerde aynı fiyatlarda.

PS3 konsol un fiyatı 800tl civarı 6 tane oyun aldınmı bir ps3 fiyatı yapıyor zaten. ben acıkcası bir oyuna 150 tl vermeye acıyorum. bu oyunları yapan firmalarda çok çok zengin firmalar. daha oyun cıkmadan milyonun üzerinde sipariş alıyorlar. yani download upload bunları zerre zarar vermiyor, hatta popülerliklerini artırdıkları için faydaları bile var.

Film sektörü internet yaygınlaşınca daha da popüler hale geldi. 2000 lerden öncesiyle sonrası çok farklı. gene büyük abd film şirketleride dünyanın en zenginleri arasındalar. görünen dahada zengin olmak istiyorlar.

yeni çıkmış bir ps3 oyunu 10 tl, bluray film 5tl olsun. bende korsana karşı olurum. giderim orjinalini alırım. Fakat bu durumda ben ulusal zengin firmaları protesto ederek dosya paylaşımını destekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl0ser -- 24 Ocak 2012; 11:39:38 >

• Artık kadıköy'e gideriz :)

" Abi Cd var oyun var program film var xxx var "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu dosya paylaşım sitelerinin kapatılmasını son derece olumlu buluyorum çünkü iş artık iyice çığrından çıkmaya başlamıştı. Eskiden dosyalar gerçekten paylaşım amacıyla ve hiçbir kar amacı gütmeden paylaşılırdı. Birkaç sene önce çeşitli sitelerin kullanıma açtığı "yüklediğin dosyalardan indirildiği kadar para kazan" kampanyaları sonucu dosya paylaşımı resmen milyon dolarlık bir korsan sektöre dönüştü. Bu sektörün lisans sahibi firmaların tepkisi çekeceği ve karşı girişimde bulunacağı da son derece açıktı. Neden bir "R apid S" bugün kapatılan siteler arasında değil ve kendisine son derece güvenir bir halde işine devam ediyor? Çünkü korsanı teşvik edecek ve indirilen dosyalardan yükleyiciyi mükafatlandıracak bir sistemi yok. İnternet üzerinde her türlü bilgi ve verinin özgürce paylaşılmasını sonuna kadar destekliyorum ancak bunun milyon dolarlık bir korsan sektör haline getirilmesine de o derece karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 24 Ocak 2012; 11:47:54 >

• Para ödülü vermeleri bencede kötü oldu uploader'lerde kullanıcıyı yarı yolda bırakmaya başladı hotfile kullanırdık hop sharingmatrix'e geçtiler ordan oron'a oradan upload station ordan filejungle'a hangisini alacağımızı şaşırdık .Şimdi ağlıyorlar iki kuruş için ordan oraya geçip milleti mağdur ederken iyiydi .
    Artık torrent olayına gireceğiz gibi ama meret çok yavaş ayarlarıda çok karışık ama öğreneceğiz başka yolu yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazzy

Para ödülü vermeleri bencede kötü oldu uploader'lerde kullanıcıyı yarı yolda bırakmaya başladı hotfile kullanırdık hop sharingmatrix'e geçtiler ordan oron'a oradan upload station ordan filejungle'a hangisini alacağımızı şaşırdık .Şimdi ağlıyorlar iki kuruş için ordan oraya geçip milleti mağdur ederken iyiydi .
    Artık torrent olayına gireceğiz gibi ama meret çok yavaş ayarlarıda çok karışık ama öğreneceğiz başka yolu yok .

R-a-p-i-d-s-h-a-r-e benim işimi görüyor şu anda premium olmamasına rağmen 620 kb hızla dosya indiriyorum hemde bekleme süresi yok bir link indiği zaman diğerine geçebiliyorum.
  • FS hala aktif ama bazı kullanıcıları ve dosyaları silmişler.

Bir bakıma torrentda eş bulma durumu artar böylelikle.

Biraz daha torrent kullanmak gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Orijinalden alıntı: eazzy

Para ödülü vermeleri bencede kötü oldu uploader'lerde kullanıcıyı yarı yolda bırakmaya başladı hotfile kullanırdık hop sharingmatrix'e geçtiler ordan oron'a oradan upload station ordan filejungle'a hangisini alacağımızı şaşırdık .Şimdi ağlıyorlar iki kuruş için ordan oraya geçip milleti mağdur ederken iyiydi .

R-a-p-i-d-s-h-a-r-e benim işimi görüyor şu anda premium olmamasına rağmen 620 kb hızla dosya indiriyorum hemde bekleme süresi yok bir link indiği zaman diğerine geçebiliyorum.

aynen

• Fileserve kapandı kapanacak hatta hiç bir dosyaya dahi ulaşamıyoruz,bunların amacı bizleri orjinal pahalı cdlere yönlendirmek sanırım! allahım ya zorla cebimizdeki parayı alacaklar ne soyguncu oyun ve sinema şirketleriymiş bunlar böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 24 Ocak 2012; 13:46:39 >
  • torrente dokunamazlar.belli bir server yok ortada. dünya üzerinde dağılmış vaziyette milyonlarca bilgisayar üzerinde bulunur veriler. her türlü torrent
  • wupload üyeliği almıştım 3 gün önce.

kapanma korkusuyla 3 günde 350GB a yakın upload yaptm ve şu an hiçbir şey indiremiyorum tüm veriler silinmiş.
  • ayda 1.79 euro ya usenet serverına uye oldum

bos yere bu zamana kadar filesonica para vermisim.

usenet daha hızlı daha ucuz kaynağı daha genis. Türkiye de bilinmemesi kullanılmaması cok ilginc
  • usenet den biraz bahsedermisin, internette arastırdım, hosting ve haber grubları ilgili şeyler çıktı. dosya paylaşımı, DL la ilgili birşey bulamadım da, anlamadım da:)
  • Fileserve kepenkleri indirdi. Sağlam adres kalmadı.
  • Diğer siteleri bilmiyorum ama Filesonic tam olarak kapatılmadı. sadece dosya paylaşımı yapılamıyor. bunun kapatılmak farkı şu: sistemdeki upload etmiş dosyalarınızda bir değişiklik yok. silinmediler. sadece bu dosyalara kendiniz ulaşabiirsiniz. yani durum şu. kişi sadece kendi upload ettiği dosyaları indirebiliyor. başkası indiremiyor.
    Henüz silinmeyen dosyalarım için şu anda remote upload özelliği olan ve tabiki çalışan (bulmak artık baya zor ama) bir filehosting aramaktayım. Önerilere açığım
  • MediaFire'dan bi haber var mı bir de rapid ne durumda. artık amacım kazanç sağlamak değil dosyaları tekrar upload etme zahmetinden kurtulmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FT5 -- 25 Ocak 2012; 13:18:47 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.