Bildirim
HTC wildfire S mi yoksa Iphone 4 mü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım ya satış temsilcisi bişey bilmiyor yada seni kazıklamaya çalışıyor
biri apple ın üst düzel telefonu diğeri ise androidler arasında alt segmentte yer alıyor. eğer paran varsa git iphone 4 al yok ben androidli falan alacam diyorsan samsung galaxy s2 falan al.
ilk hata htc wildfire s le iphone 4 ün karşılaştırılması fiyatları arasında bile uçurum var biri 1800 civarı oynarken diğeri 500 600 arası_____________________________ -
iki ürünü karşılaştırmak cok mantıksız olmuş:) satıcıya git iyice bir söv geri gel. _____________________________ -
satış temsilcileri sana bütçen ne kadar diye sorup mu htc cevabını verdiler? 2 telefon arasında dünya kadar fark var arkadaşım..
sen telefonu hangi amaçla kullanacaksın? ne kadar para vermeyi düşünüyorsun? bunları bilelim ona göre sana cevap verelim.._____________________________ -
evo 3d - iphone 4 desen anlarım da wildfıre s -iphone 4 karsılastırması cok yanlıs burda tabı kı iphone 4. _____________________________ -
Kesinlikle htc. F/P oranına göre htc öne çıkıyor. Iphone diyenler bir kere wildfire s i incelesinler. Akrabamda iphone 4 var. Wildfire s i şöyle kısaca bir tanıtımını yaptım. Hayran kaldı. _____________________________ Üç nokta . . . -
quote:
Orijinalden alıntı: Fil0zof
merhaba arkadaşlar.
Bu 2 telefon arasında kaldım ama hangi satış temsilcisine sorduysam HTC yanıtını verdiler. Hangisini tercih etmeliyim lütfen yardım edin.
O temsilciyi bana gönder..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bberkyildiz -- 23 Aralık 2011; 9:12:54 >_____________________________ Berk YILDIZ'ın Parfüm Tavsiyeleri: https://forum.donanimhaber.com/berk-yildiz-in-parfum-tavsiyeleri--120462769 -
arkadaşım ben iki telefonuda kullanmadım ama inceleme şansım oldu.tr fiyatları ile belki ip4 f/p ürünü olmaya bilir ama genede wildfire s ile ip4 karşılaştırılamaz bile performans olarak da karşılaştırılamaz. _____________________________ -
HTC Evo 3d, sensation xe, samsung galaxy s2'yle karşılaştırılsa anlarım ki bunlara karşı iphone'u istemem ama wildfire s'yide seçmezdim tabiki, o kadarda değil. _____________________________ -
Fiyat olarak aynı segmentte değiller ama özellikler anlamında yakındır belki sana o yüzden wildfire s demistirler.
_____________________________ | 1.5 Ghz Qualcomm Dual-Core SnapDragon İşlemci | QHD 4.3" Multitouch Ekran |
|3G, 14.4 Mbps İndirme Hızı | Bluetooth 3.0 | Android 2.3 - Htc Sense 3.0|
| 540 x 960 Piksel S-Lcd | 8Mp Kamera 1080p Full HD Video Kayıt |
-
Forumdakien azili İ phone dusmani olarak cevap veriyorum o satis temsilcisinin patronuna soyle isten cikarsin onu : ) _____________________________ -
Wildfire S ile iPhone 4 ü karşılaştırmak biraz abes ile iştigal gibi.Malzeme kalitesi,ekran,hız,uygulama bolluğu,kamera performansı gibi konularda iPhone 4 tabii ki çok daha iyidir.Ama bu farklılıklar iPhone 4 ile yaptığınız çoğu şeyi Wildfire S in yapamayacağı anlamına gelmez.Otomobil gibi düşünün bir megane da sizi bir yerden bir yere götürür,son model bir BMW de
Yani iki cihazın da üretilme amaçları hemen hemen aynı.Bu arada bir İP4 fiyatına 3 tane Wildfire S alabilirsiniz
_____________________________ -
Desire S al
iki cihaz çok farklı segmentlerde.
eğer bütçeniz sınırlıysa, wildfire s sadece ekranının küçük olması dışında size birçok konuda yetecektir.
beklentiler, bütçe, aradığınız olmazsa olmazlar v.s gibi şeyleri yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz._____________________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene! -
quote:
Orijinalden alıntı: Garnispos
Desire S al
Kardes Konu basligini yanlis acmissin. Ya . Baslik Soyle Olmaliydi.
"Nokia 3310 mu IPhone4S 64GB mi?"
Tevbe._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler