Şimdi Ara

## HTC Touch Diamond İçin Geri Sayım Başladı ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
379
Cevap
1
Favori
44.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off Off süper cihaz 192 MB ram mi bir ilk sanırım. Ayrıca Xperia da klavyeye canım sıkılmıştı işte budur diyorum. Hafıza kartı girişi olmadığını hiç zannetmiyorum Micro/Mini SD vardır muhtemelen. Artık bu titreşim gibi bişey titreşimide çoğu yerde yazmıyorlar
  • okadar bekliyemem ki o gelene kadar bişi almam lazım. :)
  • harbiden çok hoş olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

Off Off süper cihaz 192 MB ram mi bir ilk sanırım. Ayrıca Xperia da klavyeye canım sıkılmıştı işte budur diyorum. Hafıza kartı girişi olmadığını hiç zannetmiyorum Micro/Mini SD vardır muhtemelen. Artık bu titreşim gibi bişey titreşimide çoğu yerde yazmıyorlar

SDHC Micro/Mini vs..vs.. yok... Bu kesin.. Yabancı bir forumda cihazın reviewini yapan adama sordum desem yeterli mi ??

Aynı cihazın klavyelisi de birkaç ay sonra "Raphael" kod adıyla çıkıyor.. Bu arada bir hatırlatma... SE Xperia'da HTC tarafından üretilecekmiş..
  • Süper cihaz valla,windows işletim sistemi bile görünmüyor neredeyse,adamlar harika eklemişler kendi menülerini
  • http://www.smape.com/en/reviews/htc/HTC_Diamond_live.html
    Buradaki tanıtım videoları da çok güzel
  • Raphael'de TV-Out olacakmış sanırım.
  • Süper cihaz herşey var üzerinde, touch cruise niyetlenmişken şimdi bunu beklemek lazım, beklemekten cihaz alamayacağız!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reason

quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

Off Off süper cihaz 192 MB ram mi bir ilk sanırım. Ayrıca Xperia da klavyeye canım sıkılmıştı işte budur diyorum. Hafıza kartı girişi olmadığını hiç zannetmiyorum Micro/Mini SD vardır muhtemelen. Artık bu titreşim gibi bişey titreşimide çoğu yerde yazmıyorlar

SDHC Micro/Mini vs..vs.. yok... Bu kesin.. Yabancı bir forumda cihazın reviewini yapan adama sordum desem yeterli mi ??

Aynı cihazın klavyelisi de birkaç ay sonra "Raphael" kod adıyla çıkıyor.. Bu arada bir hatırlatma... SE Xperia'da HTC tarafından üretilecekmiş..

Gerçekten şaştım desem yeridir bence çok kötü olmuş zira ben yanımda en az 2 adet hafıza kartı taşıyorum. Hafiza kartı çok pratik bişey.
    Ayrıca arkadaşta geçenlerde mail atmıştı bu cihazla ilgili kaynağını henüz öğrenemesemde orada hafıza kartı girişi olduğu yazıyor.
    Yanlış anlama amacım senin tezini çürütmek değil. Ben sadece güvensiz bir kaynaktan aktardığım bilgiyi sunuyorum. Daha doğrusu kaynağını bile bilmiyorum.

quote:

HTC haftalardir anons ettigi 6 Mayis 2008 Londra haberini sonunda patlatti.

HTC Touch Diamond

HTC Touch Cruise modelini ekim 2007 de cikaricagi sozunu verip mart ayinda piyasaya surmesinden belliydi. 6 aylik gecikmeyle piyasaya surdugu HTC Touch Cruise uzerinde yaptigi deneyimleri, eksiklikleri sanki bu Diamond modeline tasidi.www.htc.com resmi sitesinde izlediginiz animasyona bakinca bu hemen anlasiliyor.

Bu modelde de, Apple'in gurultulu bir sekilde piyasaya surdugu IPHONE'lara rakip olacagi kesin. Cunku IPHONE'lar dunyanin her tarafinda satilmadigi gibi kullaniciyi oldukca bezdiren bir yapiya sahip. Windows ile olan uyumsuzlugundan tutun da, sebekelere olan uyumsuzluga kadar uzaniyor. orjinal program kullandirmaya dolayisiyle ucretli program satin aldirmaya kisiyi zorlamasi da cabasi. net ortaminda windows tabanli programlarin, binlercesini bulurken (ki cogu free kullanim) IPHONE icin bu mumkun bile olamiyor. Bu yuzdenki piyasaya ciktigi mart ayindan bu yana HTC Touch Cruise'nin satis grafigi ureticisinin yuzunu guldurmus durumda. (ben de son derece telefonumdan menunum)

Diamond modelinde ne var ? ya da iki harika telefon ile aradaki farklar neler ?

Islemci 400 Mhz'den 528 Mhz cikmis durumda. Oldukca iyi.

Rom ayni kalirken Ram'e 64 kb'lik bir ilave yapilmis. bir de sabit disk diyebilecegimiz 4 GB harddisk eklenmis. dahili hafizanin yaninda MicroSD kart yuvasi 8GB'a kadar (piyasada 8GB microSD kart mevcut) takilabiliyor.

ebatlar bir onceki modele nazaran 5 mm kadar azaltilmis ve inceltilmis. agirlikda 130 gr'dan 110 gr' dusurulmus.

network (sebeke) agina da sanirim sadece wcdma ilave edilmis. gerisi touch cruise ile ayni.

TouchFlo teknoljisi biraz abartilip 3 boyutlu animasyon ilave edilmis. sekmeler arasinda yolculuk daha bir erotiklesiyor.

Ana kamerasi 3.2 Mp otofokus ve cesitli ebatlarda cekim, ikincil kamerasi 0.3 mp (3G) goruntulu video konferansi mumkun. Turkiye'de henuz bu sistemi desteklemese de, herhani gir chat programi ile video konferans yapabilirsiniz.

GPS var dememize gerek yok sanirim. Gelismis dunya ulkelerinde yillardir kullanilan ve otomobillerde sart kosulan bir sistem, artik yeni cikan cep bilgisayarlarinda ve telefonlarinda da var. wi-fi, bluetooth, kulaklik cikisi, FM radio, outlook, ie, opera, ms office uygulamalari, aninda hava durumu, google maps (gps'li ve gprs'li) video, foto kamera, msn, oyunlar, skype, vs vs. Ve sonradan yukleyebileceginiz binlerce ucretli ucretsiz program. windows xp ve vista ile kolayca senkronize yapmaniz da cabasi.

pil kullanim seviyesi de Touch Cruise modeline gore oldukca dusuk. Diger modellerde oldugu gibi PC'nizin usb portu araciligi ile surekli sarz edebiliyorsunuz.

bu model adini, telefonun arka yuzundeki elmas kesimli desenden aliyor. Diamond.

Digitimes.com haber sitesi HTC'nin, dunya capinda aralarinda Atom, T-Mobile, Vodafone'nin de bulundugu telekomunikasyon opertaorlerinden yarim milyon adete kadar siparis aldigini yazmisti bir ara. bu rakam, touch serisinin 3milyon adet sattigini dusunursek ilk siparis icin guzel bir rakam. :)

fiyat konusunda bir bulguya henuz rastlanmadi. HTC touch Cruise modeli ilk payasaya ciktiginda (mart 2008) 1100$ olduguna gore bu cihaza benim verecegim fiyat sanirim 1200$ olurdu.

Ceviri ve yorum : M.Kozanoglu

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Raphael'de TV-Out olacakmış sanırım.

Evet. Dört gözle kesinleşmesini, kesinleşirse Türkiye ye gelmesini bekliyorum. VGA out Şart benim için.
  • ===> İlk İzlenim <===

## HTC Touch Diamond İçin Geri Sayım Başladı ##

Daha fazlası ve bilgiler için;
    http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-touch-diamond-en.shtml

•  ## HTC Touch Diamond İçin Geri Sayım Başladı ##

Cihazın 10larca fotoları için;
    http://www.eprice.com.tw/mobile/news/?news_id=7132

http://www.eprice.com.tw/mobile/news/index.html?news_id=7110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Mayıs 2008; 22:04:07 >

• Bolca video ama ktunnel'dan açın

http://hk.phonedaily.com/news/?news_id=5575

İnceleme gibi 1şey;
    http://hk.phonedaily.com/news/?news_id=5565

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Mayıs 2008; 22:08:27 >
  • ===> Verdiğim & Verilen HTC Diamond Resimleri <===

Bu güne (16.05) kadarki direkt site üzerinden verilen yahut verdiğim & verilen linklerin içindeki resimleri derledim, toparladım.

14 tanesi resmi olmak üzere, 171 tane de hands-on ya da screenshot fotoları...

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/115415455/HTC_Diamond.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 17 Mayıs 2008; 0:23:06 >

• Diamond vs Xperia

• mükemmel bi alet.
  • xperia'yı dövecek gibi geliyor bana kesinlikle çok şık ve işlevsel bir cihaz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.