Şimdi Ara

## HTC Touch Diamond İçin Geri Sayım Başladı ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
1
Favori
44.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeşitli sitelerde micro sd kart girişi olduğu yazıyor. Harici hafıza kartı kullanılabiecek yani.

Umarım müzik ve kamera kalitesinde bir aşama sağlanır bu cihazla. Diğer PDA' lar gibi vasat olursa bir kıymeti yok.

Düzeltme: Bir çok sitede harici hafıza kartı yuvası olduğu yazıyor fakat HTC' nin sitesinde harici hafıza kartı girişine dair hiç bir açıklama yok. Sadece 4 GB dahili hafızadan bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 11 Mayıs 2008; 16:34:37 >
  • HTC MARKA PDA LARIN MÜZİK SESİ VE FOTOĞRAF KALİTESİ NASIL ? MESALA Bİ SONY'E GÖRE DURUMU NASIL.
    mp3 + radyo + fotoğraf BUNLARDA PDA SEÇİMLERİNDE BÜYÜK ETKEN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokbey

acaba bu cihazda harici hafıza yokmu,hafıza kartı takılmıyormu ? hiçbir yerde görmedim...

ya 4gb koymuş adam içine daha ne yapıcan hariciyi ,hiç bir şey yetmiyor bize.
  • takılmıyor yazıyor.ama pda alacak olsam alacağım hafıza kartıda 4gb dan farklı olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

bir htc klasiği olarak extusb portu var. şarj, kulaklık bir arada. ben orijinal kulaklıktan memnun olduğum için bi sorun olmadı benim için şimdiye kadar.

olsa iyi olurdu ya kolona falan bağlardık ben N82'de yapıyorum bazen. evrensel yollar iyi oluyo

bunun +sıda usb'den şarjdır heralde?

tokbey, demin xperia'nın foto örneklerine baktım baya kötüydü yani. baya kötüydü.

raphael nasıl olacak acaba
  • rafael tam olarak diamond in kizaklisi olacak galiba. sanirim xperia gibi wvga yerine normal vga kullanacak. +olarak tv out falan...
  • evet özellikleri okudum araştırdım bende

o verilen (ilk sayfa) videoyu izledim tam izlememiştim bittim yahu
    http://www.theunwired.net/?item=videoview-htc-touchflo-3d-user-interface-for-windows-mobile-professional

cihaz daha hızlı olsaymış daha iyi olurmuş tabi.
    accelerometer fena hızlı bizim N82de 1sn falan bekliyon film falan izlerken yada webde gezinirken

touch olayı bambaşka olmuş yaw

• Verilen videoyu rapid'e atıyorum şimdi, isteyen elinin altında-arşivinde bulundursun.

Kotalı kullanıcılara söylüyorum; 44mb'lik dosya. Yani siteden izlesenizde 44mb kotanıza işleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 11 Mayıs 2008; 23:37:58 >
  • Evet tahminlerim doğru çıktı arkadaşlar WM 6.1 ile ram ve rom artacağını WM 7.0 ile ise daha fazlaya gerek olacağını düşünmüş ve yazmıştım.Yazılım ve donanım dünyası masa üstü ve dizüstünde ne oynuyorsa aynısını buradada oynuyor bakınız WM 7.0 daha fazlasına ihtiyac duyacağından ona uyarlanacak cihazlarda daha fazla güç ve ram ihtiyacı olacak ,ıgo 8 gibi bir çok yazılım 3 boyut vs nedeni ile daha fazla kaynak kullanacak çok acelesi ve ihtiyacı olmayan linde sağlıklı kullanılacak cihazı olmayanlar hariç bence Diamont ve wm 6.1 li mantıklı cihazlar piyasaya girmeden cihaz almayınız.Ayrıca dikkat ederseniz fiyatlar düşüyor.Bugün nette gördüğüm örneği yazayım Aylardan beri beklediğim halen gelmeyen Touch Cruise Almanyada 455 EUR oldu 20 gün önce 520 EUR en düşük fiyattı neden Touch Diamont lanse edildi ancak amazon.de ye bakarsanız Touch Diamont içinde tahmini 499 EUR gibi bir fiat gördüm.Ayrıca HTC nin Great Britania satıcılarınında Touch Cruise ile Touch Diamont arasında 55 Paund fiat farkı ile şimdiden talep toplamaya başladıklarını görürsünüz.Bence fiatlar dahada düşecek daha iyi fiyata daha iyi cihazlar alacağız çünki PDA türü cihazlar daha çok satılacak kitleler daha mobilize olacak....

• Bahsettim video;

10dk inceleme, 44mb.

http://rapidshare.com/files/114222373/08.05.06_Videoview_HTC_TouchFLO_3D_with_an_O2_Xda_diamond.flv

Uzantı flv ama.

K-lite codec yükleyerek izleyebilirsiniz.
    http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4523&s=95

• video için sağol.

izledim ancak pek kasıla kasıla çalışıyor.
    iphone la kıyaslanamayacak kadar yavaş menüsü.

birde bu cihazda multi touch varmıdır ?
  • Şimdi ilk defa gördüm ben de,şok oldum resmen.Cihaz harika olmuş yaaa
    iphone mu samsung f480 mi lg kf700 mü tercih edeyim derken bir de bu çıktı karşımıza
    Haziran gibi çıksa bari yaa gsmarena'da öyle diyorlar ama bakalım
  • ne olursa olsun ben bekleyeceğim ixperiyayı eylüle kadar vazgeçmeyeceğim ixperiyayı bir ay kullanacak olsamda bekliyeceğim ama fiyatı ne olur bilmiyorum
  • Evet bana da ağır geldi 1az cihaz ama son kullanıcı yazılımı hızlı olur kanaatindeyim.
  • ===> HTC Diamond Keyboard ve Yazışma Testi <===

## HTC Touch Diamond İçin Geri Sayım Başladı ##

Video da var sanırım ama Youtube işte...
    http://www.phonemag.com/htc-touch-diamond-keyboard-and-texting-demo-052744.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 12 Mayıs 2008; 21:35:41 >

• http://www.ktunnel.com/ ile girip izleyin yaw videoları.

http://www.youtube.com/watch?v=PDS5BKkmoTM

şu videoda htc çalışanının ekrana takada tukada vurduğu anı görebilirsiniz. dk 1:12
  • vtunnel açmıyodu da
  • Cihaz gerçekten çok çok iyi.. Iphone bu cihazın yanından bile geçemez bence.. Arabirim, görsellik, çözünürlük, boyut ve arkasında onbinlerce proğram desteğiyle Windows Mobile.. Radyo, internal GPS vss.. saymıyorum bile..

Tek dezavantaj olarak 4GB hafıza sayılabilir.. O da yetmeyeceğini düşünenlere.. SDHC slotu yok.. Kesin.. Bir de kapasitatif ekran yerine (Iphone'da kullanılan ve hassasiyeti ile bilinen) halen HTC'nin touch ekran teknolojisini kullanmaya devam etmişler stylus halen kullanıldığından mecburen.. Ama benim HTC'nin touch ekranlarından da şikayetim yok.. Gayet güzel çalışıyor.. Bir tek Iphone kullanan arkadaşların benim cihaza iphone ekranı gibi sadece parmaklarının ucunu dokundurarak "Aaaa.. Hassas değil bu..." diye geyik yapmaları dışında...

Yavaş olduğuna dair izlenim internetten kaynaklanıyor.. Gerçek hızı değerlendirmek için linkten indirip seyrederseniz daha iyi anlaşılıyor... ki bunlar preproduction release cihazlar.. Piyasaya sürülenlerin son optimizasyonları ile daha da performanslı olacağını sanıyorum..

Anlaşıldı... Elimdeki henüz 1 haftalık O2 Orbit II yani Touch Cruise yakında satılık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 13 Mayıs 2008; 3:15:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

arkadaşlar tahmini ne zaman gelir birde Ne kadar bi fiyat istenir Bu alete?

arkadaşlar önemli tahminleriniz nelerdir?
  • quote:

quote:

arkadaşlar tahmini ne zaman gelir birde Ne kadar bi fiyat istenir Bu alete?

arkadaşlar önemli tahminleriniz nelerdir?

Cihaz 15 Haziran itibariyle öncelikle Avrupada satışa çıkacak ondan sonra Asyada... Muhtemelen temmuz başı doğubanka, sonra gg falan tek tük düşmeye başlar..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.