Videou izledim ve ağzımın suları aktı. Hem tarz olsun hem de iş görsün diyen benim gibi kullanıcılar için nimet olmuş bu pds. Xperia'dan daha çok beğendiğimi söylemek isterim ayrıca bunun türkiye girişi se'de olduğu gibi yalan olmaz. Helal olsun HTC
Türkiye'ye ne zaman geleceğini eminim kimse bilmiyordur ama eğer 1 yılı bulacaksa ben artık bekleyemeyeceğim. Herhangi bir fikri olan varmı. Sanırım yurt dışında daha yeni çıktı. Türkiyeye girmesi sizce kaç ay(yıl) sürebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: _PainKilleR_
eheh. telefon çalarken cihazı ters çevirince sessize alıyormuş zil sesini :)
Bir çok kullanıcı kesin alet bozuk zanneder
Aylardan beri touch Cruise bekliyordum bu durumda elbette almaqyacağım,bu cihaz avrupada lanse edilince bizede gelirse buradan yoksa Almanyadan alacağım...
iyi güzel ama özelliklerinde pili 900 mAh diyor. bu telefona o pil 12 saat bile dayanmaz
WM6.1 pili daha az harcıyormuş ayrıca 1300 MAmperlik pilide olduğunu tahmin ediyorum....
quote:
eheh. telefon çalarken cihazı ters çevirince sessize alıyormuş zil sesini :)
N95'lerde falan Flip Silent programı ile yapıyoduk bunu. Dahili demek bunda.
haziranda satisa cikacak deniyor agustostan once buraya gelmez sanırım ama bi sekilde yurtdisindan yada dogubanktan alırım bunu
quote:
Orjinalden alıntı: goofyitu
haziranda satisa cikacak deniyor agustostan once buraya gelmez sanırım ama bi sekilde yurtdisindan yada dogubanktan alırım bunu
Ağustosda geleceğini bilsem şnan beklerim ama hiç zannetmem. Kim bilir ne zaman gelir.
Çıkınca çok geçmeden doğubank'a düşer ama garantilisi hakkında hiç1 fikrim yok.
Evet arkadaslar h.kong dan touch cruise`um geldi getiren kisiye diamond getir dedim ama malesef henuz cikmamis ama bu da fena deil
Daha yeni tanıtıldı abi zaten.
en geç temmuzda o2, t-mobile, orange falan her bi yer satacak telefonu. türkiye tabi ki muamma :)
bu arada cihazın tasarım süper. menü harika, hareket sensörü şeker ama bence işlemci para etmez. kamera da dandiktir büyük ihtimalle.
şöyle i780'nin işlemcisini kullanan, vga ekranlı, flashlı kameralı şık bir pda olsa. touchflo 3d ona port edilse hayat bayram olsa :)
ya da iphone alınıp sorun kökten mi çözülse
FCC'deki resmi.
Xperia X1 de HTC tarafından üretiliyor bilginize.
son edindiğim bir bilgiye göre telefon görüşmesi sırasında kalemi yerinden çıkarınca notlar uygulaması otomatik olarak açılıyomuş.
off. tüm olumsuz düşüncelerime rağmen alıcam galiba bu telefonu ya
ha bi de ekranda fiberglass'mıdır nedir bi koruma var. bi videoda htc çalışanı tak tak tak diye rahatça vuruyodu ekrana. o yönü de güzel. telefon cebinizdeyken bi yere çarparsanız hiçbişi olmaz cihaza diyor.
quote:
son edindiğim bir bilgiye göre telefon görüşmesi sırasında kalemi yerinden çıkarınca notlar uygulaması otomatik olarak açılıyomuş.
off. tüm olumsuz düşüncelerime rağmen alıcam galiba bu telefonu ya
ha bi de ekranda fiberglass'mıdır nedir bi koruma var. bi videoda htc çalışanı tak tak tak diye rahatça vuruyodu ekrana. o yönü de güzel. telefon cebinizdeyken bi yere çarparsanız hiçbişi olmaz cihaza diyor.
3.5mm kulaklık girişi var di mi?
PHI, evet işlemcisi aynı zaten htc diamond ile
bir htc klasiği olarak extusb portu var. şarj, kulaklık bir arada. ben orijinal kulaklıktan memnun olduğum için bi sorun olmadı benim için şimdiye kadar.
arkadaşlar tahmini ne zaman gelir birde Ne kadar bi fiyat istenir Bu alete?
acaba bu cihazda harici hafıza yokmu,hafıza kartı takılmıyormu ? hiçbir yerde görmedim...