Şimdi Ara

Htc one mı galaxy s4 mü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
3
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc one kullanıyorum, kamerasi dışında s4 almadığıma pişman edicek bi yani yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_zynl

bu 2 telefon arasında internet hızı istiyorsan htc one karşılaştırmalarda en hızlı internet erişimi sağlayan telefon oldu 2.iphone 5 3 s4 bataryaya gelirsek motorola nın bir telefonu var o 1. oldu 2.s4 3. htc one tasarım olarak zaten tartışılmaz htc one inanılmaz bir tsarımla karşımızda ekran büyüklüğüne gelecek olursak kişisel fikrimi söyleyim ben büyük telefondan hoşlanıyorsam note 2 yi tercih ederdim yada 3 ü beklerdim hiç boşuna s4 le ugrsamazdım ama 5 inç lik ekranlar çok büyük iphone 5. kide çok küçük ama htc one bunlara nazaran daha ortada benim için baş parmağınla rahatlıkla her tarafta ulaşabiliyorsun ses kalitesine ve hoparlörlere değinmiyorum bile donanım olarak s4 tasrarım olarak htc one demiş herkes ama donanımdan kastınızı anlayamadım 2 bin lira para veriliyor bu telefonlara donanımı karşılaştırmaya gerek yok 2 bin liralık telefonda herşey mevcuttur birinde çok az daha iyidir birinde çok azdaha kötü 2 bin lira veriyorsan tasarıma bak zaten okadar pahalı telefonda donanım özellikleri bomba gibi olur.kamera gelecek olursam 4 mp. lik kamerasınyla fark yaratıyor htc one mükemmel bir çözünürlükte ekranında var benim yorumum belki yanlı oldu biraz ama htc one 2013 ün en iyi telefonu bomba gibi geliyor satış rekorlarınıa kıracaktır büyük ihtimal.

hemen hemen aynı dusuncedeyım de s4 un su batarya ve güncellemerli cok hızlı alması ve extra bir kac ufak tefek özellikleri var ya bırakma benı diyort ama htc one de ap ayrı ınsan arada kalınca karar vermesı cok zor bataryada biraz daha iyi olsa idi htc bu modelinde bence gercekten en bomba olurdu teske biraz daha yuklenseydı batarya veya 1 2 ufak tefekte olsa özellik koysa idi artı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

quote:

Orijinalden alıntı: AngelFRANTIX

Ya benim anlamadığım şu güncelleme olaylarını niye bukadar dert ediyonuz?
    Telefonu aldığınızda süper dyonuz güncelleme geç geldimi işe yaramaz bişey gibi gösteriyorsunuz...

Telefon seçmeye gelince kimse marka takıntısı yapmasın... Herkesin beğenisi farklıdır...

Donanımları karşılaştırp seçmeyin. htcnin artıları belli s4 artıları belli. size hangisi çok yarıyor ona karar verin. Boyutunu es geçmeyin ama...

çünkü google güncellemelerle bir sürü yenilik ve daha yüksek hız daha uzun pil süresi gibi imkanlar sunuyor, htc telefonu olanlar bu imkanlardan mahrum kalıyor. Mesela google ın son çıkarttığı google now isimli yazılım geçen senenin en iyi htc modeli denilen sensation modellerinin hiç birinde çalışmıyor, çünkü bu telefonlar 4.0.2 den sonraki hiç bir güncellemeyi almayacak.

htx one içinde bu gecerlimi ? neden htc yararlanamıor pek detaylı bilgim yok ama oda android deilmi anlamadım :D tam acıklarmısın neden yararlanamadıgını

• quote:

Orijinalden alıntı: NewLiFe61

quote:

quote:

Telefonu aldığınızda süper dyonuz güncelleme geç geldimi işe yaramaz bişey gibi gösteriyorsunuz...

Telefon seçmeye gelince kimse marka takıntısı yapmasın... Herkesin beğenisi farklıdır...

Donanımları karşılaştırp seçmeyin. htcnin artıları belli s4 artıları belli. size hangisi çok yarıyor ona karar verin. Boyutunu es geçmeyin ama...

çünkü google güncellemelerle bir sürü yenilik ve daha yüksek hız daha uzun pil süresi gibi imkanlar sunuyor, htc telefonu olanlar bu imkanlardan mahrum kalıyor. Mesela google ın son çıkarttığı google now isimli yazılım geçen senenin en iyi htc modeli denilen sensation modellerinin hiç birinde çalışmıyor, çünkü bu telefonlar 4.0.2 den sonraki hiç bir güncellemeyi almayacak.

htx one içinde bu gecerlimi ? neden htc yararlanamıor pek detaylı bilgim yok ama oda android deilmi anlamadım :D tam acıklarmısın neden yararlanamadıgını

one için geçerli olup olmadığını zamanla göreceğiz. htc one da android işletim sistemli bir telefon ama bu markalar google yeni işletim sistemi çıkarttığında direk alıp kullanamıyor, yeni sistemi kendi telefonlarına adapte etmeleri gerekiyor. Mesela google androidin 5 versiyonunu çıkarttığında samsung touchwiz arayüzünü htc de sense arayüzünü yeni sisteme göre yenilemek zorunda ki telefonlarına bu güncellemeyi verebilsin. Sorun da burada ortaya çıkıyor, samsung kendi arayüzünü çok hızlı bir şekilde update ederken htc bu konuda yavaş kalıyor ya da update hiç vermiyor. Mesela Htc android 4.1 den sonraki yenilemeleri sadece 1gb dan fazla ram e sahip cihazlarına vereceğini duyurdu, bu durumda sensation serisi iptal oldu, ama samsung aynı yenilemeyi yanlış bilmiyorsam galaxy s2 ye bile verdi.

• arkadaslar one mi s4 mü :D
  • Tasarım, Malzeme kalitesi, Ses, dolayısıyla ONE
    Kamera, dolayısıyla S4 gerisi hikaye...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

one için geçerli olup olmadığını zamanla göreceğiz. htc one da android işletim sistemli bir telefon ama bu markalar google yeni işletim sistemi çıkarttığında direk alıp kullanamıyor, yeni sistemi kendi telefonlarına adapte etmeleri gerekiyor. Mesela google androidin 5 versiyonunu çıkarttığında samsung touchwiz arayüzünü htc de sense arayüzünü yeni sisteme göre yenilemek zorunda ki telefonlarına bu güncellemeyi verebilsin. Sorun da burada ortaya çıkıyor, samsung kendi arayüzünü çok hızlı bir şekilde update ederken htc bu konuda yavaş kalıyor ya da update hiç vermiyor. Mesela Htc android 4.1 den sonraki yenilemeleri sadece 1gb dan fazla ram e sahip cihazlarına vereceğini duyurdu, bu durumda sensation serisi iptal oldu, ama samsung aynı yenilemeyi yanlış bilmiyorsam galaxy s2 ye bile verdi.

s2ye bile verdi diyorsun fakat s2 htc one s ayarinda bir cihaz sense serisinin ustunde 1gb rama sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuokulu

Merhaba arkadaslar htc one ile galaxy s4 arasında kaldım yaptıgım seyler (öncelikli) oyun internet müzik (internet öncelik)

Kesinlikle One olmaz çok sorunlu uğraşır durursun, S4 çok daha iyi bir seçim olacaktır One yerine, ama kalite karizma çalışan özellik ve sorunsuz olsun diyorsan Xperia Z
  • S4 aldım , ilk haftam çok mutluyum. Masaüstü pc m den hızlı diyebilirim.
  • One ve s4 konusuluyor ama s3 +750 olayini dusununce degmez iki telefonada o kadar para vermeye sabredin zaten 1 aya duser .

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkarahan

quote:

quote:

quote:

quote:

s2ye bile verdi diyorsun fakat s2 htc one s ayarinda bir cihaz sense serisinin ustunde 1gb rama sahip

One S S2'ye oranla daha güçlü bir cihaz.

• quote:

arkadaslar one mi s4 mü :D

Ikisini de kullandım. Kesinlikle ve kesinlikle ONE

• Tasarım olarak htc de samsungun kullanıcılarına daha çok güncelleme verdiğini görüyoruz s4 de çok hoş cihaz şuan ben s3 kullanıyorum s4 alırdım eğer s3 almamış olsaydım ama s3 var s3 den cihaz degistirsem htc one alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roark

Hemen hemen aynı özelliklerde (hatta ben müzik sever olarak ekstra amfi olayında hTC ile nirvanaya ulaştım) iki cihaz var:

Biri plastik, biri yekpare alüminyum.

Biri Amoled gibi güneş altında kaybolan aşırı pastel renkli ekran, biri Lcd 3 ve en yüksek ppi değeri

biri tek çıkışlı standart hoparlör, Biri boomsound stereo hoparlör.

Birinin dahili hafızası 16 gb birinin 32 gb.

Nasıl ikilemde kalıyorsunuz merak ediyorum.? Haa pardon laylon olanında kafa hareketlerini takip eden sistem var.

(Hafıza olayında aynı fiyattakileri karşılaştırdım. SD karta uygulama oyun vs kuramıyorsunuz. 16 gb içinde kullanılabilir 9-10 gb kalıyor. Bir film 3 de sağlam oyun kurdunuzmu hafıza full.)

Adam özetlemiş yahu

• HTC one al. 1 sene sonra satıp istersen 2 tane S4 alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roark

Hemen hemen aynı özelliklerde (hatta ben müzik sever olarak ekstra amfi olayında hTC ile nirvanaya ulaştım) iki cihaz var:

Biri plastik, biri yekpare alüminyum.

Biri Amoled gibi güneş altında kaybolan aşırı pastel renkli ekran, biri Lcd 3 ve en yüksek ppi değeri

biri tek çıkışlı standart hoparlör, Biri boomsound stereo hoparlör.

Birinin dahili hafızası 16 gb birinin 32 gb.

Nasıl ikilemde kalıyorsunuz merak ediyorum.? Haa pardon laylon olanında kafa hareketlerini takip eden sistem var.

(Hafıza olayında aynı fiyattakileri karşılaştırdım. SD karta uygulama oyun vs kuramıyorsunuz. 16 gb içinde kullanılabilir 9-10 gb kalıyor. Bir film 3 de sağlam oyun kurdunuzmu hafıza full.)

9-10 gb kalsa razı olacaklar .

8 gb yer kalıyormuş

Güya çok performanslı, büyük oyunlar mükemmel oynatıyor ya . 5 tane büyük oyun yüklese 1 gb yer kalır . Mecbur geri siler.

Ki gpu konusunda Htc One ile s4 arasında fark olmadığıda belli .

Daha güçlü işlemciyle , Htc One'ın yüzde 20 ' si kadar stabilite sağlayamamasıda ayrı bir komedi

• konu çok gerildi, tek kelime ile htc one derim.
  • htc one da iste htc yine eline yuzune bulastirmaz ve ins bu sorunları çözebilir guzelim telefon gitcek yoksa guncelleme konusunda ise şu sorunları çözsün sonra yazılımsal desteği verir die düsünüorum ama 2000TL para veripte tel de stabillik olmassa derim ben yani para boşa gitti die. Surekli rom yukleyip benc. kasacaklar s4 alır, telefonu olduğu gibi ++ özellikleri ile kullanmak isteyen one alır

• quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

bu video herşeyi açıklıyor bence

nacizane anladığım kadarıyla htc one daha stabil görünüyor
  • Ben anlamıyorum bu yorumlar nasıl yaplılyor,alıp kullanmadan yanlı internet yorumlarıyla kararmı verilir. Ben s4 alup 1 gün sonra one alanlardanım. Emin olun aynı herşeyi s3 ile yaparsınız paranızı boşa harcamayın. Htc one gerçekten iphone kalitesini dize getiren bir telefon olmuş. Kamera konusuna hiç takılmayın gayet başarılı çok iyi. Sakın s4 le one kıyaslamayın yoğurt kabından yapılmış bir cihaz ve aliminyum dan yapılmış cihazı karşılaştıramazsınız. İnternetteki yorumlara aldanmayın one s4 den kesinlikle çok daha seri ve stabil. Aman dostlar paranızı boşa harcamayın çevremde her alan aynı pişmanlığı yaşayıp one dönmeye çalışıyor saygılar.05323418831 isteyen arıyabilir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.