Şimdi Ara

Htc one mı galaxy s4 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
3
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar htc one ile galaxy s4 arasında kaldım yaptıgım seyler (öncelikli) oyun internet müzik (internet öncelik)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC One
  • s4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC one.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc one

• Arkadas ne arada kalacan ki s4 al tum hayatin boyunca rahat et.

• şu an göründüğü kadarıyla htc one baya bir özgü özelliklere sahip.htc one bencede.tabi türkiyeye gelinde ikisinide elde denemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    samsung wave mi nokia x6 mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ikisi de özellikle donanım olarak güzel aletler. Seçim sana kalmış. Biri akıllı telefon diğeri 3310 değil ki sana tavsiye verelim. İkisi de çok güzel telefonlar. Şöyle bi eline alırsın, şekli şemali hoşuna gideni tercih edersin. Ha, şirketlerin güvenilirliği, garanti genişliği ve güncelleme olaylarını da dikkate almak lazım tabii. O aşamada da şahsi fikrim samsung bir adım öndedir. Fakat kesin htc one ya da kesin s4 demek doğru değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28tatar -- 16 Mart 2013; 20:59:37 >
  • HTC one
  • HTC KATLAR HTC AL KACIRMA
  • Abi bende o yok işte ben arada kalıyom elimede alsam çare olmuyo bi karsılastırma yasa mesut abi sevincemde benim sevdiğim özellikler s4 te smar scrool pause air wiew oneda zoe boomsound bilnkfeed
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuokulu

Abi bende o yok işte ben arada kalıyom elimede alsam çare olmuyo bi karsılastırma yasa mesut abi sevincemde benim sevdiğim özellikler s4 te smar scrool pause air wiew oneda zoe boomsound bilnkfeed

hocam seni anladim bende 2 si arasinda kaldim s4 alcaksan imkanin varsa amerika versionu olan qualcomm snapdragon 1.9 ghz LTE modelini al o 8 cekirdekli exynos pek iyi degil diyorlar zaten o 8 cekirdek ayni anda calismiyoki cogu sitede qualcomm olan modeli oneriolar simdi muzik malzeme kalitesi dersen htc one internet donanim yazilim destegi dersen s4
  • Tasarım ve kalite hissi sizin için ön planda ise HTC One
    Yok yazılım,donanım ve müdahele edilebilir batarya/sd kart desteği benim için daha önemli derseniz S4

Şahsen ben tercihimi S4 ten yana kullanırdım.Çoğu kişinin kasa tasarımı ve malzeme kalitesi düşük diye dillendirdiği olumsuzluklarada katılmıyorum.Telefonun gündelik kullanıma hizmet eden bir araç olduğunun unutulmaması gerektiğini düşünüyorum.Verilen paraya karşılık alınan hizmet kalitesini hangisi karşılıyorsa ona bakmak gerekli bence.Bende dahil olmak üzere çoğu kişi maalesef belkide hiç kullanmayacağı veya olmasada olacak donanım ve özelliklere o kadar çok paralar veriyoruz ki düşününce içi acıyor insanın.
  • HTC ONE tercih ederdim.
  • One x kulanan biri olarak tabiki s4 derim.Benim için en önemli sebebi yazılım güncellemeleri konusunda samsung daha başarılı ve duyarlı.Diğer teknik konularda aşağı yukarı aynıdırlar yada ikiside çok rahat işini görür hangisini alısan al pişman olmassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

One x kulanan biri olarak tabiki s4 derim.Benim için en önemli sebebi yazılım güncellemeleri konusunda samsung daha başarılı ve duyarlı.Diğer teknik konularda aşağı yukarı aynıdırlar yada ikiside çok rahat işini görür hangisini alısan al pişman olmassın.

Bu adamın bahsettiği One X değil. Yeni çıkacak ONE ! Önce bunu bil. Sonra ise HTC için özel bir telefon. Yeni ve çok iyi teknolojiler kullanıldı, patentide alındı. Adamlar güncellemeyi rahat verirler. Tasarımı yeter desem çok mu kaçar ? Her neyse... Benchmark testlerinde de One, S4'ü geçti. Daha birşey söylemeyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

quote:

Abi bende o yok işte ben arada kalıyom elimede alsam çare olmuyo bi karsılastırma yasa mesut abi sevincemde benim sevdiğim özellikler s4 te smar scrool pause air wiew oneda zoe boomsound bilnkfeed

hocam seni anladim bende 2 si arasinda kaldim s4 alcaksan imkanin varsa amerika versionu olan qualcomm snapdragon 1.9 ghz LTE modelini al o 8 cekirdekli exynos pek iyi degil diyorlar zaten o 8 cekirdek ayni anda calismiyoki cogu sitede qualcomm olan modeli oneriolar simdi muzik malzeme kalitesi dersen htc one internet donanim yazilim destegi dersen s4

Hocam octa daha iyi hem 4 tane 1.6 dan1.8 e cikan a15 islemci varki bu snapdragon 600 deki a15leri gecer buyuk ihtimal geekbenchte filan bakariz bide sgx543mp3 varki bu ipad3 teki islemci onun ekran cozunurlugu daha iyi olmasina ragmen kaldi ki yag gobi akiyo ve samsungsaki daha yuksek saat hizi olan 533mhz de calisiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

One x kulanan biri olarak tabiki s4 derim.Benim için en önemli sebebi yazılım güncellemeleri konusunda samsung daha başarılı ve duyarlı.Diğer teknik konularda aşağı yukarı aynıdırlar yada ikiside çok rahat işini görür hangisini alısan al pişman olmassın.

Bu adamın bahsettiği One X değil. Yeni çıkacak ONE ! Önce bunu bil. Sonra ise HTC için özel bir telefon. Yeni ve çok iyi teknolojiler kullanıldı, patentide alındı. Adamlar güncellemeyi rahat verirler. Tasarımı yeter desem çok mu kaçar ? Her neyse... Benchmark testlerinde de One, S4'ü geçti. Daha birşey söylemeyin lütfen.

hocam donanim haberde erdinin on incelemesini ac antutu benchmark hepsinde su an s4 onde ama o hangi islemci qualcomm mu exynos mu belli degil galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

quote:

Hocam octa daha iyi hem 4 tane 1.6 dan1.8 e cikan a15 islemci varki bu snapdragon 600 deki a15leri gecer buyuk ihtimal geekbenchte filan bakariz bide sgx543mp3 varki bu ipad3 teki islemci onun ekran cozunurlugu daha iyi olmasina ragmen kaldi ki yag gobi akiyo ve samsungsaki daha yuksek saat hizi olan 533mhz de calisiyo

hocam nette 8 cekirdegin ayni anda calismadigi yazioki bu dogru yanlis bilmiosam oyun uygulamalar icin cortex a15 diger seyler icin diger 4 du calisio bazi yerlerde yanlis bilmiosam powerxz ekran karti tegra 3 le yarisir derecede diyorlar adreno 320 onu ezer gecer gibi yorumlar war

• Tasarım arayüz sağlamlık ayrıca o ekranı yeter ne öyle amoled güneşde kayboluyor filan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.