Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efem-35

benim tahminim mayısın ilk haftası

desire 816 6.0 güncellemesini almış beyler.biz daha ne kadar bekleriz artık:( ulan ne şanslı şu desire 816 kullanıcıları yav.lollipop güncellemesi de ilk bunlara gelmişti
  • ahmetal2 A kullanıcısına yanıt
    en son biz alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

benim tahminim mayısın ilk haftası

desire 816 6.0 güncellemesini almış beyler.biz daha ne kadar bekleriz artık:( ulan ne şanslı şu desire 816 kullanıcıları yav.lollipop güncellemesi de ilk bunlara gelmişti

hocam hergün İngiltere twittere bakıyorum sanırım en çok bu ülkeye m8s satılmış burada ne zaman htc m8s andriod 6.0 alacak sorusu var ve aynı kalıp cevap dolu yani arkadaşım, biz değil bütün avrupa bekliyor sonuçta gelecek inşallah sorunsuz alırız örneğin lg g3 6.0 kaç aydır bekliyor arkadaşım daha yeni note 5 yeni aldı samsungu dava ettiler hatta orta segment telefonlara sonbaharda verecekmiş samsung ama desire 816 geldiğine göre sırada biz varız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 24 Şubat 2016; 1:24:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Melih arkadaş bayan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafta öyle çıkmış ama pembe de olur sorun değil. Erkek kullansa sıkıntı olur belki.

• invisible kullanıcısına yanıt
    yok hocam kırmızı deyince ben fotoğrafta belki pembe çıkmış olabilir telefondan kaynaklı olarak diye sordum,yoksa anlıyorum bayan oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Fotoğrafta öyle çıkmış ama pembe de olur sorun değil. Erkek kullansa sıkıntı olur belki.

hanımda iphona 6s var takmış benim m8s
    bende iphonu hiç beğenmiyorum ayrıca ingilizce dilinde kullanıyor dedim ki eğer m10 kasası eski olsun sana m8s söz vereceğim diye kandırdım yani evde m8s paylaşamıyoruz iki tane m8s olmasını istemiyorum
    yukarıda örnek verdim htc garanti süresi içinde yazı düşmesini yapıyor senin m8s darbe varsa kasayı sıfır yapar
    bayanlara dikkat ettim m8 veya m8s kılıfsız kullanıyor benimde elimden düşmese bende kılıfsız düşünüyorum...

• C harfi düşük hocam bende kvk napıyo yazıyi mi tekrar yapıştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

C harfi düşük hocam bende kvk napıyo yazıyi mi tekrar yapıştırıyor

bilmiyorum m8 konusundaki okuduklarımı yazıyorum sonuçta aynı kasa....
    bugün m8 kullanan birisi harflerden birisi düşmüş kvk servise vermiş servis tüketici hatası raporu çıkarmış yani servis kafasına göre takılıyor birisine harf düştü diye kasayı değiştiriyor diğerine tüketici hatası deyip fatura çıkartıyor ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 24 Şubat 2016; 22:26:45 >
  • Tukeci hatası nasıl demiş anlaşılır gibi değil kimse o yazıyı zorla kazimiyo ki terden veya ısınmadan kaynaklanıyor ne kadar fiyat vermiş biliyomusunuz

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Garantiye göndermek istiyorum ama yedekte akıllı telefon yok şu an. Telefondan memnunum ama kamerasından memnun değilim. Özellikle ön kamerayı 3 yaşındaki çocuğa seçtirmişler olsa gerek yani adı sanı olmayan telefonlarda olur böyle bir kamera o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 25 Şubat 2016; 8:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Garantiye göndermek istiyorum ama yedekte akıllı telefon yok şu an. Telefondan memnunum ama kamerasından memnun değilim. Özellikle ön kamerayı 3 yaşındaki çocuğa seçtirmişler olsa gerek yani adı sanı olmayan telefonlarda olur böyle bir kamera o derece.

ön kamera ayarlarını 4:3 yap biraz daha iyi oluyor 16:9 olursa kişileri çok büyük kocaman gösteriyor
    harf düşmesinden şimdilik servise yollama çünkü dün m8 kullanan harf düşmesinden gönderince tüketici hatası demiş takipteyim

• lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    arka kapak için 297 tl istiyor ve de harf düşmesine tüketici hatası diyor htc kafayı yedi birde komple kasa değişimi 800 tl diye duymuştum doğrumuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 25 Şubat 2016; 16:10:54 >
  • Htc one m7 kullandığım zamanlarda bilirim. Kesinlikle kvk'Ya yollamayın, teleservice yollayın. Kvk tüketici hatası deyip insanları mağdur ediyor. Teleservice çokça yüz göz oldum, kasa değişimini ücretsiz dahi yaptıkları oluyor. Yazının düşmesinin tüketiciyle ne alakası olabilir, şansınızı teleservicr'den yana kullananın eğer olmaz ise, HTC'yi mahkemeye verin ücret iadesi isteyin. Ben böylece 2 yıl önce tüketici hakem heyetine başvurdum, htc işi uzatmadan ücret iadesini kabul etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681E08854 -- 25 Şubat 2016; 15:19:20 >
  • 6.0 güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı desire 816 ya geldi çatlayacam valla

• mosyozzz M kullanıcısına yanıt
    Q1 demiş. Yani en geç mart ayının sonuna kadar gelir.

• yakında android 6.0 Marshmallow için duyuru geleblilr...

Bu mesaja eklenen görseller:

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Kaç aydır aynı cevap değişen bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Kaç aydır aynı cevap değişen bir şey yok

biraz daha sabır hocam, yakın tarihte tarih belli olablilir bir düşündükleri var süpriz gelişmeler olabilir

• Martin sonuna kadar gelicek deniyor ya güncelleme o geliş tarihi polanyaya mi yoksa türkiye için mi

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.