Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goker_007

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: goker_007

quote:

Orijinalden alıntı: motograter

İlginç. Gayet akici yaziyor. Telefon hafizasi dolu mu ? Mesela Tüm muzik arsivimi atmaya calismistim bir tek o zaman kasildigi oluyordu. Sd kart takinca düzelmişti.

telefonun kendi belleği 1,14 GB Boş, sd kart 55,19 GB boş.

mesajların takılması 4500 mesajı geçince başlıyor, şuan 4529 mesaj olmuş sadece bir kişi ile olan toplam mesajlaşma olarak, silmessem böyle takılmaya devam edecek.

sizdeki mesaj sayısı kaç en fazla mesajlaştığınız kişiyle?

hocam 4500 mesaj mi
    bir yil mi on yil mi anca bu rakama gelirim de telefonun icinde 4000 sms var bu ay 50 tane cok cok zorlayarak atmisim

ben hala sms ile haberleşiyorum o yüzden aylık 1000 sms'i geçiyorum

whats up varken artık sms mi kaldı. Nasıl olsa internetten bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Beyler M8s in kamerası gerçekten bu kadar çöp mü ?

2 yıla yakındır Desire 816 kullanıyorum ve kamerası gerçekten tatmin edici; ön kamerası sanırım aynı arka kamera ise Desire 816'nın f/2.2 lens iken One M8s inki f/2.0 Yani bu mu bu kadar çöpleştiriyor kamerayı ? Baya niyetlendim ben bu telefona ama herkes kameradan bu kadar şikayet edince sorma ihtiyacı hissettim! Aklımda One M8 Eye 'da var ama onun ile ilgili yorum zaten yok.. Lanet olsun HTC'den başka telefon da alamıyorum ki! En azından sadık müşteri kitlesi kopmasın bu HTC'den..

M8 in kamerasını bilmiyorum 2x4Mp oysa M8s in kamerası 13Mp. Görüntülere çöp diyenlerin ya beklentisi çok yüksek ya da fotoğraf çekmeyi bilmiyorlar. Başka bir izahı olamaz. Ben son derece memnunum. Işığı düzgün alabiliyorsanız HDR modu ile çok başarılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Duo kamerayı hiç kullanmıyorum o efektler falan yalan, görüntüyü bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Telefonu pc ye bağlayarak cep telefonu görüşmesini bilgisayardan yapabilir miyim?? böyle bir yöntem var mı bu cihazlar için?

Ne yapmak isterdiiiim. Yürüyen uçak
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Beyler M8s in kamerası gerçekten bu kadar çöp mü ?

2 yıla yakındır Desire 816 kullanıyorum ve kamerası gerçekten tatmin edici; ön kamerası sanırım aynı arka kamera ise Desire 816'nın f/2.2 lens iken One M8s inki f/2.0 Yani bu mu bu kadar çöpleştiriyor kamerayı ? Baya niyetlendim ben bu telefona ama herkes kameradan bu kadar şikayet edince sorma ihtiyacı hissettim! Aklımda One M8 Eye 'da var ama onun ile ilgili yorum zaten yok.. Lanet olsun HTC'den başka telefon da alamıyorum ki! En azından sadık müşteri kitlesi kopmasın bu HTC'den..

M8 in kamerasını bilmiyorum 2x4Mp oysa M8s in kamerası 13Mp. Görüntülere çöp diyenlerin ya beklentisi çok yüksek ya da fotoğraf çekmeyi bilmiyorlar. Başka bir izahı olamaz. Ben son derece memnunum. Işığı düzgün alabiliyorsanız HDR modu ile çok başarılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Duo kamerayı hiç kullanmıyorum o efektler falan yalan, görüntüyü bozuyor.

Yanlış anlaşılmasın ama zamanında profesyonel fotoğrafçılıkla da uğraştım. Elimden çok fazla telefon geçti. Samsung dan tutun lg ye kadar. İş yerinde 2 arkadaşımda m8 var. Onu da çok inceledim. Gün ışığında evet fotoğraf çekimi beni tatmin ediyor bu cihazın. Ancak düşük ışıkta ve video çekimleri gerçekten iyi değil(Benzer sınıfta cihazlara göre). M8s den önce Lg Optimus G Pro kullanıyordum. Video kalitesizliği bariz kendini belli ediyor ne yazık ki.

Bu telefonda yazılımla ilgili sıkıntılar var. mesela en çok dikkatimi çeken konu mesela selfie çekimi yaptıktan sonra ekranda önizleme çıkıyor ve o önizleme görüntüsüne baktığımda tek kelimeyle rezalet. Ama kaydedilen fotoğrafa galeriden baktığımda aslında okadar kötü olmadığını görüyorum. Yani sanki bu telefondaki kamera donanımına yazılımı doğru şekilde entegre edememişler gibi geliyor bana. O yüzden ümidim 6.0 ı beklemek.

• LG G3 ve G4 ile karşılaştirmalı fotolar çektim. Bugun yuklerim aradaki farki görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g3

Htc one m8s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 29 Ocak 2016; 18:38:34 >

• Lg g4

Htc one m8s

• hocam m8s hangi ayarda cektin...
    ayrıca ilk cektigin elmalarin ev+00 mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatikte cektim.

• Foto detaylarina baktimda pozlama degerleri ayni. Hatta iso degeri m8s de daha fazla olmasina ragmen m8s de keskinlik kaybi yok. Ayrica renkleri daha doygun vermiş. Bu arada m8s hi res modundaydi.

• quote:

Foto detaylarina baktimda pozlama degerleri ayni. Hatta iso degeri m8s de daha fazla olmasina ragmen m8s de keskinlik kaybi yok. Ayrica renkleri daha doygun vermiş. Bu arada m8s hi res modundaydi.

yukarıda bir arkadaş hdr modunda daha iyi çekiyor diyor eger deneme imkanin varsa hdr modunda cekip bir karsilastir istersen

• Hdr modu nerede ?
    Bu arada Z2 ile de karşilastiracağim.

• quote:

Hdr modu nerede ?
    Bu arada Z2 ile de karşilastiracağim.

kamerayı actiginda sol ustte foto simgesine bas hdr makro gece modu açılacak...

• Selfie çekimlerinde şu makyaj yapmayı nasıl kaldirilcagini bilen varmı dudaklarim pembe pembe cikiyo düşük ışıkta on kamera çok bulanık cekiyo aynı sorun siz dede var mi

• On kameraya hep beraber el atalım :) manuel ayar yapalim

• Ön kamera hdr ye hiç bulasmadim dikey modda otomatik le pek fark yok yüz algılama kapatilmiyo mu canlı makyajı kapatıyorum yine yanaklarima kırmızı kırmızı alliklar ruhlar suruyo o fotolari bi arkadaşım görse yanlış anlar

• On kamera problemli desenize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım kronik bi arıza bi telefondada bu şekildeydi insan yüzlerini atesliymis gibi kizartarak ve ruj yaparak cekiyo

• quote:

Lg g3

Htc one m8s

G3 Daha iyi çekmiş sanki bu fotoğrafta :) daha doğal görüntü vermiş,m8s biraz yeşille kırmızıya çalmış görüntüyü hocam.

• Bilmiyorum size kalmis artik. Hiçbiri gercege yakin renkleri veremez ama.
    On kamerada rotüşü kapatmak icin tamamen - yapin. Selfie kamerasi isteyen m9 alsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 30 Ocak 2016; 14:48:17 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.