Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu pc ye bağlayarak cep telefonu görüşmesini bilgisayardan yapabilir miyim?? böyle bir yöntem var mı bu cihazlar için?
  • Sanki bana titreşimim bozuldu gibi geliyor biraz sanki dizel araba gibi oldu belki psikolojik bilemedim.
  • m8 zafir gelmedi, 19 ocakta demişler arkasından m8s zafir gelebilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • m8 güncellemsi geldi darısı m8s e.
    İsteklerim net :) daha iyi kamera daha iyi şarj. Bunu versinler yeter bize artar :D

bu arada resmi açıklamada mevcut bizim tele twiter htc uk de.

The One M8s will receive the update, though we don't haven't got an exact date to share right now. ^RH yakında gelir bize de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 19 Ocak 2016; 21:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

m8 güncellemsi geldi darısı m8s e.
    İsteklerim net :) daha iyi kamera daha iyi şarj. Bunu versinler yeter bize artar :D

bu arada resmi açıklamada mevcut bizim tele twiter htc uk de.

The One M8s will receive the update, though we don't haven't got an exact date to share right now. ^RH yakında gelir bize de.

Kamera ve bataryayı duzeltmezlerse direk satıyorum telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera guncelleme ile duzelmez. Eger duzelmeden kastiniz goruntu kalitesi ise oyle birsey olamaz en fazla odakla hizini arttirabilirler ekstradan cekilen kareyi daha hizli kaydeder vs... Tabi bunlar yeni sense sürümü ile gelebilir. Ama şarj yönünden daha iyi olacak zaten bu haliyle bile çok iyi. Şimdiye kadar şarj yönünden daha iyi bir telefona rastlamadim. @invisible @darbelux

• Ben yaklaşık 6 aydır M8s kullanıyorum. Çok sık mesajlaştığım kişilerde (iletiler ile, whatsapp değil) mesaj yazarken donma oluyor. Birikmiş çok mesaj olduğu için takılıyor, mesajları silince tekrar hızlanıyor ama bir süre sonra mesajlar çoğalınca tekrar yavaşlamaya başlıyor. Sadece mesaj yazarken yavaşlama oluyor, başka bir yavaşlık sorunum yok. Var mı bu sorunu yaşayan başka birisi ?
  • İlginç. Gayet akici yaziyor. Telefon hafizasi dolu mu ? Mesela Tüm muzik arsivimi atmaya calismistim bir tek o zaman kasildigi oluyordu. Sd kart takinca düzelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: motograter

İlginç. Gayet akici yaziyor. Telefon hafizasi dolu mu ? Mesela Tüm muzik arsivimi atmaya calismistim bir tek o zaman kasildigi oluyordu. Sd kart takinca düzelmişti.

telefonun kendi belleği 1,14 GB Boş, sd kart 55,19 GB boş.

mesajların takılması 4500 mesajı geçince başlıyor, şuan 4529 mesaj olmuş sadece bir kişi ile olan toplam mesajlaşma olarak, silmessem böyle takılmaya devam edecek.

sizdeki mesaj sayısı kaç en fazla mesajlaştığınız kişiyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goker_007

quote:

İlginç. Gayet akici yaziyor. Telefon hafizasi dolu mu ? Mesela Tüm muzik arsivimi atmaya calismistim bir tek o zaman kasildigi oluyordu. Sd kart takinca düzelmişti.

mesajların takılması 4500 mesajı geçince başlıyor, şuan 4529 mesaj olmuş sadece bir kişi ile olan toplam mesajlaşma olarak, silmessem böyle takılmaya devam edecek.

hocam 4500 mesaj mi
    bir yil mi on yil mi anca bu rakama gelirim de telefonun icinde 4000 sms var bu ay 50 tane cok cok zorlayarak atmisim

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: goker_007

quote:

hocam 4500 mesaj mi
    bir yil mi on yil mi anca bu rakama gelirim de telefonun icinde 4000 sms var bu ay 50 tane cok cok zorlayarak atmisim

ben hala sms ile haberleşiyorum o yüzden aylık 1000 sms'i geçiyorum

• sense 7 yi çoğu kişi sevmemis sanırım ..
    boşuna bekliyoruz bizde :/

• sense 7 yi çoğu kişi sevmemis sanırım ..
    boşuna bekliyoruz bizde :/

• Arkadaşlar bu ön kamera yı geniş çekim modu gibi bir şey var mı . İki kişi yan yana çekilemiyor .
    Birde cihazım 4 aylık satsam kaç lira eder sizce ?Cihaz temiz çizi vb şeyler yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkafamatizz

Arkadaşlar bu ön kamera yı geniş çekim modu gibi bir şey var mı . İki kişi yan yana çekilemiyor .
    Birde cihazım 4 aylık satsam kaç lira eder sizce ?Cihaz temiz çizi vb şeyler yok

Duruma göre 1000-1200 arası

• Z3 le takas etsem mi diye düşünmüyor da değilim :)
  • htc m8s vodafone kampanyası bitmiş, dün vodafone çalışanı söyledi

• arkadaşlar htc m8s android 6.0 ve sense 7 htc vereceğiz diyor ama bir türlü tarih vermiyor haberiniz olsun
    ayrıca sense 8.0 çıkmış

• son dakika...
    m9 telefona Android Marshmallow 6.0 geldi

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    biz yeni aldık telefonu sıkıntı olmaz bize biraz geç gelebilir :) Sıkılmayız böylece telefondan.

Bence bize ara yazılımla gelebilir 6.0.1 sense 7 olarak
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.