Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu m8s i vodafone dan başka satan bir yer yok.Vodafone da pahalıya satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

bu m8s i vodafone dan başka satan bir yer yok.Vodafone da pahalıya satıyor

teknosada cok pahali 1899 tl

http://www.teknosa.com/urunler/125071532/htc-one-m8s-gray-akilli-telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Stokları bitmiş zaten.O zaman m8 almak en mantıklısı

• quote:

quote:

quote:

vatan bilgisayardan al en ucuz orası satiyor ayrica hicbir zaman m8 tavsiye etmiyorum spandragon 801 tam bir pil canavarı yinede sen bilirsin

• M8 belki son guncellemesini aldı aMan diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vatan bilgisayardan al en ucuz orası satiyor ayrica hicbir zaman m8 tavsiye etmiyorum spandragon 801 tam bir pil canavarı yinede sen bilirsin

1 günü çok rahat çıkarır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1 günü çok rahat çıkarır

kullanlara sor son guncelemeden sonra bır gun cıkarırmı ısınıyormu ama m8 bedava verseler almam gıt onun yerine m9 al diger modelleri yani demek ıstediğim şu 64bit işlemci telefonları al m8 eski 32bit telefon yakında cıkacak telefonların hepsi 64bit olacak ve teknoloji dunyası hemen 64bite gidiyor ona gore programlar cıkacak guncelemer 64bit telefonlara gelecek yani 32bit telefonlar cop olacak son cıkan diğer markaların telefonlarına bak 64bit mi cıkıyor yakında spangron 820 telefonlar cıkacak tanıtımlar basladı onlarda 64bit cıkacak kısaca yatırımını uzun vadeli yap kısa vadeli olmasın

• Ümit Güzel Ü kullanıcısına yanıt
    teknolojı anlık degişiyor cok iyi takip etmek lazım lg televizyonu iki sene boyunca almadım lb serisi webos1 inan televizyon 850 dustu almadım bir sene sonra webos 2'li lf650 serisi cıktı yazın aldım son gunceleme ile super oldu kanal gecişleri cok hızlı oldu her turlu filmi oynatıyor hatta son nesil x265 hevc bile oynatıyor bunlar son teknoloji urunleri her zaman ileriye dönük yatırım yapacaksın gunluk yaparsan gunluk yaşarsın cep telefonunda bu örnegimi örnek al kafan rahat olur benim kafamda m10 vardı ama m8s benim için uygundu m8s karar kıldım internet benim en cok kullandıgım, m8s sekiz cekirdekli olması telefonun fazla ısınmaması beni m8s almaya goturdu sonucta m8s yeni bir telefon m10 ise marta cıkacak telefon m8s yinede yeni nesil bir telefon, m10 spangron 820 ile cıkacak bakalım nasıl olacak kac cekirdekli işlemci ile gelecek hergun bir haber cıkıyor gorecegız....

• Beyler M8s in kamerası gerçekten bu kadar çöp mü ?

2 yıla yakındır Desire 816 kullanıyorum ve kamerası gerçekten tatmin edici; ön kamerası sanırım aynı arka kamera ise Desire 816'nın f/2.2 lens iken One M8s inki f/2.0 Yani bu mu bu kadar çöpleştiriyor kamerayı ? Baya niyetlendim ben bu telefona ama herkes kameradan bu kadar şikayet edince sorma ihtiyacı hissettim! Aklımda One M8 Eye 'da var ama onun ile ilgili yorum zaten yok.. Lanet olsun HTC'den başka telefon da alamıyorum ki! En azından sadık müşteri kitlesi kopmasın bu HTC'den..
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    "f/2.0" lens, "f/2.2" lense göre çok daha iyidir. Rakam ne kadar küçülürse diyafram açıklığı o kadar büyür ve bu da düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekmeyi mümkün kılar.

Arka kamera, eski HTC serilerine göre kesinlikle kötü değil. Yazılımda sıkıntı olabilir. Google Camera ve Camera 360 yükledim, HTC Camera yazılımına göre daha iyi fotoğraflar çekiyor.
  • Anladım hocam sağol. O zaman biraz daha bekleyeyim. 4.7 inç olarak çıkarsa a10 alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

"f/2.0" lens, "f/2.2" lense göre çok daha iyidir. Rakam ne kadar küçülürse diyafram açıklığı o kadar büyür ve bu da düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekmeyi mümkün kılar.

Arka kamera, eski HTC serilerine göre kesinlikle kötü değil. Yazılımda sıkıntı olabilir. Google Camera ve Camera 360 yükledim, HTC Camera yazılımına göre daha iyi fotoğraflar çekiyor.

Bakın bu cevap önemliydi..

Yıllardır HTC kullanıyorum ve hiç başka bir camera uygulaması yüklemeyi düşünmemiştim.. Eğer bu çözüm işe yarıyorsa en azından bir kaç arkadaşın daha deneyip yorum yapması yerinde olur..

Son olarak 6.0 sürümü teyit edildi mi yani kesin olarak güncelleme alacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

Bakın bu cevap önemliydi..

Yıllardır HTC kullanıyorum ve hiç başka bir camera uygulaması yüklemeyi düşünmemiştim.. Eğer bu çözüm işe yarıyorsa en azından bir kaç arkadaşın daha deneyip yorum yapması yerinde olur..

Son olarak 6.0 sürümü teyit edildi mi yani kesin olarak güncelleme alacak mı ?

kesin olarak 6.0 gelecek ama tarih belli degil

• M8 ve M9 kullanicilari guncellemeden memnun değiller.

• Aynen bende gelse bile bir süre guncellemeyi düşünmüyorum.

• beyler bende htc 8x windows phone var ikinci hatta kullanıyorum. İlginç bir durumla karşılaştım sizide bilgilendireyim

Vodafone dan 20 ay önce tahahüütlü aldım bu teli. Brighstar ve teleservice garantili idi. Telefonu servise götürdüm. telefon yurt dışı cihazı işlem yapmayız dediler. fatura ibraz ettim kabul etmediler. Bende cinlik var 3 telefon para iadesi aldım yine alacağım bu yüzden. Yarın thh ye başvuruyorum. İlk defa böyle birşeyle rastgeldim.
  • S.a arkadaşlar 27 ocak'ta vodafone'den almış olduğum m8s cihazın ekranı soluk olduğunu farkettim daha önce m7 kullandım ve m8 ile karşılaştırdım.ve gerçekten ekran soluk kalıyor acaba yazılımdan olabilir mi sizlerde de durum aynı mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681E08854 -- 28 Ocak 2016; 20:36:27 >
  • Hayir ne yazilimi
    Ekran paneli öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: DOGU75

S.a arkadaşlar 27 ocak'ta vodafone'den almış olduğum m8s cihazın ekranı soluk olduğunu farkettim daha önce m7 kullandım ve m8 ile karşılaştırdım.ve gerçekten ekran soluk kalıyor acaba yazılımdan olabilir mi sizlerde de durum aynı mı.

m7 de pixele daha çok çözünürlük doluyordu ondan olabilir. Ekranı güneştede oldukça yeterli bizim telefonun
  • M8 ile aynı ekranı kullandığı halde, soluk kalıyor. Acaba benim cihazda mı sorun var yoksa anormal mi diye sordum.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.