Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efem-35

wifiyi kapattım vodafonu 2g aldım uyku konumunda 2saat hic ellemedim hic pil gitmedi daha önce bir bir gidiyordu pilden

3g de bende de aşırı hızlı şarj tüketiyor. 2g ye alınca com farkediyor. Ama yine de 3g modunda bile bence bu cihazın tükettiği batarya fazla. Kesinlikle yazılım kaynaklı bi sıkıntı var bence htc 6.0 versiyonunda bu batarya tüketimine ciddi el atması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    Yaratabilir ihtimali var sıvı ile temas dan uzak durun sonra başınız ağrır teleservice daha unroot cihazı bile garanti dışı bırakıyor hiç uğraşma dan buna suya düşürüp bozdunuz da der :)

• invisible kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevapladığınız için. Dikkat etmeye çalışırım ama şu anda çok daha iyi anlıyorum su geçirmez sertifikası olaylarının gerekliliğini.
    Edit: Düz mantık olacak ama aklıma geldi. Ben şimdi hoparlöre fön makinası ile biraz ısı versem bu seferde sıvı daha ileriye gider, sanırım daha kötü olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 3 Ocak 2016; 1:18:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    gerek yok bişe olmaz basit şeylerle kader yani bu iş. Ben telefonunu yağmurda arabasının yanında düşürüp 2 saat sonra farkedip bulan insanları tanıyorum şanslı idi hala çalışıyordu :) Bişe de olmamıştı.
  • Ekran görüntüsü nasıl alınıyor ? Güç tuşu ve ses açma, kapatma kombinasyonlarını denedim ama olmadı.
  • eczemre kullanıcısına yanıt
    Güç ve ev

• quote:

Orijinalden alıntı: eczemre

Ekran görüntüsü nasıl alınıyor ? Güç tuşu ve ses açma, kapatma kombinasyonlarını denedim ama olmadı.

m8s yukarıdan aşağı elinle kaydır menüler açılacak onların içinde ekran yazana bas ekran görüntüsünü alabilirsin eğer ekran yazan bölüm yoksa üstte saat tarihin yanında not defteri çıkacak onu tıkla altta ekranı bulabilirisn ekran yazanı uygulamayı yukarıya kaydır ana menulerin içine al her zaman kullanırsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczemre

Ekran görüntüsü nasıl alınıyor ? Güç tuşu ve ses açma, kapatma kombinasyonlarını denedim ama olmadı.

m8s yukarıdan aşağı elinle kaydır menüler açılacak onların içinde ekran yazana bas ekran görüntüsünü alabilirsin eğer ekran yazan bölüm yoksa üstte saat tarihin yanında not defteri çıkacak onu tıkla altta ekranı bulabilirisn ekran yazanı uygulamayı yukarıya kaydır ana menulerin içine al her zaman kullanırsın

Güç tuşu ile ses azaltma tuşuna aynı anda basarsan da oluyor ama arkadaşın söylediği çok daha basariliymis bilmiyordum

• ysertac kullanıcısına yanıt
    güçle ses azaltma ile yapmak zor ya :) Güç+ev varken mis gibi :)
  • Şarj konusunda zorlananlar mutlaka güç tasarrufu modunda kullansınlar. gerçekten çok işe yarıyor sabahtan beri ara ara zorlanırdi normalde iki gündür güç tasarrufu modu açık kullanıyorum %45 de su anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Şarj konusunda zorlananlar mutlaka güç tasarrufu modunda kullansınlar. gerçekten çok işe yarıyor sabahtan beri ara ara zorlanırdi normalde iki gündür güç tasarrufu modu açık kullanıyorum %45 de su anda.

hocam guc tasarruf telefonu kasabilir bilhssa menu geçişleri

• gece ikide telefonu tam doldurup kapattım şimdi açtım yuzde 97 yahu kapililyken bile pilden gidiyor ne Android 5.02 miş....

• quote:

gece ikide telefonu tam doldurup kapattım şimdi açtım yuzde 97 yahu kapililyken bile pilden gidiyor ne Android 5.02 miş....

Tele format at şarjını tamamen boşalt ve kapalı halde şarj et kalibre olsun format atınca pil verileri silinecek o yüzden format atmalı ve sonra hiç dokunmadan kapalı şarj yap bidaha o şekilde olmaz sen sen ol şarj olurken cihazı kullanmamaya çalış ve tam dolmadan sarjdan alma

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    restart sonrası son uygulamaların hepsini çalıştırmıştır ondan gitmiştir.
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Kapaliyken sarzinin gitme sebebi ekrandaki cif tiklama kombinasyonlarinin acik olmasndan kaynakli

• cevaplar icin ayri ayri tsk ettim

• Iyi gunler arkadaslar htc one m8 cihazimda fabrika ayarlarina dondukten sonra cihazim sim karti algilamiyor(sim kartinda sorun yok) ve google playdeki bazi uygulamalarda cihazin surume uygun olmadigi hatasini aliorum ayrica cihazim yurt disindan getirilip baska marka telefonun imeisi kopyalanmistir yardim ederseniz sevinirim

• Ya bu hungry shark oynarken telefin 70 derece oluyor arkadaslar neden boyle

• Telefonla yüklü gelen uygulamalari tamamen kaldiramiyor muyuz ?
    Kaldiriyorum tekrar yüklüyor.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.