Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nighthunter9

Guzel bir optimizasyon guncellemesine ihtiyaci var bu telefonun snapdragon 615 cokdaha performansli bir islemci bu cihaz daha hizli seri calisabilir eminim gelecektir cunku htc destek konusunda iyidir

6.0 gelsin diğerleri için istek göndeririz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

sms ayarlar iletiyi ekranda göster hiçbiri

hocam tşk. ederiz

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Ama whatsap tarzı uygulamalarda da geçerli mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Ama whatsap tarzı uygulamalarda da geçerli mi bu?

watsap ayrı bir program ayarlarına bakmak lazım

• m8s yeni almis arkadaşlar kamera ayarlarini 16:9 yerine, 4:3 yapin ki cektiginiz fotolar 13mp çeksin eğer 16:9 fotoları çekerseniz 10mp çözünürlükte çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 29 Aralık 2015; 17:19:51 >
  • wifiyi kapattım vodafonu 2g aldım uyku konumunda 2saat hic ellemedim hic pil gitmedi daha önce bir bir gidiyordu pilden

Aynen öyle ama bulamadım.Ios'lu cihazda ayarlardan hepsinin bir arada olduğu bölüm vardı orada seçim yapıyorsun. Bu telefonda bildirimler bölümünde yok bu tarz bir şey. Whatsapp uygulamasında da bulamadım. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 1 Ocak 2016; 23:15:51 >
  • Bende Vodafone'den 24 ay taksitle aldım. Bundan önce Lumia 1320 vardı, akıllı telefon kullanmıyormuşum resmen.
  • quote:

Aynen öyle ama bulamadım.İos'lu cihazda ayarlardan hepsinin bir arada olduğu bölüm vardı orada seçim yapıyorsun. Bu telefonda bildirimler bölümünde yok bu tarz bur şey. Whatsapp uygulamasında da bulamadım. Teşekkürler

android yok diye üzülmeyin zamanla hepsini yapiyorlar sonuçta yazılımsal problem....

• Arkadaşlar Ön Kamerada Büyük Gösterme Problemini farkedenler için çözümü söylüyorum, ön kamerayı açın ayarlardan 4:3 e alın farkedeceksiniz,sonra çözünürlüğü yükseltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Arkadaşlar Ön Kamerada Büyük Gösterme Problemini farkedenler için çözümü söylüyorum, ön kamerayı açın ayarlardan 4:3 e alın farkedeceksiniz,sonra çözünürlüğü yükseltin

tşk.ler

• Cihazda wifi ile 5-6 saat ekran suresi aliyormusunuz?Suan redmi note 2 kulaniyorum bataryasi iyi ise one m8s e gecmeyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: atworld2

Cihazda wifi ile 5-6 saat ekran suresi aliyormusunuz?Suan redmi note 2 kulaniyorum bataryasi iyi ise one m8s e gecmeyi dusunuyorum

Bataryası çok iyi o konuda şüpheniz olmasın. Pcmark batarya testi 6 saat 6 dakika
    Fikir vermesi açısından bu süre Note 5 de 5 saat 54 dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 31 Aralık 2015; 22:53:41 >
    Bir şey daha sorayım. Messenger'da fotoğraf gönderirken veri bağlantısı kullan diye uyarı mesajı geliyor. Wi-fi üzerinden neden gönderilmiyor? Teşekkürler

• quote:

Bir şey daha sorayım. Messenger'da fotoğraf gönderirken veri bağlantısı kullan diye uyarı mesajı geliyor. Wi-fi üzerinden neden gönderilmiyor? Teşekkürler

hocam senin bu sorun icin herhangi resimi cekip messengerden arkadasa gonderdim uyari almadım direk gonderdi hemde wifi ama tasinabilir vodafone r206 wifisinden

Evde veya okulda wifi üzerinden baglansam da 3g üzerinden baglansam da aynı şey çıkıyor. Ben de kabul ediyordum çünkü sadece wifi bağlantım olduğu için veri tuketemez diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. Net paketinden gitmiş hep.

• 20 saat yüzde 28 şarj yedi muazzam

• quote:

Evde veya okulda wifi üzerinden baglansam da 3g üzerinden baglansam da aynı şey çıkıyor. Ben de kabul ediyordum çünkü sadece wifi bağlantım olduğu için veri tuketemez diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. Net paketinden gitmiş hep.

resim gonderirken degilde telefona tikladigimda veri bağlantısı kullanılması uyarisi çıkıyor paketin yoksa hic düşünmek istemiyorum...

Ayarlara vs baktım yok öyle bir şey. Ios cihazdan messengera girince video ve fotoğrafları sadece wifi üzerinden indir tarzında bir seçenek var. O işaretli.

• Malum her yerde şu an kar yağıyor, dışarıdayken telefonu kullanırken ne kadar dikkat etsem de hoparlörlere kar taneleri geliyor. Birkaç gündür böyle kullandım ama aklıma takıldı. Suya dayanıklılıkla ilgili bir şey yok benim bildiğim bu telefonda. Sorun olur mu ya da bilen var mı bu konu sorun yaratır mı hoparlöre? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 2 Ocak 2016; 20:08:07 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.