Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altincayir

quote:

Orijinalden alıntı: altincayir

Arkadaşlar benim telefonumda albümümde resimler herbiri çift şekilde görüntüleniyor.Eskiden böyle değildi bu son günlerde böyle bir sorunla karşılaştım.kayıt yeri storage karttır.ilk açılışta resimler çifter çifter gözüküyor küçük resimlerde...tıklayınca geçişlerde aynı durum devam ediyor.nedendir acaba??????

yok mu bu durumuma cevap verecek kimse.arkadaşlar lütfen yardım....

hard reset atmadan yapmanın bir yolu yokmu,bazı cabs ler yukleyerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

Yukarıdaki resimde işaretlediğim iki bölümü menüden kaldırmak mümkün mü?
    Sıralamalarının değiştirildiğini biliyorum ama bunların menüde görünmemesi gibi bir seçenek var mı?

Yani menüden Twitter ve Foodprints i silmek mümkün mü?

Sensenin ilk ekranında personlize home screen tabs dan kaldırman mümkün

@enkatk

telefonunda stabil çalışan programlarını belirle hard reset at yeniden kullan

hard reset atmadan yapmanın bir yolu yokmu,bazı cabs ler yukleyerek?

• hd2 ile iphone arasında instant mesajlaşabileceğim program var mıdır? var ise hangisidir? teşekkürler.
  • merhabalar sorunu cozum
    CHTeditor.v1.6.1 ve Co0kie.homeTab_v1.6.1 yukledim bunlardan biri sorunu cozdu,hard restten kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

kendime yeni oyuncak aldim:) 1-2 gün ona takiliyorum gibi

Nexusmu aldınız hd2 yerine? Yeni oyuncak gideni aratacak ;)
  • oynları yükledim ama süper mario yu çalıştıramadım sizlerde durum nedir?
  • Merhaba ne yazikki cok sinir edici bir sorunum var

Telefon programları calıstırıyorum genelde program kapanıyor vede hata raporu gonder kısmı cıkıyor bu programdan programa değişmiyor her türlüsünde oluyor hatta kendi müzik programında bile sık sık oluyor vede artık sinirimi bozmaya basladı doru düzgün bir şey yapamaz oldum bunun nedeni nedir acaba romda filan bir sorun var nedir telefon tamamen ilk aldıgım gibi garantili filan aldıgımdaki romu kulanıyorum hala bundanmıdır ki fikirlerinizi bekliyorum ciden sinirime dokunmaya basladı
    İlk aldıgımda yoktu yavas yavas artmaya basladı ben bir şeyleri ters yaptım büyük ihtimalle cihazı bu hale soktum nasıl duzeltebırlım hard reset fılan işlermiki acaba
  • Hocam listeye eklersenız benıde sevınırım :D
  • Ayrıca size biraz acemice gelicek ama nasıl rom yukluyoruz sole uzun uzun acıklayan bir yer varmı doru duzgun bulamadımda
  • Telefonun alarm özelliğini kullanıyorum yalnız gece telefon özelliğini kapatıp sabah tekrar açan bir programı gördünüzmü araştırdım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gti206

quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Arkadaslar ilerde su offical rom,custom rom yukleme ile ilgili bilgili arkadaslar video cekebilirler mi ? i8910 bolumunde bi abimiz yapmıstı cokda guzel olmsutu,aynı calısmayı burdada bekleriz,cunku bi kac arama yaptım baya karıs gibi geldi.

yukarıda anlattığım şekilde sorunsuzca hem duty hem miri yukledim sonrada sorunsuz şekilde offical türkçe 1.61 roma döndüm ama şu anda hçbir özel rom tavsiye etmiyorum ve video anlatıma inan hiç gerek yok oldukça basit eski hd lere göre yada diamonda göre dikkatedilmesi gereken tek şey vista kullanılması yönünde

Teşekkürler. Sizin programı indirdim. Kendi özel rota vs ekledim. İyi çalışıyor. Ancak arkadaşın dediği hata bende de var. Sağolsun onun sayesinde çözüyorum. Yoksa hata kaynağını arayıp bulmak gerçekten zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: enkatk

merhabalar sorunu cozum
    CHTeditor.v1.6.1 ve Co0kie.homeTab_v1.6.1 yukledim bunlardan biri sorunu cozdu,hard restten kurtuldum

simdide bugun ekranında hava durumu bolumundeki dokundugum programlar alarm,hava durumu,calendar acılmıyor,bu konuda yardımcı olurmusnuzu
  • arkadaşlar bende iphone 3gs kullanıcısıyım (hala kullanıcısıyım) ama bugün içim içime sığmadı ve bi htc hd2 de ben aldm şuana kadar çok da memnun olduğum söylenemez. yardımlarınıza ihtiyacım var.

-htc sense çok güzel ama açılışta yanlışlıkla türkçeyi seçtim, şimdi geri ingilizce yapamıyorum menüyü. neden diyeceksiniz bazı yerler ingilizce bazı yerler türkçe sırıtıyor. ayrıca yazılımla uğraştığım için ingilizceye teknoloji dili olarak daha aşinayım.
    -bende bluetooth kulaklık var, sennheiser mm200; ama iphone la harikalar yaratan kulaklık bunda bi ilginç oldu, seste kaymalar, gereksiz kalitesizlik felan... sanırım bunun basit bir registry hack'i varmış bundan haberi olan varmı?
    -registry demişken, regedit e ulaşabileceğim ve müdahale edebileceğim (telefon üzerinden çünkü macintosh kullanıyorum) bir program önerir misiniz?
    -son olarak, müzik çalarda windows'lardan aşina olduğumuz srs wow efektleri olsun, equalizer olsun hiçbiri yok ya da ben bulamadım. bunları yazılım desteğiyle eklememizin bir yolu var mı?

şimdiden çok teşekkürler.

• Arkadaşlar Ben Cihazımı Satıyorum...

Alalı 2 Hafta Oldu bilginiz olsun

İphone'dan sonra bununla yapamadım iphoneS le takas'ta yapabilirim bilginiz olsun
    ben piyasasını bılmıyorum cihazın zaten almak ısteyen piyasasını bilir artık neyse ö.m yada msn ile ulasabılırsınız ısteyene direk cep numaramıda verebilirim hayırlı aksamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_hope -- 6 Nisan 2010; 0:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

arkadaşlar bende iphone 3gs kullanıcısıyım (hala kullanıcısıyım) ama bugün içim içime sığmadı ve bi htc hd2 de ben aldm şuana kadar çok da memnun olduğum söylenemez. yardımlarınıza ihtiyacım var.

-htc sense çok güzel ama açılışta yanlışlıkla türkçeyi seçtim, şimdi geri ingilizce yapamıyorum menüyü. neden diyeceksiniz bazı yerler ingilizce bazı yerler türkçe sırıtıyor. ayrıca yazılımla uğraştığım için ingilizceye teknoloji dili olarak daha aşinayım.
    -bende bluetooth kulaklık var, sennheiser mm200; ama iphone la harikalar yaratan kulaklık bunda bi ilginç oldu, seste kaymalar, gereksiz kalitesizlik felan... sanırım bunun basit bir registry hack'i varmış bundan haberi olan varmı?
    -registry demişken, regedit e ulaşabileceğim ve müdahale edebileceğim (telefon üzerinden çünkü macintosh kullanıyorum) bir program önerir misiniz?
    -son olarak, müzik çalarda windows'lardan aşina olduğumuz srs wow efektleri olsun, equalizer olsun hiçbiri yok ya da ben bulamadım. bunları yazılım desteğiyle eklememizin bir yolu var mı?

şimdiden çok teşekkürler.

ingilizceye çevirdim. turkcell'in entegre ettiği klavye çok b.ktandı, siliyim dedim, hop dilde eski haline döndü. mutluyum

• Buna winmo7 yukleyebilecek miyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveryou

Arkadaslar IGO isimli navigasyon programinda ekranin isigini sürekli acik olarak ayarladigimizda adres yazma ekraninda sürekli bir Ä harfi cikiyor ve adres yazmayi engelliyor diye sorun yasayanlar, SYS.TXT dosyasini acip ufak bir ekleme yaptiklari taktirde sorun ordatan kalkiyor. Degisikligi asagidaki gibi yapin...

[device]
    type="ALIAS_TOUCH HD"
    sdcard_dsk_num=7

Teşekkürler. Bunu yapınca düzeldi. Fakat bende başka bazı hatalar var. Ekran ışığı gündüz-gece seviyesini değiştiremiyorum. Cihazın ışık ayarını otomatikten çıkardım yine de olmadı.
    Ek: Eski SYS.txt kullanınca (yani type="ALIAS_TOUCH HD") silince düzeliyor. İlaç gibi bunlar, yan tesirleri var. Birini yapınca diğeri bozuluyor.
    Bir de bazı menüler bazen İngilizce oluyor. Ayarlarda dolaşırken kendiliğinden Türkçe oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ad2222 -- 6 Nisan 2010; 10:58:03 >

• 2 gün önce KVK ya telefonu verdim.Versiyonunu yükseltsinler diye ancak telefonu aldıgımda yine aynı 1.61.468.2 (74237) WWE rom sürümüyle karşılaştım.İtiraz ettiğimde bana bizde ki en güncel versiyon budur dediler.KVK ya telefonuna versiyon yükseltmek için götürecek arkadaşlar ,HTC nin sitesindeki ROM u yüklemiyorlar bilginize.
  • Hocam benım cıhaz kvk dan geldı ve 1.66 yuklu ıdı...adamlar ısı mı bılmıyor ne ?
  • Forumdaki konuları, tüm mesajları noktasına virgülüne kadar okudum.
    İnanın gidip almamak için kendimi zor tutuyorum.
    Kafama sadece bir konu takıldı, batarya...
    Şuan HP 914C kullanıyorum ve 1940mAh bataryası var.
    Yoğun kullanımda 1,5 gün idare edebiliyorum.
    İlk günler yeni bir cihaza sahip olmanın hevesiyle bataryanın çauk biteceğini biliyorum ama ileriki zamanlarda "1 günün altına güşer mi?" sorusu aklımadan çıkmıyor.

Günlük ortalama 80dk telefon görüşmesi ve 09:00-19:00 arası 5dk arayla mail senkronizasyonu düşünürsek tahmini ne kadar kullanabilirim.
    Gerçi bunlara ek olarak bolca sms atan biriyim, tahminen günlük 100 tane gönderiyorumdur.

Bu konuda fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.