Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen aramayı cevaplamak istediğiniz zaman 1-2 sn gecikme oluyor mu?
    Şuan kullandığım HP914C de telefon çalınca yanıtla butonuna bastıktan sonra kulağıma götürdükten 1-2 sn sonra ses geliyor.
    Bu cihazda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fer4000

HTC HD2'yi buyuk umutlarla aldim.IPHONE 3GS'i tercih etmedim.
    Ancak hic bir yerli tv kanlini izleyemiyorum HTC HD2.Bu sabah IPOD sahibi(ki bu teknoloji cok eski) arkadasim KanalD, ATV, CNN Turk direkt olarak gayet iyi bir sekilde izliyorlar.

Eger bir arkadas yardimci olursa bu konuda sevinirim.
    tesekkurler
    Ferit

Turkcell Mobil Tv'yi "wap.mobiltv.turkcell.com.tr/basic-bric/tv/index.jsp" adresinden üye olarak izleyebilirsin dostum.görüntü kalitesi iphone'lardaki kadar iyi değil şuan çünkü kendi yazılımı hd2'ye göre çıkmadı ama önümüzdeki günlerde çıkıcağına eminim çünkü touch hd versiyonu var.
  • DjDevilsOwn Turkcell Kampanya 21 Mart HTC HD2
  • quote:

Orijinalden alıntı: erul

ben de açamadım altyazı olunca hata veriyor..

SUBS063WM61.zip dosyasını indirip adımları takip edince oluyor.
    Hata veriyor ama OK deyip geçince sorunsuz gösteriyor.

http://sourceforge.net/projects/tcpmpsubssubtit/
  • arkadaslar navigasyon için yardım edecek kimse yok mu :((((
  • moda kartalı hocam saolsun , bir navigasyon klasörü göndermiş.. ama hocam nasıl telefona yükleyecegim konusunda da yardımcı olursan sevinirim...
    tesekkurler tekrar
  • Akşam Full şarzlı bıraktığım htc hd2 sabah baktığımda şarz 90 lara düşüyor , gece telefon özelliğini kullanmıyorum ve sanırım çoğumuz kullanmıyor telefon özelliğini belli saatte kapatıp sabah açan bir program varmı bu kadar kulllancı var herkezin çok işine yarıyacak şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar basit bir soru sorucam. Cevaplarını okumuşumdur ama dikkat etmedim. HTC sitesi üzerinden yüklenen UPDATE dosyalarını Telefon üzerine nasıl kuracağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

Arkadaşlar basit bir soru sorucam. Cevaplarını okumuşumdur ama dikkat etmedim. HTC sitesi üzerinden yüklenen UPDATE dosyalarını Telefon üzerine nasıl kuracağız?

htc sitesinde bilgileri vermiş oradan bakarak ve okuyarak yapacaksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyed

moda kartalı hocam saolsun , bir navigasyon klasörü göndermiş.. ama hocam nasıl telefona yükleyecegim konusunda da yardımcı olursan sevinirim...
    tesekkurler tekrar

Active syncs ile telefonun storage kartına dosyayı at ondan sonra üstüne tıkla ve dosyayı aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

Gelen aramayı cevaplamak istediğiniz zaman 1-2 sn gecikme oluyor mu?
    Şuan kullandığım HP914C de telefon çalınca yanıtla butonuna bastıktan sonra kulağıma götürdükten 1-2 sn sonra ses geliyor.

Bu soruma cevap verebilecek biri var mı?
    Ona göre hafta sonu alıp almama kararımı vereceğim.
  • quote:

quote:

valla kardeş ben kimseden böyle bi şikayet duymadım kendi adıma benimde böyle bi şikayetim yok sağlam yani merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrad

quote:

quote:

valla kardeş ben kimseden böyle bi şikayet duymadım kendi adıma benimde böyle bi şikayetim yok sağlam yani merak etme

O zaman kafama takılan başka bir şey kalmadı.
    Artık alabilirim.

• arkadaşlar opera mobile 10 kurarsanız flash deteğine kavuşursunuz.
    ayarlar-gelişmiş-eklentileri çalıştır yapın
    flash içerikleri çalıştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjDevilsOwn

Merhaba arkadaslar telefonumu alalı 3 hafta oldu sanırım tam tarihi hatırlamıyorum bi pazar gittim trcell kampanyasından aldım.çooook büyük sorunlar yaşamadım özellikle tr rom'u yükkledikten sonra arada kasılmalar oluyor oda genelde bi yazılımı update ettiğinde(twitter hava durumu gibi) ama benim istediğim şöyle bişey var.ben rom içinde yüklü gelen co pilot opera browser gibi programları kaldırmak istiyorum bu konuda bayağı bi araştırma yaptım ama bi sonuca ulaşamadım.i go bayağı işimi görüyor co pilotuda kıramadım.bide telefona yüklü ve bayağı bi alanımı alıyor.yani aslında amacım 1gb rom içerisinde 77 mb kaldı ve ben gereksiz programları ve dosyaları kaldırıp alan açmak istiyorum.yüklediğim tüm programlar micro sd de ama genel olarak win'in içine ve kendi hafızasına bazı dosyaları atıyor.bana bu konuda ne önerirsiniz.

Benide eklerseniz sevinirim isimlerin başına :)

Sanırım konu başlığı popüleritesini kaybetti yada kimse cevabını bilmiyor :)

• Mesaj yazarken bir yavaşlık var. Bu neden kaynaklanıyordur? Bunu gidermek için ne yapmam gerekir ?
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaslar telefonumu alalı 3 hafta oldu sanırım tam tarihi hatırlamıyorum bi pazar gittim trcell kampanyasından aldım.çooook büyük sorunlar yaşamadım özellikle tr rom'u yükkledikten sonra arada kasılmalar oluyor oda genelde bi yazılımı update ettiğinde(twitter hava durumu gibi) ama benim istediğim şöyle bişey var.ben rom içinde yüklü gelen co pilot opera browser gibi programları kaldırmak istiyorum bu konuda bayağı bi araştırma yaptım ama bi sonuca ulaşamadım.i go bayağı işimi görüyor co pilotuda kıramadım.bide telefona yüklü ve bayağı bi alanımı alıyor.yani aslında amacım 1gb rom içerisinde 77 mb kaldı ve ben gereksiz programları ve dosyaları kaldırıp alan açmak istiyorum.yüklediğim tüm programlar micro sd de ama genel olarak win'in içine ve kendi hafızasına bazı dosyaları atıyor.bana bu konuda ne önerirsiniz.

File manager ile telefon hafızası programlara git co - pilotu silebilirsin sonra windows / start menü oradan da copilot kısayolunu sil! yaklaşık 3-4 MB yer kazanırsın; copilotun SD karttaki bilgileride sildin mi tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

quote:

File manager ile telefon hafızası programlara git co - pilotu silebilirsin sonra windows / start menü oradan da copilot kısayolunu sil! yaklaşık 3-4 MB yer kazanırsın; copilotun SD karttaki bilgileride sildin mi tamamdır.

peki windows klasörünün içindeki copilot 6,20mb dosyayı?

yani sormak istediğim aslında şu,Your uninstaller gibi bi program istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

quote:

peki windows klasörünün içindeki copilot 6,20mb dosyayı?

yani sormak istediğim aslında şu,Your uninstaller gibi bi program istiyorum

o romda yüklü silinmez;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 8 Nisan 2010; 15:43:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazsan

Merhaba ne yazikki cok sinir edici bir sorunum var

Telefon programları calıstırıyorum genelde program kapanıyor vede hata raporu gonder kısmı cıkıyor bu programdan programa değişmiyor her türlüsünde oluyor hatta kendi müzik programında bile sık sık oluyor vede artık sinirimi bozmaya basladı doru düzgün bir şey yapamaz oldum bunun nedeni nedir acaba romda filan bir sorun var nedir telefon tamamen ilk aldıgım gibi garantili filan aldıgımdaki romu kulanıyorum hala bundanmıdır ki fikirlerinizi bekliyorum ciden sinirime dokunmaya basladı
    İlk aldıgımda yoktu yavas yavas artmaya basladı ben bir şeyleri ters yaptım büyük ihtimalle cihazı bu hale soktum nasıl duzeltebırlım hard reset fılan işlermiki acaba

quote:

Orijinalden alıntı: poyrazsan

Ayrıca size biraz acemice gelicek ama nasıl rom yukluyoruz sole uzun uzun acıklayan bir yer varmı doru duzgun bulamadımda

Bu 2sini hatırlatmak istiyorum cunku sorun cidden sinirimi bozuyor

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.