Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_baran

altıner arkadaım pil sarfiyatı nasıl kulandıgınız bu romun tesekkurler?

kullanıma göre ciddi faklılıklar oluoyor ama ortalama bir kullanımla [BENİM ANLADIĞIM ORTALMA KULLANIM==bütün gece evde wifiden günün diğer saatlerinde de 3gden her saat başı mailleri, 6saatte birde hava durumunu, 2saatte birde facebook güncellemelerini alıyor, güde yaklaşık 15-20 dk telefonla konuşuluyor, 1-2 saat kadar da nette geziliyor] 23 saat gidiyor daha 24. saati göremedim. böle bi telefonda kullanılmadan durulmıyacağı için hali ile bu süre otamatikman yarıya iniyor :S

fakat okudum kadarı ile batarya süresini rom versiyonundan çok RADIO versiyonu daha çok etkiliyor. ve yine okuduğuma dayanarak kullandığım son sürüm [2.09.51.03_2] bu konuda en iyi. ama (bunu aynı zamanda yaşadımda) ses kalitesinde hissedilir ama konuşmayıda etkilemeyen bir düşme yaşıyorsun.

sonuçta kullandığımız telefon 4.3" ekrana sahip, çok yüksek bi batarya süresi beklemiyorum ama 24 saat kesintisiz kullanılabilseydi keşke :)

telefonundan gerçekten memlunssan ve değiştirmeyi düşünmüyorsan kalem pilden telefonu şarj eden cihazlar piyasada mevcut. 20-40 TL arası fiyatlarda bulabilirsin. 2800mhlik kaliteli 2tane kalem pil ile tam boştan 1kere tam bide yarım olmak üzere 2 kere doluyor. %90 çanta ile gezmek durumda olduğumdan taşımak bana koymuyor açıkçası sizede tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

kendime yeni oyuncak aldim:) 1-2 gün ona takiliyorum gibi

güle güle kullan ben daha hevesimi alamadım bu oyuncaktan :D
  • hd2yi 45gundur kullaniyorum,onun disinda baska oyuncak aldim,kesmedi hd2 nexus one ile takas mi etsem hd2yi
  • benimde icimden gecmiyor degil ama wm7 nin hayrina saberdicem. iyice bi hevesimi alayim bide en azinda 2-3 ay gecsin.
  • arkadaşlar meon lite denen bir oyun var. çok hoşuma gitti. tavsiye ederim.
  • arkadaslar benim merak ettigim telefondaki programlarin taleplerine gore wireless i acip kapayan bir program var midir ? ornegin her saat basi update yapan bir programin yolladigi talep dogrultusunda her saat basi wireless acilsa islem bitince kapansa. boyle bir program varmidir bunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shallow

arkadaslar benim merak ettigim telefondaki programlarin taleplerine gore wireless i acip kapayan bir program var midir ? ornegin her saat basi update yapan bir programin yolladigi talep dogrultusunda her saat basi wireless acilsa islem bitince kapansa. boyle bir program varmidir bunu merak ediyorum.

öyle bi program bende arıyorum. bulur bulmaz paylaşıcam.
  • Acılısta boot ekranında dikkat ettinizmi hiç benimkinde tam brilliant yazılırken n harfine geldiginde seste bi kesiklik oluyor , normalmidir bu ? son turkce rom 1.66 ve radio 2.09 yuklu. birkac farklı rom denedim ama ilginctir bazılarında bu kesiklik baslarda yaptıgı romlarda oldu... Servise göndermek haricinde fikri olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: badbet

quote:

quote:

arkadaşlar acil yardım lütfen...
    telefona energy romu yüklemeye kalktım elime yüzüme bulaştırdım
    %100 yüklendi ilk başlamada birkaç dakika sürebilir falan yazdı 1-2 yükleme yapıp kendisini resetliyor ya işte ikincide açılmıyor bembeyaz bir ekran ortasında yeşil htc yazısı öylece kalıyor ekran anlayan arkadaşlar lütfen ama lütfen yardııım

Radio romunu updata etmen gerekiyor. 2.08 li sürümlere yüklediğin yerde gerekli açıklama olması lazım.

kendimce teşekkür ederim sana halloldu

hoca aynı sorun bendede var. nasıl açmayı başardın bu telefonu kafayı yiycem. beyaz ekranda kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: haktemir

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar acil yardım lütfen...
    telefona energy romu yüklemeye kalktım elime yüzüme bulaştırdım
    %100 yüklendi ilk başlamada birkaç dakika sürebilir falan yazdı 1-2 yükleme yapıp kendisini resetliyor ya işte ikincide açılmıyor bembeyaz bir ekran ortasında yeşil htc yazısı öylece kalıyor ekran anlayan arkadaşlar lütfen ama lütfen yardııım

Radio romunu updata etmen gerekiyor. 2.08 li sürümlere yüklediğin yerde gerekli açıklama olması lazım.

kendimce teşekkür ederim sana halloldu

hoca aynı sorun bendede var. nasıl açmayı başardın bu telefonu kafayı yiycem. beyaz ekranda kalıyor.

Pili çıkar geri tak tlf kapalı iken ses kısma tuşuna basarak aç tlf u spl ekranı çıkacak o ekranda tlf u usb ile pc ye bağla ve yüklediğin rom un sayfasından hangi radio yu yüklemeni tavsiye ediyorsa onu kurup tlf unu açabilirsin.Panik yapma benimde başıma bi çok kez geldi rom ve radio uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.Kolay gelsin.. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanparlak -- 5 Nisan 2010; 11:48:41 >

• Arkadaşlar benim telefonumda albümümde resimler herbiri çift şekilde görüntüleniyor.Eskiden böyle değildi bu son günlerde böyle bir sorunla karşılaştım.kayıt yeri storage karttır.ilk açılışta resimler çifter çifter gözüküyor küçük resimlerde...tıklayınca geçişlerde aynı durum devam ediyor.nedendir acaba??????
  • uyarılarınız için teşekkürler,
    link sorunluymuş,
    şimdi düzelttim,
    sorun olmaması gerekiyor.
  • Merhabalar
    bende de HD2 var yaklasık 3 hafta once media markt tan aldım,rcok oyun ve program yukledim.En son bottom slider yuklemistim ve baktım sarj suresinde sorun var bende kaldırayım dedim,kaldırdıktan sonra HTC nin kilit ekranı gitti windowsun geldi bende onunla ugrasıyordum.daha sonra farkettimki bugun ekranında hava durumu olan yerdfe IDS_HOME_WEATHER_STATE_4 d,iye bir yazı belirdi ve bir alt ekrana gecitigimde ise IDS_DATEFOR4AT_ yazıyor.Ne olmus olabilir acaba ,ne yapmam gerekir?
    tesekkurler
  •  HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

Yukarıdaki resimde işaretlediğim iki bölümü menüden kaldırmak mümkün mü?
    Sıralamalarının değiştirildiğini biliyorum ama bunların menüde görünmemesi gibi bir seçenek var mı?

Yani menüden Twitter ve Foodprints i silmek mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalenderonur -- 5 Nisan 2010; 15:08:17 >
  • @ Onur.Kalender

Settings Personalize Home screen tabs dan ıstemdıklerin yanından ticki menude gozukmezler
  • @Onur.Kalender

ana menüden ''menü / ana ekran sekmesini kişiselleştir'' tıkla orada çıkıyor sense deki iconlar oradan kaldırıp ekleyebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

Yukarıdaki resimde işaretlediğim iki bölümü menüden kaldırmak mümkün mü?
    Sıralamalarının değiştirildiğini biliyorum ama bunların menüde görünmemesi gibi bir seçenek var mı?

Yani menüden Twitter ve Foodprints i silmek mümkün mü?

Sensenin ilk ekranında personlize home screen tabs dan kaldırman mümkün

@enkatk

telefonunda stabil çalışan programlarını belirle hard reset at yeniden kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: altincayir

Arkadaşlar benim telefonumda albümümde resimler herbiri çift şekilde görüntüleniyor.Eskiden böyle değildi bu son günlerde böyle bir sorunla karşılaştım.kayıt yeri storage karttır.ilk açılışta resimler çifter çifter gözüküyor küçük resimlerde...tıklayınca geçişlerde aynı durum devam ediyor.nedendir acaba??????

yok mu bu durumuma cevap verecek kimse.arkadaşlar lütfen yardım....
  • Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim telefonumda albümümde resimler herbiri çift şekilde görüntüleniyor.Eskiden böyle değildi bu son günlerde böyle bir sorunla karşılaştım.kayıt yeri storage karttır.ilk açılışta resimler çifter çifter gözüküyor küçük resimlerde...tıklayınca geçişlerde aynı durum devam ediyor.nedendir acaba??????

yok mu bu durumuma cevap verecek kimse.arkadaşlar lütfen yardım....

Bilgisayara veya "my Phone" a yedeklediğin resimleri bi sebepten dolayı (cihaza format atmış yada sistem ayarlarına dönmüş olabilirmisin???)tekrar telefona gelmiş. Album den tek tek silmen ve resimlerini yedeklemek için nereyi kullanıyorsan tekrar senkronize etmen halinde sorunun çözülür.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.