Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crayz61

quote:

Orijinalden alıntı: crayz61

Arkadaslar ürünün Ana ekranında saatin altında konumum yazan yeri tanımlayamıorm ve orda hava durumunu göstermek istiyorum ana ekranda yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirimm.. Şimdiden teşekkürler...

Yok mu Yardım edecek yahu! ?

Şimdide oraya bi şehir geldi linni die onu deiştiremiorm..

Forumu okursanız çok geniş bilgi bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Sudan çıkmış balığa döndüm iphone sonrası Dün aldım cihazı kvk garantili gelin görünki ne yüklesem, nasıl yüklesem çözemedim

Sorum şudur cevaplarsanız sevinirim, bilgisayarım mac, acaba uygulamaları, programları yüklerken bir sorun oluşturur mu ? yoksa saçma bir sorumu oldu

"Kendimce" nickli arkadaşın hazırladığı şu siteye göz atabilirsin. Hayırlı olsun bu arada.

http://hd2world.tk/

Çok çok teşekkürler dostum hem sana hem "Kendimce" ye süpermiş

Bende siteden faydalandım teşekkürler kendimce

• arkadaşlar HTC HD2 im bu gün aldım. daha önce touch diamond kullanıyordum. fakat onda yaşamadığım bir sorunum var. forumda çok aramama rağmen HD2de kurabildiğim bir igo8 link'i bulamadım. kurulumu hakkında ve link konusunda lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: octiA5adana

arkadaşlar HTC HD2 im bu gün aldım. daha önce touch diamond kullanıyordum. fakat onda yaşamadığım bir sorunum var. forumda çok aramama rağmen HD2de kurabildiğim bir igo8 link'i bulamadım. kurulumu hakkında ve link konusunda lütfen yardım

selam,
    igo8 linki forumda daha önce sanırım gti arkadaşımız paket şeklinde paylaşmıştı,
    bulursam o paketi paylaşayım,
    bu arada yine forumumuzda verilen link;
    IGO icin ayarlar

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=586150

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscat

quote:

Orijinalden alıntı: octiA5adana

arkadaşlar HTC HD2 im bu gün aldım. daha önce touch diamond kullanıyordum. fakat onda yaşamadığım bir sorunum var. forumda çok aramama rağmen HD2de kurabildiğim bir igo8 link'i bulamadım. kurulumu hakkında ve link konusunda lütfen yardım

selam,
    igo8 linki forumda daha önce sanırım gti arkadaşımız paket şeklinde paylaşmıştı,
    bulursam o paketi paylaşayım,
    bu arada yine forumumuzda verilen link;
    IGO icin ayarlar

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=586150

elinde igo varsa sadece data.zip ve sys.txt değişiyor ; ilgili programın türkiye temsilciliği başarılı buradalarda bulamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

@McManaman34

Seçenekler->Görüntü ->GDI aktif hale getirin

@beekkoo
    ayarlar da bluetooth bulunurluğu kapalı settings all settings den bluetooth Not Discoverable bölümü on Always Visible veya Visible for 60 Seconds getireceksin.

@cemto
    1 - native türkçe çıkmadıkça Türkçe kullanılmasından yana değilim
    2 - uzun sarj süresi beklenilmemesi gerekmekte max. 2 gün iyi değerdir; daha uzun dayanması istenildiğinde flight modu ve telefonu hiç elememek gerekir; HTC HD2 geldikten sonra alarm amaclı 1 hafta Asus p535imi hatsız ve sadece alarm için flight moda 7 gün gittiğini gördüm :) normalde maksimum 1.5 gündü
    3 - katılmıyorum SBP TIME 2 kullanıyorum sarja etkisi bulunmuyor bu program telefon hafızasında kurulu
    4 - Benim işyerimde ve sokakta ses yerine titrişim kullanıyorum. 1 ile 1.5 gün kullanıyorum
    Telefon exchange ayarlarından emailime bağlı 11 - 16 arası her email geldiğinde telefona düşüyor iş emailleri; ancak Manila dialup enabler / disabler den internet bağlantısı inaktif olduğunda internet bağlantısını kapatıyor 3G modu off çok gerekmektedikçe 3G'yi aktif etmiyorum sanırım yaz tatilinde banka işlerim olursa deniz kenarında aktif ederim
    5 - merak edenleri htc standlarına yönlendirin :)

Kamera;
    Resolution 5M ( 2592 x 1944 )
    Widescreen OfF yaparak telefonun gerçek 5M'ye geçmesini sağlayabilirsiniz Widescreen on olduğunda çözünürlük 2592 x 1552
    Quality Superfine

BSB Tweak ile Camera superfine modunu açmanız gerekmektedir.

seni de yoruyorum kusura bakma GDI aktif haldeyken bile çıkmadı altyazı...programı yeniden mi yüklesem?

• @McManaman34

kurduğun program TCPMP 0.72RC değil mi ? benim sayfamdan mı cektin ?
  • quote:

@McManaman34

Bende açamadım alt yazıyı başka ayarı olmasın?
  • quote:

@McManaman34

0.72RC yüklediğim sitenden çekilmiş hem de...
  • ben de açamadım altyazı olunca hata veriyor..
  • Selam arkadaşlar,
    Daha önce yazmıştım, fazlaca da pm gelmiş oyunlar hakkında.
    Cihazımda denediğim ve sorunsuz olan oyunların listesi;

CHESS GENIUS
    PDA POKER ART
    RESCO BRAIN GAMES
    FREECELL
    ELECTOPIA
    XTRAKT
    TOWER DEFENSE
    XWORDS
    SCROBBLE
    SMART MAHJONGG
    MEMORY
    TRIPPLIX

Şu an bir kısmını 4sharede yüklemeye çalışıyorum,
    yükleme bitince linki paylaşacağım.
    ayça (izmir)
  • teşekkürler arkadaşım ufak ama bayağı faydalı bir fonksiyon :)
  • programın başka bir ayarı altyazı bölümü oda kurulumda aktif oluyor. Telefonu türkçe mi kullanıyorsunuz ?
    eğer türkçe kullanıyorsanız öğleyin telefonu yedekler hard reset atıp türkçe kurup kurup programı kurarım. ama gdi dışında bir ayarı yok.
  • arkadaşlar merhaba. Benim çok büyük bir sorunum var. Telefonumla görüşmelerden sonra kaparken ve cebimde farkında olmadan cihaz donuyor. Beni arayanlar telefonun çaldığını söylüyor fakat benim telefonum donduğu için hiç bir şekilde ben bunun farkına varamıyorum. Kvk garantili cihaz 1.66 Türkçe rom lu. Lütfen yardımcı olun , her gün en az 2 kere takılıyor bu lanet. ayrıca Ebay den ne olduğu bilinmez 2 pil getirttim yedek olsun diye, ondan olabilir mi acaba ?

ayrıca klavyesi beni çok rahatsız ediyor , sürekli sapıtıyor.
  • quote:

programın başka bir ayarı altyazı bölümü oda kurulumda aktif oluyor. Telefonu türkçe mi kullanıyorsunuz ?
    eğer türkçe kullanıyorsanız öğleyin telefonu yedekler hard reset atıp türkçe kurup kurup programı kurarım. ama gdi dışında bir ayarı yok.

3 program kurdum siteden 2 tanesi ok ama finger keyboard problem veriyor neden olabilir teşekkürler.
  • Herkese iyi pazarlar,
    HD2 cihazımız için denediğim oyunlar, yorumlarım ve indirebileceğiniz link aşağıda toplu halde bulunmakta.
    Keyifli oyunlar, güzel paylaşımlar.

Tripplix : Oyunu yükledim ancak henüz çözemedim. Puzzle tarzı bir oyun. Görüntü kalitesi iyi, ekrana tam oturuyor.

Electopia : Yabancı forumlarda bir hayli övülen bir oyun. Kurup oynadım ancak pek beğenmedim. (Zevkler & renkler meselesi) Grafikleri güzel, sorunsuz çalışıyor.

Super Mario : Bildik, yılların oyunu. Ancak ilk kurduğumda zip.li dosya sorunsuz kurulup çalışmasına rağmen, ikincisinde açılmadı. Bunu gözönüne alıp yükleyebilirsiniz.

Experiment 13 : Sorunsuz çalışan en beğendiğim ve oynarken zevk aldığım oyunlardan biri. Puzzle tarzı bir oyun, bulduğunuz anahtarlarla yeni dünyalara keşif yolculuğuna çıkıyorsunuz. Tavsiye ederim.

Bubbles : Cihazda da olan balon oyununun bir başka versiyonu. Sorunsuz çalışıyor.

Smart Mahjongg : Kurulum ve çalışmasında bir sorun yok. Hatta zevkli bir puzzle tarzı oyun diyebilirim ancak domino taşlarına benzeyen taşlar biraz küçük. Gözleriniz sağlamsa deneyebilirsiniz. Eğlenceli.

Avatar : Sorunsuz, grafikleri güzel, filmin oyun versiyonu. Tavsiye ederim.

Chess : Bildiğimiz satranç... Daha iyi olabilirdi.

Xtract : Yine yabancı forumlarda oldukça övülen bir oyun. Sorunsuz yüklenip zevkle oynanıyor.

Scrobble : Scrabble oyununun ingilizce kelimelerle oynanması. Eğer ingilizceniz iyi ise keyifle oynayabilirsiniz.

Brain Games : Sorunsuz yüklenip tam ekran gayet güzel oynanan beyin egzersizleri. Tavsiye ederim.

PDA Poker : Grafikler güzel ancak daha iyi olabilirdi. Sadece Poker oyunu.

Oyunların çoğu .cab dosyası. Ben PC’den cihazın içindeki SD karta kopyaladım. Yine cihazdan dosyanın üzerine çift tıklayınca sorunsuz kuruluyor. Cihaz kurulum aşamasında zaten nereye kurmanızı istediğini soruyor. Ben hepsini karta kurdum.

Farklı oyunlar (Need For Speed – Fifa – Monopoly - Civiliation - Age of Empires vb...) da olması gerektiğini düşünüyorum ancak henüz bulamadım. Bulabilen arkadaşlar paylaşırlarsa arşivimiz daha da zenginleşir kanaatindeyim.

4Shared link:http://www.4shared.com/account/dir/35702941/f7770efb/sharing.html?rnd=29
    Keyifli oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscat -- 5 Nisan 2010; 12:24:38 >

• Şuaralar pek bi boş vaktim olduğundan bu boşluğun çoğunu telefona harcıyorum, birçok değişik ROM ve Program denememe fırsatım oldu sizlerlede paylaşayim. Denedikçe Ekran Görüntülerini bu sayfadan paylaşmaya devam edicem.

TOUCH X-TREME

TOUCH X-TREME SERIES 

added new cookie home tab 1.6.1 and editor for the same version
    added my own mix of manila files and homebrewed manila files for optimum performence and visual looks
    added TCPMP for playback of divX MPG4 and much more ...
    fixed many small bugs and performance tweaks
    better landscape support for manila packs.
    office 2010 (forgot in 21895, use a cab, old office is inside)
    BsB tweaks
    WiFi router
    Touch X 100% battery
    Custom 6.5.X Theme see attatched files below
    addded 3G and WiFi router (sharing) to commmanager (9 options)
    added bg all tabs with landscape support
    a lot of new performance files and tweaks
    X-TREME battery life (follow guide above)
    added back 576MB ram patch (but with better battery life and better performance in TMOUS version)
    added new RSS, but its buggy, if yours dont work search for cab
    updated google maps to 4.0.0.8 newest (as to 01/03-10)
    updated myphone to newest (as to 01/04-10)
    THIS IS A EVERYDAY ROM with X-TREME battery life if used with recomended radio for TMOUS ROMS use 2,07 or 2,08 tmous branded radios ONLY.
    for EURO branded ROMS use whatever radio you want except tmous branded.

The performance of the rom is exceptional as to the battery life.
    for best battery, upgrade to any recomended radio..... and then drain battery completely 3 times, then battery life will be optimal, and i mean this time it last very loooooong, it sure does for me.....

Landscape can be enabled through cab tx total landscape in post 2

NEW 23554 ROM WITH FACEBOOK TAB

- NEW IS THAT I INCLUDED TOMS AUTOINSTALL (search on how to auto installs your cabs with toms autoinstall)
    -MY NEW 2D/3D driver set version 1.0 inside
    -Ameba built in along with editor in tools folder in startmenu
    -built in tap and hold X to close app
    -cookie home tab editor in tweaks and tools folder in startmenu
    -voice command
    -New facebook tab in manila
    -updated MS Facebook app
    -much improved speed and especially stability!
    -new MMtaskmanager (hold sendkey)
    -updated and reworked "new base"
    -added back 576mb ram to TMOUS
    -fixed 1024MB ROM memory for us TMobile users
    -updated myphone
    -fixed animation(removed) on flashlight app
    -added the overlap dialer fix
    -mmtaskmanager to longpress sendkey
    -taskmanager hidden in clock when in homescreen (click the clock to bring it up)
    -and many many more things i'll won't post

HOME TAB

FACEBOOK, HTC DOCUMENTS ve HTC EREADER MANILA TABLARI

STAR MENU

• KULLANDIĞIM TEMA

KULLAMDIĞIM ICON PACK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiner -- 4 Nisan 2010; 18:53:51 >

• altıner arkadaım pil sarfiyatı nasıl kulandıgınız bu romun tesekkurler?
  • kendime yeni oyuncak aldim:) 1-2 gün ona takiliyorum gibi
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.