Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

Forumdaki konuları, tüm mesajları noktasına virgülüne kadar okudum.
    İnanın gidip almamak için kendimi zor tutuyorum.
    Kafama sadece bir konu takıldı, batarya...
    Şuan HP 914C kullanıyorum ve 1940mAh bataryası var.
    Yoğun kullanımda 1,5 gün idare edebiliyorum.
    İlk günler yeni bir cihaza sahip olmanın hevesiyle bataryanın çauk biteceğini biliyorum ama ileriki zamanlarda "1 günün altına güşer mi?" sorusu aklımadan çıkmıyor.

Günlük ortalama 80dk telefon görüşmesi ve 09:00-19:00 arası 5dk arayla mail senkronizasyonu düşünürsek tahmini ne kadar kullanabilirim.
    Gerçi bunlara ek olarak bolca sms atan biriyim, tahminen günlük 100 tane gönderiyorumdur.

Bu konuda fikri olan var mı?

Açıkca benim tahminim hd2 deki 1230 luk pille günü çıkartman belki ucu ucuna . Ama benim gibi yedek pil bulundurursan hiçbir sıkıntı çekmezsin.

Birde makinayı kurcalamadan duramıyorsun hayliyle pil tüketimide artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

quote:

Forumdaki konuları, tüm mesajları noktasına virgülüne kadar okudum.
    İnanın gidip almamak için kendimi zor tutuyorum.
    Kafama sadece bir konu takıldı, batarya...
    Şuan HP 914C kullanıyorum ve 1940mAh bataryası var.
    Yoğun kullanımda 1,5 gün idare edebiliyorum.
    İlk günler yeni bir cihaza sahip olmanın hevesiyle bataryanın çauk biteceğini biliyorum ama ileriki zamanlarda "1 günün altına güşer mi?" sorusu aklımadan çıkmıyor.

Günlük ortalama 80dk telefon görüşmesi ve 09:00-19:00 arası 5dk arayla mail senkronizasyonu düşünürsek tahmini ne kadar kullanabilirim.
    Gerçi bunlara ek olarak bolca sms atan biriyim, tahminen günlük 100 tane gönderiyorumdur.

Bu konuda fikri olan var mı?

Açıkca benim tahminim hd2 deki 1230 luk pille günü çıkartman belki ucu ucuna . Ama benim gibi yedek pil bulundurursan hiçbir sıkıntı çekmezsin.

Birde makinayı kurcalamadan duramıyorsun hayliyle pil tüketimide artıyor.

Yedek pil konusunu araştırmamıştım.
    Siz nereden, ne kadara aldınız?
    Orjinal batarya mı?

• gg dan 38 tl ye aldım orjinal diyorlar ama emin değilim görünüm olarak orjinal ile aynı kullanıyorum şuanlık bir problem yok.
  • Arkadaşlar ekleyin beni de bugun elime geldi telefon. İslamabad-Pakistandan geldi.
    Türkçeleştirme ile uğraşcam rom v.s konularda yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewren

Buna winmo7 yukleyebilecek miyiz acaba?

yok mu bilen arkadaslar? ona gore alabilirim. yukleniyorsa alabilirim. tşk.
  • quote:

quote:

forumu araştırsaydınız birçok başlık mevcut bu konuyla ilgili.. şuan için resmi bir açıklama yok belirsizlik içersinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

Yukarıdaki resimde işaretlediğim iki bölümü menüden kaldırmak mümkün mü?
    Sıralamalarının değiştirildiğini biliyorum ama bunların menüde görünmemesi gibi bir seçenek var mı?

Yani menüden Twitter ve Foodprints i silmek mümkün mü?

Sensenin ilk ekranında personlize home screen tabs dan kaldırman mümkün

Sormak istediğim bir şey daha var.
    Örneğin ben Twitter simgesini oradan kaldırdım ama yerine Facebook koymak istiyorum, bu mümkün mü?

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=620239

open market isminde bir program var bu adreste süper birşey. ücretsiz olan nereyse bütün programları bulmak mümkün.
    sayfada gerekli herşey var ama ingilizcesi olmayan arkadaş olabileceği düşüncesiyle açıklama da yapayım.

1. öncelikle net compact framework 3.5 yüklü olması lazım. değilse verdiğim adresteki ilk mesajda ki linkten indirip kurun. (söz konusu link çalışıyor mu bilmiyorum ama microsoftun kendi sitesinden netcf3.5 i kesin bulursunuz.)
    2. birinci mesajın ekindeki dosyayı indirip kurun. ve programı çalıştırın. indirdiğiniz programın yeni bir versiyonuvar yükseltmek isteyip istemediğini sorduğunda yükseltin.
    3. kullanıcı adınızı ve şifrenizi register butonuna tıklayarak alın. (ben telefonla alamadım. problemin ne olduğunu bilmiyorum ama bilgisayarınızdanwww.freewarepocketpc.net adresinin sağ üstündeki sign up linkinden alabilirsiniz.)
    4. telefondan programınızı başlatıp 100 lerce programdan beğendiklerinizi kurun.

• arkadaşlar mesaj çekerken wifi bilmemne SERVİCE.EXE HATASI VERİYOR turkcelle götürdüm fabrika ayarlarına geri döndüler
    yarın yine götürcem bune yaa
  • hocam buyuk ıhtımal romla alakalıdır sıkıntı.
  • Ya sorun kesin var baştan belli dün kendiliğinden kapandı açmaya çalıştım açılmadı.Bataryayı çıkartıp taktım açıldı
    camerada yine service.exe hataları veriyor kapatıp açıyorum düzeliyor.2 program açınca kasıyor
    delircem resmen götürdüm turkcelle teknikten iyi bilen adam dediler sadece fabrika ayarlarına geri döndü hallettim dedi bitti. geldim eve yine aynı sorunlar :/ yarın götürcem artık ne yapıyorlarsa yapsınlar eziyet çekiyorum resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCKytr

Ya sorun kesin var baştan belli dün kendiliğinden kapandı açmaya çalıştım açılmadı.Bataryayı çıkartıp taktım açıldı
    camerada yine service.exe hataları veriyor kapatıp açıyorum düzeliyor.2 program açınca kasıyor
    delircem resmen götürdüm turkcelle teknikten iyi bilen adam dediler sadece fabrika ayarlarına geri döndü hallettim dedi bitti. geldim eve yine aynı sorunlar :/ yarın götürcem artık ne yapıyorlarsa yapsınlar eziyet çekiyorum resmen

yeni mi aldınız cihazı?
  • 3 gün oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeW xPlod

quote:

quote:

forumu araştırsaydınız birçok başlık mevcut bu konuyla ilgili.. şuan için resmi bir açıklama yok belirsizlik içersinde..

Winmo7 yuklenmezse eger bu tele gercekten yazik olur. Yada ayni ekran boyutlu biraz daha hizli ve kapasitesi genis (16 gb) ve winmo7 li hd3 cikarsinlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCKytr

3 gün oldu

eğer size yarın cihazı götürdüğünüzde kvk ya gönderelim derlerse itiraz edin ve değişim talebinde bulunun.. 15 gün içersinde sorunlu cihazı değiştirmek zorundalar..

sorununuza gelince herhangi bir program falan yüklediniz mi? yüklediyseniz bile turkcell de telefonu sıfırladıklarını söylediniz yani fabrikadan kaynaklanan yazılım hatası diye düşünüyorum bu yüzden değiştirmek zorundalar..
  • rom nasıl güncellerim rom güncellemek ne işe yarar en son çıkan rom sürümü kaç
    kendi hd2 min rom sürümü kaç nasıl bakıcam bunlara ilk defa htc alıyorum
  • Merhaba arkadaslar telefonumu alalı 3 hafta oldu sanırım tam tarihi hatırlamıyorum bi pazar gittim trcell kampanyasından aldım.çooook büyük sorunlar yaşamadım özellikle tr rom'u yükkledikten sonra arada kasılmalar oluyor oda genelde bi yazılımı update ettiğinde(twitter hava durumu gibi) ama benim istediğim şöyle bişey var.ben rom içinde yüklü gelen co pilot opera browser gibi programları kaldırmak istiyorum bu konuda bayağı bi araştırma yaptım ama bi sonuca ulaşamadım.i go bayağı işimi görüyor co pilotuda kıramadım.bide telefona yüklü ve bayağı bi alanımı alıyor.yani aslında amacım 1gb rom içerisinde 77 mb kaldı ve ben gereksiz programları ve dosyaları kaldırıp alan açmak istiyorum.yüklediğim tüm programlar micro sd de ama genel olarak win'in içine ve kendi hafızasına bazı dosyaları atıyor.bana bu konuda ne önerirsiniz.

Benide eklerseniz sevinirim isimlerin başına :)
  • walla bende bir hafta oldu alalı ..
    sizden bir ricam var bu telefon hakkında...
    ücretsiz navigasyon özelliğini nasıl kullanabilirim.
    bunun icin ne yüklemem gerek, harita falan gerekiyorsa nerden yükleyebilirim.. yardımcı olursanız cok minnettar kalırım.. tesekkurler şimdiden...
  • HTC HD2'yi buyuk umutlarla aldim.IPHONE 3GS'i tercih etmedim.
    Ancak hic bir yerli tv kanlini izleyemiyorum HTC HD2.Bu sabah IPOD sahibi(ki bu teknoloji cok eski) arkadasim KanalD, ATV, CNN Turk direkt olarak gayet iyi bir sekilde izliyorlar.

Eger bir arkadas yardimci olursa bu konuda sevinirim.
    tesekkurler
    Ferit
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyed

walla bende bir hafta oldu alalı ..
    sizden bir ricam var bu telefon hakkında...
    ücretsiz navigasyon özelliğini nasıl kullanabilirim.
    bunun icin ne yüklemem gerek, harita falan gerekiyorsa nerden yükleyebilirim.. yardımcı olursanız cok minnettar kalırım.. tesekkurler şimdiden...

Al bakalım aradı işareti kaldır
    http://rapid-share.com/files/372986132/i8.rar.html
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.