Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirthan

bende bimeksten sipariş verdim sanal kartımı onaylamadı havale yaptım bu seferde havale bekleniyor yazıyor... Siparişimi kabu ederlerse bende 3d evo sahibi olacağım inşallah...

kartın eger 3D Secure uygulamasına kapalıysa onay suresı uzuyor veya ıptal edılıor sebebıde kartın sahıbı dısında kullanılmasını onlemek ıcın o yuzden onaylanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

quote:

bende bimeksten sipariş verdim sanal kartımı onaylamadı havale yaptım bu seferde havale bekleniyor yazıyor... Siparişimi kabu ederlerse bende 3d evo sahibi olacağım inşallah...

kartın eger 3D Secure uygulamasına kapalıysa onay suresı uzuyor veya ıptal edılıor sebebıde kartın sahıbı dısında kullanılmasını onlemek ıcın o yuzden onaylanmaz

sanal kartla yapmıştım 3d ye gerek olmamalı. o siparişi iptal ettim havale yaptım şimdide havale bekleniyor diyor saat 15:00 da havale yapmıştım bir tuhaflık var ama hayırlsı
  • quote:

quote:

quote:

sanal kartla yapmıştım 3d ye gerek olmamalı. o siparişi iptal ettim havale yaptım şimdide havale bekleniyor diyor saat 15:00 da havale yapmıştım bir tuhaflık var ama hayırlsı

Sanal kartla normal kart arasındakı farkı bana soylermısınız 3d ye gerek olmamalı dıyorsunuz... Havale yaptıysanız dırek zaten banka kendı ıcerısınde gerceklestırdıgı ıcın gıtmıstır para fakat sısteme yansıtılmamıstır eger para bakıyenızden de dustuyse bence ıcınızı ferah tutun hıcbır sıkıntı olcagını dusunmuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanal kartla normal kart arasındakı farkı bana soylermısınız 3d ye gerek olmamalı dıyorsunuz... Havale yaptıysanız dırek zaten banka kendı ıcerısınde gerceklestırdıgı ıcın gıtmıstır para fakat sısteme yansıtılmamıstır eger para bakıyenızden de dustuyse bence ıcınızı ferah tutun hıcbır sıkıntı olcagını dusunmuyorum.

siparişime ilk adımı yazmadığımdan iptal olmuş..
    havaleyi kabul ettiler faturalabilir yazıyor siparişte
    umarım akşam kargoya verirlerde yarın elimde olur...
    bende evo sahibi olurum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

siparişime ilk adımı yazmadığımdan iptal olmuş..
    havaleyi kabul ettiler faturalabilir yazıyor siparişte
    umarım akşam kargoya verirlerde yarın elimde olur...
    bende evo sahibi olurum...

hayırlı olsun bende aldım ama daha elımde degıl :D bımeksten aldım ama teshır vardı bende ıstemem onu dedım onlarda getırırız dedıler bugun ya da yarın gelıcek magazadan alıcam :D

• ucuzlayınca alan çok olmuş

• ok teşekkürler umarım bu adaptör sayesinde artık tv de film izleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

quote:

Orijinalden alıntı: XenonX

Selamlar

1 haftadır HTC Evo sahibiyim. Galaxy S2 ile birlikte bu telefonu kullanıyorum. Gayet güzel bir telefon.

Ancak şu anda piyasada aksesuar olarak çok ürün bulamadım. Özellikle çekmeli deri kılıf aradım ancak piyasada pek bulunmuyor. Bu tip aksesuarlar bulabileceğimiz mağazaları paylaşırsanız sevinirim.

2 telefon arasında kıyas yaparsan belirgin olarak hangi avantaj ve dezavantajlar var?

Galaxy s2 her ne kadar kağıt üstünde daha üstün bir cihaz olsa da HTC arayüzü sayesinde keyif veren bir cihazdır. Her ikisini de kullanan biri olarak bunu açık ve net söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barce

quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

quote:

Orijinalden alıntı: XenonX

Selamlar

1 haftadır HTC Evo sahibiyim. Galaxy S2 ile birlikte bu telefonu kullanıyorum. Gayet güzel bir telefon.

Ancak şu anda piyasada aksesuar olarak çok ürün bulamadım. Özellikle çekmeli deri kılıf aradım ancak piyasada pek bulunmuyor. Bu tip aksesuarlar bulabileceğimiz mağazaları paylaşırsanız sevinirim.

2 telefon arasında kıyas yaparsan belirgin olarak hangi avantaj ve dezavantajlar var?

Galaxy s2 her ne kadar kağıt üstünde daha üstün bir cihaz olsa da HTC arayüzü sayesinde keyif veren bir cihazdır. Her ikisini de kullanan biri olarak bunu açık ve net söyleyebilirim.

Kesinlikle sense arayüzü benimde çok hoşuma gitti.

• http://www.amazon.com/gp/product/B005DQF9ZW/ref=noref?ie=UTF8&s=wireless&psc=1 sunu alayım dıyorum ama nasıl yapıcaz bılmıyorum 30$ cıvarı kargı cıkıo
  • quote:

http://www.amazon.com/gp/product/B005DQF9ZW/ref=noref?ie=UTF8&s=wireless&psc=1 sunu alayım dıyorum ama nasıl yapıcaz bılmıyorum 30$ cıvarı kargı cıkıo

http://www.hepsiburada.com/Liste/incipio-htc-evo-3d-npg-semi-rigid-soft-shell-case/productDetails.aspx?productId=telkiliniph549&categoryId=16102
    Pek birşey değişmiyor gerçi

• quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

quote:

http://www.amazon.com/gp/product/B005DQF9ZW/ref=noref?ie=UTF8&s=wireless&psc=1 sunu alayım dıyorum ama nasıl yapıcaz bılmıyorum 30$ cıvarı kargı cıkıo

http://www.hepsiburada.com/Liste/incipio-htc-evo-3d-npg-semi-rigid-soft-shell-case/productDetails.aspx?productId=telkiliniph549&categoryId=16102
    Pek birşey değişmiyor gerçi

ya işte o fiyat fazla geldıgı ıcın arayısa gırdım ve ordan buldum ama free-shıppıng yok sorun o :D

• ebay da fiatlar kelepir arkadaşlar

htc evo 4g 263$
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=htc+4g&_sacat=See-All-Categories

açıkcası htc evo 3d de 3d özelliiği tamamen gereksiz bir özellik. ben 4 ay önce aldım . 1 kez kullanmadım. zaten telefon ömrünü doldurdu. yeni bir modelini alacağım. biraz hor kullandım xcam-kamera her tarafı çizilmiş. bir ara arabanın torbido gözünde kalmış iyice harap olmuş

telefon hakkında az bilgi geçeyim:
    kesinlikle iphone 4 ve 4s den iyi. 4s benim hiç hoşuma gitmedi. malzemeden kaçırmışlar
    eski iphone4 idare eder ama internete bunun kadar koaly girilmiyor
    telefonun ara yüzü inanılmaz hızlı ilkin lg optimus 3d almıştım anında geri verdim. bunu aldım. samsunlarda şöyle sorun var arka kapağı çok ince biraz sağa sola kastırdınmı gövdede boşluk yapıyorç bunun kapağını 40-50 kez açtım henüz teklemedi

• Ereyondan sipariş verdim ben de cumaya elimde cihaz.
  • selam arkadaslar ben de alalı yaklaşık 10 gün oluyo beni de listeye eklerseniz sevinirim.
    benim bi sorum olacaktı.. bu h yazısı 3g manasına geliyo denmişti ya, bende de h yazıyo fakat arada da 3g yazıyo h eğer 3g demekse 3g demek nedir?
  • Arkadaşlar telefon ile ilgili bir sorunum var.Biri beni aradığı zaman cevapla tuşuna bastığım zaman, direk handsfreeye geçiyor.Bunu nasıl kapatabilirim..
  • Bu sorun 1-2 kişide daha çıkmıştı. Zannedersem gps, navigasyon uygulamalarının ayarlarıyla ilgiliydi, bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar telefon ile ilgili bir sorunum var.Biri beni aradığı zaman cevapla tuşuna bastığım zaman, direk handsfreeye geçiyor.Bunu nasıl kapatabilirim..

gps yada navigasyondan cıkış yapmadıgın için arka planda calısıyodur onu kapatman lazım.
    gpsden geri tuşuyla değilde içindeki çıkış tuşuna basarak cıkman gerek
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.