Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: panasonica

ebay da fiatlar kelepir arkadaşlar

htc evo 4g 263$
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=htc+4g&_sacat=See-All-Categories

açıkcası htc evo 3d de 3d özelliiği tamamen gereksiz bir özellik. ben 4 ay önce aldım . 1 kez kullanmadım. zaten telefon ömrünü doldurdu. yeni bir modelini alacağım. biraz hor kullandım xcam-kamera her tarafı çizilmiş. bir ara arabanın torbido gözünde kalmış iyice harap olmuş

telefon hakkında az bilgi geçeyim:
    kesinlikle iphone 4 ve 4s den iyi. 4s benim hiç hoşuma gitmedi. malzemeden kaçırmışlar
    eski iphone4 idare eder ama internete bunun kadar koaly girilmiyor
    telefonun ara yüzü inanılmaz hızlı ilkin lg optimus 3d almıştım anında geri verdim. bunu aldım. samsunlarda şöyle sorun var arka kapağı çok ince biraz sağa sola kastırdınmı gövdede boşluk yapıyorç bunun kapağını 40-50 kez açtım henüz teklemedi

ebayda dediğin fiyatlar dikkat edersem gsm şirketi tarafından belli şartlar altında verilen telefonlarparantez içinde yazıyo zaten AT&T,VERIZON,SPRINT gibi...
    tıpkı bizdeki gsm operatorlerin verdiği fiyat gibi.Ama verdiğin linkteki 4sıradaki HTC EVO 3D simkilitsizdir ve fiyatı 466$ dır buda 466*1,9=885tl yapar yani bizden 200tl ucuz olur.
    ordaki 200-300dolarlık fiyatlara aldanma onlar gsm kullanımıyla satılanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

ebay da fiatlar kelepir arkadaşlar

htc evo 4g 263$
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=htc+4g&_sacat=See-All-Categories

açıkcası htc evo 3d de 3d özelliiği tamamen gereksiz bir özellik. ben 4 ay önce aldım . 1 kez kullanmadım. zaten telefon ömrünü doldurdu. yeni bir modelini alacağım. biraz hor kullandım xcam-kamera her tarafı çizilmiş. bir ara arabanın torbido gözünde kalmış iyice harap olmuş

telefon hakkında az bilgi geçeyim:
    kesinlikle iphone 4 ve 4s den iyi. 4s benim hiç hoşuma gitmedi. malzemeden kaçırmışlar
    eski iphone4 idare eder ama internete bunun kadar koaly girilmiyor
    telefonun ara yüzü inanılmaz hızlı ilkin lg optimus 3d almıştım anında geri verdim. bunu aldım. samsunlarda şöyle sorun var arka kapağı çok ince biraz sağa sola kastırdınmı gövdede boşluk yapıyorç bunun kapağını 40-50 kez açtım henüz teklemedi

ebayda dediğin fiyatlar dikkat edersem gsm şirketi tarafından belli şartlar altında verilen telefonlarparantez içinde yazıyo zaten AT&T,VERIZON,SPRINT gibi...
    tıpkı bizdeki gsm operatorlerin verdiği fiyat gibi.Ama verdiğin linkteki 4sıradaki HTC EVO 3D simkilitsizdir ve fiyatı 466$ dır buda 466*1,9=885tl yapar yani bizden 200tl ucuz olur.
    ordaki 200-300dolarlık fiyatlara aldanma onlar gsm kullanımıyla satılanlar

200 lira ucuza alıcan sonra en ufak arızada basın agrıcak aynı paraya gelıcek benım dusuncem 200 lıra fazla alırım kafam rahat olur =) bu arada bırı su ımzayı paylassın :D

• imza diğer konunun ilk sayfasında

ekleme:http://forum.donanimhaber.com/m_52691432/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 5 Ocak 2012; 2:18:08 >
  • Teşekkürler arkadaşlar.Şimdi de şöyle bir sorunum var.Cihazda menüye girdiğim zaman, dik durmasına rağmen ekran yan moda geçiyor.Tekrar dik tuttuğum zamanda, biraz geç geçiyor.Acaba telefonumda bir sotun mu var.Vatandan 2 gün önce aldık.Değişsem mi acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Teşekkürler arkadaşlar.Şimdi de şöyle bir sorunum var.Cihazda menüye girdiğim zaman, dik durmasına rağmen ekran yan moda geçiyor.Tekrar dik tuttuğum zamanda, biraz geç geçiyor.Acaba telefonumda bir sotun mu var.Vatandan 2 gün önce aldık.Değişsem mi acaba..

Ekran ayarlarında Gsensor calibration var, oradan ayarlayabilirsin. Servislik ya da iadelik bir sorun olmadığını umut ediyorum.
  • Teşekkür ederim hocam sayende hallettim.
  • Arkadaşlar, kullanmazsam bu hafta sonu iptal olacak 30 TL garanti kr. kartı bonusu ve 20 TL hızlıal bonusum var. O yüzden 16 gb class 10 sd kart alabilirim diye düşünüyorum. Temelde daha hızlı olduğunu biliyorum da tlf'la gelen sd kart yerine class 10 sd kart takarsam kullanımda ne değişir, nefarkeder? Oyun oynarken mi? film izlerken mi?
    Çok da gerekli değilse başka birşey alacamda
  • Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Evo 3D'yi alalı bugün 1 hafta oldu,
    alırken bu forumdan gördüğüm kadarıyla en büyük 2 problem şarj süresi ve fiyat/özellik orantısıydı.
    şarj probleminin büyük dokunmatik ekran her telefonda olduğunu biliyorum o yüzden problem değildi.
    ayrıca telefonun içindeki pil, 1730 mAh kapasite ile piyasadaki en iyi pillerden biri.

Deneyimlerime göre, HTC Sense arayüzü mükemmel! bundan sonra herhangi bir Samsung veya I-phone bile kullanmak isteyeceğimi sanmıyorum.
    Eğer standart bir kullanıcıysanız, mail'lerime bakıım, haber okuyım, 3D oyun nasıl oluomuş bi bakıım diyen biriyseniz.
    size kat kat yetecek hızda bir telefon, telefonu kasmayı seven biriyseniz de, ulen anca takıldı baksana diceğinizden eminim.

ben genellikle iş için cep bilgisayarı gibi kullanıyorum. maillerime bakıp, skype gibi programlardan telefon görüşmesi yapıyorum.
    ayrıca büyük ekran sayesinde istediğim her siteye de rahatlıkla girip aradığım şeyi bulabiliyorum.

ben bu hızda bir telefona 1400 tl civarında ödeme yapmayı düşünürken, geçen hafta vatan'dan kampanyayla 1150 tl'ye aldım (3 ay taksit erteleme + 10 taksit)
    bu nedenle fiyat/performans oranında çok kârda olduğumu düşünüyorum.

ayrıca aldığım gün gece telefonu şarja taktım, sabah 8de şarjdan çıkarıp işe gittim. saat 15:30'da pil %10'un altına düştü tekrar şarja taktım.
    bu kadarını beklemiyordum açıkçası ama sonradan farkettim ki, o sürede telefon elimden hiç düşmemiş.

bugün farkettim ki, telefonu 34 saattir şarja takmadım ve şarjı hala %20lerin üzerinde.
    Gün içinde de wi-fi hep açıktı, mailleri aldım, yarım saatin üzerinde bir telefon görüşmesi yaptım (Skype ile), evde bir süre 3D Spiderman oynadım.
    demek ki şarj konusunda da ihtiyaca göre cevap verebiliyormuş bunu anladım. bu büyüklükte bir ekrana sahip olan telefon 2 gün gidiyorsa bence yeterlidir.

umarım telefonu almak isteyenlere biraz olsun faydam olmuştur, ben 1 haftalık deneyimle de olsa şiddetle öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Arkadaşlar, kullanmazsam bu hafta sonu iptal olacak 30 TL garanti kr. kartı bonusu ve 20 TL hızlıal bonusum var. O yüzden 16 gb class 10 sd kart alabilirim diye düşünüyorum. Temelde daha hızlı olduğunu biliyorum da tlf'la gelen sd kart yerine class 10 sd kart takarsam kullanımda ne değişir, nefarkeder? Oyun oynarken mi? film izlerken mi?
    Çok da gerekli değilse başka birşey alacamda

elbetteki farkeder... programların açılış hızından tut telefonun açılış hızı video açma hızı hepsini etkiler bence al...
  • arkadaşlar selam,
    önerebileceğiniz bir navigasyon programı var mı?
    haritaları googlemapsten değil, hafıza kartımdan çekmek istiyorum. bu tarz bir program ve
    edinebileceğim bir link gönderirseniz çok memnun olurum.
    herkesin evo 3d'si hayırlı olsun tekrR.
  • Kılıf netten bulabileceğimiz adres varmı... Hb Ye baktım düzgün bişey yok
  • gitti gidiyorda var yine ne varsa. tabi eğer Türkiye'yi kastediyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 6 Ocak 2012; 19:33:30 >
  • Arkadaslar aranıza katılalı 1 hafta oldu markette genel olarak ılgımı ceken uygulamaları buluyorum ama tavsıye edecegınız uygulama sızı kendıne baglayan uyglulamaları burdan paylasırsanız sevınırım
  • gözlüksüz 3d nasıl oluyor beyler biri tarif etsin
    videolar filan nasıl oluyor çok merak ettim
  • Arkadaslar merhaba. Ben de dün Iphone almaya gittim ama Evo sahibi oldum insallah iyi yapmısımdır.. Ama yardımınıza ihtiyacım var; havadurumu göstermiyor,konum belirlenemiyor,htc club açılmıyor.İnternete girebiliyorum ama bunlarda sorun yaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

gözlüksüz 3d nasıl oluyor beyler biri tarif etsin

valla 2 ekran olduğunu biliyorum. videoları o 2 ekrana açılı şekilde koyuyor sanırım...

valla oldukça iyi oluyor özellikle youtube da gopro 3d lere bakın derim
  • bootloader engeli kaldırmak recovery ve root yüklemek isteyenler için güzel bir türkçe döküman:

http://www.akillirobot.com/htc-evo-3d-bootloader-engeli-kaldirma-recovery-mod-kurma-ve-root-olma-rehberi-3271/
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarafb

quote:

valla 2 ekran olduğunu biliyorum. videoları o 2 ekrana açılı şekilde koyuyor sanırım...

dostum dediğin gopro 3g lere bakıorum da ben mi yapamıyorum
    şaşı bak şaşır felan mı yapcaz ya da ben çok mu şey beklyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nogreyincolor

quote:

quote:

gözünüzde problem varsa net olarak algılayamıyorsunuz 3D'yi

• quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

quote:

Orijinalden alıntı: nogreyincolor

quote:

quote:

gözünüzde problem varsa net olarak algılayamıyorsunuz 3D'yi

gözümde sorun yok neyse deneyim biraz daha

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.