Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreeShah

quote:

Orijinalden alıntı: marmarafb

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volizzi

quote:

Almayı düşünüyorum şarj beni çok tedirgin etti. SG2-Xe-Xl-3D arasında kaldım :(

Paran çoksa Xe al, yoksa git evo 3d al :)

Ben de XE düşünüyordum ama param kısıtlıydı.

3D ile Xe yi karşılaştırma listesine ekle, 20 gr ağırlık farkı hiç sorun değil.
    dahili hafızada 1gb - 4 gb, kamera 5mp - 8 mp, işlemci 1,2-1,5, artı olarak birinde 3D birinde kaliteli kulaklık var.
    XE, Evo'dan 1 adım önde ama garantili fiyatları 1.150 - 1.900 TL.

Evo'yu 1.150 TL civarındaki telefonlarla kıyasladığında ne kadar üstün bir telefon olacağını göreceksin.

Evo 3D alırsan pişman olmazsın emin ol.

Sanırım Evo 3d Ram, gprs edge gibi konularda daha önde. Fakat ram farkı çok değil ve GPRS ve EDGE arasındaki farkıda hissedermiyim bilmiyorum. Yorumunuzu dikkate alacağım. Sağolun :)

3D şarj sorunu ICS ile değişir mi acaba bi fikri olan varmı ?

hocam şarj sorunu diye birşey yok bence... dün hayvan gibi yüklendim cihaza yinede bana mısın demedi eve kadar idare etti... öğlen 12'de çıkardım gece 12 ye doğru eve girdim. bu süre zarfında internet, oyun, müzik aklına ne gelirse yaptım ki konuşma da cabası... sgs2'yi bilmiyorum ama sgs'nin şarjı da farklı değildi...

Bazı arkadaşlar 6-7 saatte bitiyor demişler. Çok fazla bunu diyen okuyunca endişe ettim açıkcası. Belkide yazılımsal bir hata yapıyorlar bilmiyorum

valla yazılımsal olacağını sanmıyorum... ayarlarını yaptıktan sonra gayet iyi... mesela ekran parlaklığını otomatik yada en düşük yapmak lazım ki en düşük bile gayet başarılı...

yaklaşık 90 dakika müziği garanti dinliyorum. çünkü metrobüsle gidiyorum işe...
    oyun dersen dönerken oynuyorum ne olur ne olmaz diye o da yaklaşık yarım saat falan
    internette 1 saat falan takılıyorum maksimum. ofiste pc var zaten onu da yolda takılıyorum.
    benim şarjımı en çok yiyen telefon görüşmelerimdir. yaklaşık 1-2 saat konuşuyorumdur.

aklıma gelenler bunlar ki bunları yapınca 12 saat falan dayanıyor ki eve gelince hemen bitmiyor.

yinede ne olur ne olmaz diye bir tane yedek batarya alacağım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corvette666

quote:

quote:

Herkeze selam EVO 3D benim ilk androidli telefonum bundan önce NOKIA 5800 kullanıyordum o acıdan bu telefonda bazı sıkıntılar yasıyorum
    EVO 3D yi bir türlü bilgisayara baglayamadım bilgisayara yüklemem gereken bir program gereklimi. Nokia Marketten bir sey indirirken bana nereye indirecegimi soruyordu yada bn secim yapıyordun herzaman o seçtigim yere yüklüyordu HTC ECO 3D de böyle birsey bulamadım yükledigimiz programları nasıl direk hafıza kartına yukleyicez birde fotograf ve videolarımı nereye kaydediyor bir türlü bulamadım. Bunlarınesıl yapa bilirim. 5800 da telefona neyi nereye yukleyecegimi bana soruyordu bilgisayardan birsey atarken telefona uygun degilse ototomatık dönüstürüyordu. Bunları benmi yapamıyorum yoksa bu telefon okadarda akıllı degilmi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Son olarak telefonun kamerasından cıkarken telefondan cıkh diye bir ses geliyor normalmı birde telefonun ekranına koruyocu film sanki zara veriyor cünkü telefonun ekranına yapıstırdıgımdan beri 3D moduna aldıgımda ekranda kücük kısa yatay siyah çzgiler oluyor ama çıkıp tekrar girdigimde düzeüyor bu normalmi?

öncelikle marketten direk telefona kuruluyor programlar. daha sonra app2sd gibi bir pro ile hafıza kartına taşıyabiliyorsun.

program yüklemene gerek yok ama telefonun ayarlar kısmında uygulamalar, geliştirme nin altında usb hata ayıklamayı tikle... bilgisayara bağla yazılım yükleniyor çıkacak pc de saatin yanında o otomatik yüklüyor firewall engellemiyorsa...

valla o dediğin şeyler doğal değil...

Bilgisaraya HTC Sync programını yükledim oradan esitleme falan yapabiliniyor ama pek kullanıslı gelmedi bana. Telefona indirdigin programları telefona yada hafıza kartına tasımayıda buldum ama galıba direk hafıza kartına atmıyor. Ama daha video ve fotografları nereye kaydediyor çözemedim hiç bunla ilggili bir ayarda yok galiba direk telefonun kendi hafızasına kaydediyor ya bu biraz saçma degilmi Bu olayı çözen varmı?

programa gerek yok dediğim gibi pc ye bağlayınca ne yapmak istediğini soruyor disk okuyucu dersen h.kartına ulaşıyorsun direk...

komple atmıyor hafıza kartına bir kısmı telefonda kalıyor ki rahat çalışabilsin... benim hafıza kartına atıyor direk ve bir işlem yapmadım... galeriden bulabilirsin direk fotoğraf ve videoları...

Hımm anladım teşekkürler. Disk okuyucuyu seçecektum ama tereddut ettim çunku eski telefonumda disk sürücü olarak seçtigimde yazılımsal sorun yaşadım telefonu formatlamam gerekti. Ya benim telefonum biraz geç açılıyor sanki bunun sebebi ne olabilir bir bilgisi olan varmı yada diger kullanıcıların telefonu nekadar sirede açılıyor sögleye bilirmi?

• Ekran görüntüsü nasıl alınıyordu detaylı söylerseniz sevinirim..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkeze selam EVO 3D benim ilk androidli telefonum bundan önce NOKIA 5800 kullanıyordum o acıdan bu telefonda bazı sıkıntılar yasıyorum
    EVO 3D yi bir türlü bilgisayara baglayamadım bilgisayara yüklemem gereken bir program gereklimi. Nokia Marketten bir sey indirirken bana nereye indirecegimi soruyordu yada bn secim yapıyordun herzaman o seçtigim yere yüklüyordu HTC ECO 3D de böyle birsey bulamadım yükledigimiz programları nasıl direk hafıza kartına yukleyicez birde fotograf ve videolarımı nereye kaydediyor bir türlü bulamadım. Bunlarınesıl yapa bilirim. 5800 da telefona neyi nereye yukleyecegimi bana soruyordu bilgisayardan birsey atarken telefona uygun degilse ototomatık dönüstürüyordu. Bunları benmi yapamıyorum yoksa bu telefon okadarda akıllı degilmi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Son olarak telefonun kamerasından cıkarken telefondan cıkh diye bir ses geliyor normalmı birde telefonun ekranına koruyocu film sanki zara veriyor cünkü telefonun ekranına yapıstırdıgımdan beri 3D moduna aldıgımda ekranda kücük kısa yatay siyah çzgiler oluyor ama çıkıp tekrar girdigimde düzeüyor bu normalmi?

öncelikle marketten direk telefona kuruluyor programlar. daha sonra app2sd gibi bir pro ile hafıza kartına taşıyabiliyorsun.

program yüklemene gerek yok ama telefonun ayarlar kısmında uygulamalar, geliştirme nin altında usb hata ayıklamayı tikle... bilgisayara bağla yazılım yükleniyor çıkacak pc de saatin yanında o otomatik yüklüyor firewall engellemiyorsa...

valla o dediğin şeyler doğal değil...

Bilgisaraya HTC Sync programını yükledim oradan esitleme falan yapabiliniyor ama pek kullanıslı gelmedi bana. Telefona indirdigin programları telefona yada hafıza kartına tasımayıda buldum ama galıba direk hafıza kartına atmıyor. Ama daha video ve fotografları nereye kaydediyor çözemedim hiç bunla ilggili bir ayarda yok galiba direk telefonun kendi hafızasına kaydediyor ya bu biraz saçma degilmi Bu olayı çözen varmı?

programa gerek yok dediğim gibi pc ye bağlayınca ne yapmak istediğini soruyor disk okuyucu dersen h.kartına ulaşıyorsun direk...

komple atmıyor hafıza kartına bir kısmı telefonda kalıyor ki rahat çalışabilsin... benim hafıza kartına atıyor direk ve bir işlem yapmadım... galeriden bulabilirsin direk fotoğraf ve videoları...

Hımm anladım teşekkürler. Disk okuyucuyu seçecektum ama tereddut ettim çunku eski telefonumda disk sürücü olarak seçtigimde yazılımsal sorun yaşadım telefonu formatlamam gerekti. Ya benim telefonum biraz geç açılıyor sanki bunun sebebi ne olabilir bir bilgisi olan varmı yada diger kullanıcıların telefonu nekadar sirede açılıyor sögleye bilirmi?

valla benimki de baya uzun zaman alabiliyor bazen... ilk başlarda gayet iyiydi ama program yükledikçe çoğaldı. sanırım h.kartını okuyup programları yüklemesi uzun sürüyor. emin değilim ama bu bilgide

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volizzi

quote:

Almayı düşünüyorum şarj beni çok tedirgin etti. SG2-Xe-Xl-3D arasında kaldım :(

Paran çoksa Xe al, yoksa git evo 3d al :)

Ben de XE düşünüyordum ama param kısıtlıydı.

3D ile Xe yi karşılaştırma listesine ekle, 20 gr ağırlık farkı hiç sorun değil.
    dahili hafızada 1gb - 4 gb, kamera 5mp - 8 mp, işlemci 1,2-1,5, artı olarak birinde 3D birinde kaliteli kulaklık var.
    XE, Evo'dan 1 adım önde ama garantili fiyatları 1.150 - 1.900 TL.

Evo'yu 1.150 TL civarındaki telefonlarla kıyasladığında ne kadar üstün bir telefon olacağını göreceksin.

Evo 3D alırsan pişman olmazsın emin ol.

Sanırım Evo 3d Ram, gprs edge gibi konularda daha önde. Fakat ram farkı çok değil ve GPRS ve EDGE arasındaki farkıda hissedermiyim bilmiyorum. Yorumunuzu dikkate alacağım. Sağolun :)

3D şarj sorunu ICS ile değişir mi acaba bi fikri olan varmı ?

hocam şarj sorunu diye birşey yok bence... dün hayvan gibi yüklendim cihaza yinede bana mısın demedi eve kadar idare etti... öğlen 12'de çıkardım gece 12 ye doğru eve girdim. bu süre zarfında internet, oyun, müzik aklına ne gelirse yaptım ki konuşma da cabası... sgs2'yi bilmiyorum ama sgs'nin şarjı da farklı değildi...

Bazı arkadaşlar 6-7 saatte bitiyor demişler. Çok fazla bunu diyen okuyunca endişe ettim açıkcası. Belkide yazılımsal bir hata yapıyorlar bilmiyorum

valla yazılımsal olacağını sanmıyorum... ayarlarını yaptıktan sonra gayet iyi... mesela ekran parlaklığını otomatik yada en düşük yapmak lazım ki en düşük bile gayet başarılı...

yaklaşık 90 dakika müziği garanti dinliyorum. çünkü metrobüsle gidiyorum işe...
    oyun dersen dönerken oynuyorum ne olur ne olmaz diye o da yaklaşık yarım saat falan
    internette 1 saat falan takılıyorum maksimum. ofiste pc var zaten onu da yolda takılıyorum.
    benim şarjımı en çok yiyen telefon görüşmelerimdir. yaklaşık 1-2 saat konuşuyorumdur.

aklıma gelenler bunlar ki bunları yapınca 12 saat falan dayanıyor ki eve gelince hemen bitmiyor.

yinede ne olur ne olmaz diye bir tane yedek batarya alacağım...

peki mp3 kalitesi ve kulaklık olarak evo 3d nasıl? mp3 dinlerken keyif alırmıyım sence? Çünkü Xe bu anlamda çok çekici.. 2 haftadır deli gibi tel bakıyorum bi türlü karar veremedim...

• quote:

peki mp3 kalitesi ve kulaklık olarak evo 3d nasıl? mp3 dinlerken keyif alırmıyım sence? Çünkü Xe bu anlamda çok çekici.. 2 haftadır deli gibi tel bakıyorum bi türlü karar veremedim...

valla açıkçası ben beklediğim kadar etkileyici bulmadım... yani kendi kulaklıklarıyla pek verim alamadım

sgs kullanmıştım bundan önce ve kulakiçi kulaklıklar çok farkediyor cidden...

tabi orijinal müzik çalardan bahsetmiyorum. zira onların hiçbirisini beğenmiyorum :)

player pro yükleyip dsp pack ile ayarlarını yapınca süper oluyor...

5 liraya bir kulakiçi kulaklık buldum inanılmaz bir performansı var... 15 liraya aynı markanın üst modelini aldım ama onun bass ları etkileyici gelmedi ve sesi çok tiz veriyor. o yüzden 5 liralık olanı kullanıyorum ama inan o performansı philips'ten alamadım...

orijinal kulaklık iyi değil ama iyi bi kulaklık alırsan süper olur diyorum bu konuda...

bu arada alıntıların başını sil bence... çok oldu alıntı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarafb -- 1 Ocak 2012; 14:06:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ekran görüntüsü nasıl alınıyordu detaylı söylerseniz sevinirim..

Ekranı açıp kapattığımız üsteki tuşa basılı tutarken home yani alttaki menü tuşlarının en solundakine(üçgen gibi olanına) basıyorsun ve denklanşör sesi geliyor,ekran görüntüsünü fotografların kaydedildiği yerde bulabilirsin.Tabi bunları çekmek istediğin ekrandayken yapıyorsun ve merak etmeyin uygulamadan çıkmaz.
  • quote:

quote:

valla açıkçası ben beklediğim kadar etkileyici bulmadım... yani kendi kulaklıklarıyla pek verim alamadım

tabi orijinal müzik çalardan bahsetmiyorum. zira onların hiçbirisini beğenmiyorum :)

5 liraya bir kulakiçi kulaklık buldum inanılmaz bir performansı var... 15 liraya aynı markanın üst modelini aldım ama onun bass ları etkileyici gelmedi ve sesi çok tiz veriyor. o yüzden 5 liralık olanı kullanıyorum ama inan o performansı philips'ten alamadım...

orijinal kulaklık iyi değil ama iyi bi kulaklık alırsan süper olur diyorum bu konuda...

Benim düşünceme göre; XE almak için bekliyordum fakat TR piyasası 1800TL olduğundan ve evo 3Dnin makul fiyatından (1149TLye bimeksten aldım) dolayı Evo 3Dyi tercih ettim. Almadan önce detaylı olarak karşılaştırma,özellikler vs. araştırdım ve kulaklığı içinde 650 TL fark verilmeyeceğini , 400-500 TLye Beyaz Beats Solo kulaklığını alarak aradaki farkın kapanabileceğini düşündüm. Sanırım XEde Beats sound çipi yok sadece kulaklık ve E.Q ayarı yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratboll -- 1 Ocak 2012; 14:43:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratboll

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ekran görüntüsü nasıl alınıyordu detaylı söylerseniz sevinirim..

Ekranı açıp kapattığımız üsteki tuşa basılı tutarken home yani alttaki menü tuşlarının en solundakine(üçgen gibi olanına) basıyorsun ve denklanşör sesi geliyor,ekran görüntüsünü fotografların kaydedildiği yerde bulabilirsin.Tabi bunları çekmek istediğin ekrandayken yapıyorsun ve merak etmeyin uygulamadan çıkmaz.

Teşekkür ederim,anladım.Bunun gibi başka tuş kombinasyonlarıyla yapabileceğimiz kısayollar vs.. var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

Arkadaşlar dns ayarları nasıl yapiliyor?

https://market.android.com/details?id=uk.co.mytechie.setDNS

Ana ekranda iken menü->Ayarlar-> kablosuz özelliği ve ağlar-> wi-fi ayarları-> Gelen ekranda alttaki menü tuşlarından soldan 2.tuşa (dört çizgili olan) basılır aşağıda çıkan menüden Gelişmişe tıklanır-> Gelen ekrandan statik ip kullan tiklenir ve ayarlar yapılandırılır.

• quote:

quote:

quote:

Benim düşünceme göre; XE almak için bekliyordum fakat TR piyasası 1800TL olduğundan ve evo 3Dnin makul fiyatından (1149TLye bimeksten aldım) dolayı Evo 3Dyi tercih ettim. Almadan önce detaylı olarak karşılaştırma,özellikler vs. araştırdım ve kulaklığı içinde 650 TL fark verilmeyeceğini , 400-500 TLye Beyaz Beats Solo kulaklığını alarak aradaki farkın kapanabileceğini düşündüm. Sanırım XEde Beats sound çipi yok sadece kulaklık ve E.Q ayarı yapılabiliyor.

Yani eğer içinde özel bir chip yoksa ve sadece kulaklıktan kaynaklı bir durum ise. Xe sadece kamera açısından biraz daha önde görünüyor benim için. 1.2 ile 1.5 ghz arasında EVO'yu geride bırakacak bir uygulama ile karşılaşacağımı sanmıyorum. Bu arada telefonun kendi hafızası 1gb idi sanırım bu konuda bir sıkıntı yaşadınız mı?

Müzik anlamında gidip bir kulaklık alarak aynı konforu yakalama şansımın olması iyi göründü gözüme. Ben ikisinide ortalama olarak aynı fiyatlara bulabilirim benim sıkıntım maddi değil daha çok kullanım açısından olduğundan aklıma gelenleri soruyorum. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için umarım konuyu çok etkilememişimdir. Başlığı kirlettiysem özür dilerim.

• kamera ve ayna menülerinin çalışmaması neyden kaynaklı olabilir acaba bilen var mı ?
    alalı daha bir hafta oldu ve iki kere çekim yaptım o kadar.. :(:(
  • Selamlar

1 haftadır HTC Evo sahibiyim. Galaxy S2 ile birlikte bu telefonu kullanıyorum. Gayet güzel bir telefon.

Ancak şu anda piyasada aksesuar olarak çok ürün bulamadım. Özellikle çekmeli deri kılıf aradım ancak piyasada pek bulunmuyor. Bu tip aksesuarlar bulabileceğimiz mağazaları paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melancholic666

kamera ve ayna menülerinin çalışmaması neyden kaynaklı olabilir acaba bilen var mı ?
    alalı daha bir hafta oldu ve iki kere çekim yaptım o kadar.. :(:(

Bende cihazı aldığım 2. günü aynı sorunu yaşadım,ya kamera uygulaması açılacak gibi olup kapanıyordu ya da açılıyor siyah ekranda kalıyordu bu şekilde düzelttim şuan herhangi bir sorun yaşamadım. menü->ayarlar->uygulamalar->uygulamaları yönetten tümüne gelin buradan kamera yazanı bul tıkla gelen ekranda verileri sil veya kullanıcı verilerini sili seç cihazı yeniden başlat düzelecektir.

Sanırım bellek uygulamalardan dolduğunda 3d moduna geçirince oluyor,sapıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenonX

Selamlar

1 haftadır HTC Evo sahibiyim. Galaxy S2 ile birlikte bu telefonu kullanıyorum. Gayet güzel bir telefon.

Ancak şu anda piyasada aksesuar olarak çok ürün bulamadım. Özellikle çekmeli deri kılıf aradım ancak piyasada pek bulunmuyor. Bu tip aksesuarlar bulabileceğimiz mağazaları paylaşırsanız sevinirim.

2 telefon arasında kıyas yaparsan belirgin olarak hangi avantaj ve dezavantajlar var?
  • Arkadaslar öncelikle merhaba bugun ıtıbarıyle bende htc evo 3d kervanına katıldım bımeks'ten 1149 tl'ye satın aldım.Oncelıkl sunları soylemek ıstıyorum cok uzun arastırmalar arayıslar ve kararsızlıklar sonunda evo'da karar kıldım.bazı arkdasların sgII ıle yaptıkları kıyaslama cok anlamsız gelıor samsung 1600-17000 cıvarında bı cıhaz oldugu ayrıntısını atlamayalım daha sonra soyle soyleyeyım almayı dusunen arkadaslar varsa bence pek dusunerek vakıt kaybetmesın 2 aydır yaptıgım takıp ve edındıgım bılgıler dogrultusunda turkıyedekı fırmalar bılındıgı gıbı urunlerı %70 kar marjının altında satmıyorlar =)) kar marjları 50-70 yakınlarında gezıyor bu yuzden ve pıyasaya yenı gıren telefonların rakamları ucusuyor konuyu ozetlersek saglam kaynaktan aldıgım bılgıye gore su an fırmalar 2011 yılında aldıkları telefonları ve urunlerı dusuk kar marjıyla ellerınden cıkararak hem stoklarını bıtırıyor hemde yenı urun almak ıcın yer actıklarının bılgısını aldım soyle soyleyeyım htc telefonlarda Iphone gıbı bellı bı noktadan sonra fıyatı dusmuyor ornegın ıphone3 hala 1000 cıvarında o yuzden almak ısteyenler acele edsın dıyorum 1100-1150 elı arasında ıken alsınlar dıyorum su bı gercekkı dusmez deıl duser fıyatı ama ıkı yıl sonra xe bu cıvarlara belkı gelır kı o zaman daha yenı bı model cıkar ve boyle surer gıder :D Lg mi htc arasında kalanları hıc anlamıorum ınternettekı HTC vs. LG ıcın yapılan taraflı testlere ınanmayın derım yabancı sıtelerde defalarca baktım kagıt uzerınde htc basıo kı htc kadar yazılımsal destek veren varmı bılmıyorum varsa bılgı verın! tamam belkı lg 3d kalıtesı olarak daha ıı dır dogrudur hıc elıme alıp ınceleme sansım olmadı ama LG ıste LG dıyınce sadece telefonda soyle bır ırkılıyorum 2 kez aynı hata yapılmaz ama yaptım lg telefon aldım ıkısıde husran benden cok servıs kullandı telefonları :D yanı ıkılemde kalmayın onemlı olan telefondan beklentınız nedır ona karar verın elınıze alın bı bakın sıze uygunsa alın yoksa heves ugruna bence bosuna para sacmayın dıyorum ama sunu da eklemek lazım bu telefonu alınca oyun oynamayan arkadaslar ıcın bılgısayar devrı hemen hemen kapanmıs olucak bılgılerıne dıyorum :D Ha unutmadan bıde su ımzayı paylasırsanız sevınırım :D

Ayrıca HTC 3D Evo Bimeks'te Bugün İçin Tekrar 1149 TL
    http://www.bimeks.com.tr/urun/119838/htc-3d-evo.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Green35 -- 2 Ocak 2012; 3:34:30 >

• quote:

quote:

quote:

Ana ekranda iken menü->Ayarlar-> kablosuz özelliği ve ağlar-> wi-fi ayarları-> Gelen ekranda alttaki menü tuşlarından soldan 2.tuşa (dört çizgili olan) basılır aşağıda çıkan menüden Gelişmişe tıklanır-> Gelen ekrandan statik ip kullan tiklenir ve ayarlar yapılandırılır.

Teşekkür ederim, Google dns kurmak için nereye ne girileceğini söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim, Google dns kurmak için nereye ne girileceğini söyleyebilir misiniz?

statik ip kullan kısmına tıkladıktan sonra aşağıda aktif olan yerde DNS1 ve DNS2 kısmına tıkla DNSleri gir tamamdır. (8.8.8.8 ve
    8.8.4.4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratboll -- 2 Ocak 2012; 14:41:15 >

• bende bimeksten sipariş verdim sanal kartımı onaylamadı havale yaptım bu seferde havale bekleniyor yazıyor... Siparişimi kabu ederlerse bende 3d evo sahibi olacağım inşallah...
  • Arkadaşlar 3d videoları nerden bulabilirim..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.