Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: screen2007

Arkadaşlar bu telefonun fiyatının 1 haftada 800 tl birden düşmesi garip değil mi? 1149 TL.
    Satan yetkiliye sorduğumda HTC nin bu telefonu piyasadan kaldıracağını söyledi...

bu yetkili satıcılarında bilmişliklerine hastayım
  • bende aynı konu için girdim piyasanın en pahalı telefonlarından biri birden orta üst fiyatına düştü bir anda hatta hepsiburada sanki sadece kendinde düşmüş gibi stok ürün dedi üstünü çizdi eski fiyatın falan

neden düştü arkadaşlar bir anda bu kadar. donanımlara bakınca çok daha basit telefonlar daha yüksek fiyata satılıyor.....

pil konusunda olacak son sorum pil ne kadar gidiyor arkadaşlar ?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

bende aynı konu için girdim piyasanın en pahalı telefonlarından biri birden orta üst fiyatına düştü bir anda hatta hepsiburada sanki sadece kendinde düşmüş gibi stok ürün dedi üstünü çizdi eski fiyatın falan

neden düştü arkadaşlar bir anda bu kadar. donanımlara bakınca çok daha basit telefonlar daha yüksek fiyata satılıyor.....

pil konusunda olacak son sorum pil ne kadar gidiyor arkadaşlar ?...

18-19 saati öldürüyor ki bu da yeterli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: screen2007

Arkadaşlar bu telefonun fiyatının 1 haftada 800 tl birden düşmesi garip değil mi? 1149 TL.
    Satan yetkiliye sorduğumda HTC nin bu telefonu piyasadan kaldıracağını söyledi...

bu yetkili satıcılarında bilmişliklerine hastayım

Hadi yetkili satıcı böyle bir şey söyler de, HTC'nin bu cihazı piyasadan kaldırması neyi değiştirir ki? Hayır HTC cihazı piyasadan kaldırınca cihaz çalışmamaya mı başlayacak ? Daha iyi ya kaldırsın, kısıtlı bir sürede üretilmiş, canavar gibi herkesin bulamayacağı, kıymetli, efsanevi bir telefonunuz olur.

Arkadaşlar HTC bu cihazı üretmeyecekse ki böyle bir durum bildiğim kadarıyla söz konusu değil, sebebi cihazın pahalı olmasından değil, tüm cihazlardaki en pahalı komponentlerden olan iki adet ekrana sahip olmasındandır. Cihazın iki adet ekranı olduğu için üretim maliyetleri ile HTC'nin beklediği satış rakamından satamayacağına HTC'nin uyanmış olmasıdır, hepsi bu. Yani piyasaya üretim maliyetleri bunun kadar yüksek olmayan ama daha uygun fiyatlı cihazlar doluşunca ve de sırada bekleyen yeni modeller olunca HTC fiyatı ucuzlatıp, daha iyi bir telefon beklentisi olan yüksek gelir grubunu yeni ve pahalıdan satacağı nispeten düşük maliyetli modellere yönlendirmeye çalıştı olayın aslı astarı bu.

Bomba gibi bir cihazınız var keyfini çıkarın, bu canavarın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahoomahoo -- 28 Aralık 2011; 0:15:07 >

• arkadaşlar bende de evo var arada bir arama geldiğinde telefon aktif olmasına karşın ekran siyah duruyor arayanı göremiyorum sıklaşmaya başladı çok can sıkıcı aynısını arada tuş kilidinden çıkarırken yapıyor ekran siyah 2. defa tuş kilidi tuşuna basınca kendine geliyor yardım edebiliecek arkadaş varmı ?????????????
  • arkadaslar HTC EVO 3D sonunda elima ulastı fakat ekranı cabuak cızilecek gibi İzmirde çogu yete sordu ne kılıf nede ekranı koruması için flim var. Saglam kullanıslı kılıf önere bilirmisiniz...
  • Arkadaşlar benim telefonda sense arayuzundeyken sayfayı sağa veya sola cevirdigimde lag oluyor. Teşirlerdeki evolari da kurcalamistim gayet akıcı menüsü vardi. Acaba format veya güncelleme mi yapsam? Root yapmadim aldigim gibi.
  • Telefonum geleli 2 gün oldu, akşamları 1-2 saat kurcalıyorum, çok fazla olmamakla birlikte kullanacağım app'leri indiriyorum, ayarları kendime göre düzenliyorum vs. yani çok deneyimli değilim henüz ama ekran geçişlerinde ve genel kullanımda en ufak bir takılma ya da yavaşlamaya rastlamadım henüz.
  • Son derece hizli bir telefonumuz var arkadaslar. Ben yurtdisindan almama ragmen cok sukur henuz bir ariza ile karsilasmadim.. Cok kisa birsey sorucam. Kilit acma tusuna alternatif bir cozum bulan gar mi? Malum acma kapama tusunu cok sik kullaniyoruz. Omrunu uzatmak icin boyle bir yontem var ise onu kullanmak isterim. Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepinggg

arkadaşlar bende de evo var arada bir arama geldiğinde telefon aktif olmasına karşın ekran siyah duruyor arayanı göremiyorum sıklaşmaya başladı çok can sıkıcı aynısını arada tuş kilidinden çıkarırken yapıyor ekran siyah 2. defa tuş kilidi tuşuna basınca kendine geliyor yardım edebiliecek arkadaş varmı ?????????????

o durumun şarjdan tasarruf için olduğunu biliyorum bende de öyle ayarlardan yapabilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: corvette666

arkadaslar HTC EVO 3D sonunda elima ulastı fakat ekranı cabuak cızilecek gibi İzmirde çogu yete sordu ne kılıf nede ekranı koruması için flim var. Saglam kullanıslı kılıf önere bilirmisiniz...

bugün ekrana sticker yapıştırdım gayet iyi oluyor fakat görüntü kalitesini sanki biraz olumsuz yönde etkiledi kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lac -- 29 Aralık 2011; 0:04:18 >

• Merhaba. Telefonun kamera kalitesi nasıl? Birkaç fotoğraf paylaşabilir misiniz? Ayrıca ekran 3d görüntüyü iyi şekilde verebiliyor mu? Teşekkürler.
  • Telefonda oyun falan oynama isini abartmadikca, yeterince internete girip muzik dinleme falan gorevlerini yaparken telefon 24 saat civari dayaniyor. (Edge acik parlaklik ortanin altinda)
    Eger surekli olarak bir uygulamayla ugrasip 3g baglantiyi surekli olarak acik tutarsaniz pilin dayanma imkan ve ihtimali zaten yok. 6 7 saat dayanmasi icin surekli olarak telefonla ugrasmaniz gerekli... Ben ki telefonu sık kullanan biriyin. Duzenli olarak maillarima bakip gunde 10 civari gorusme yapiyorum.
  • Herkeze selam EVO 3D benim ilk androidli telefonum bundan önce NOKIA 5800 kullanıyordum o acıdan bu telefonda bazı sıkıntılar yasıyorum
    EVO 3D yi bir türlü bilgisayara baglayamadım bilgisayara yüklemem gereken bir program gereklimi. Nokia Marketten bir sey indirirken bana nereye indirecegimi soruyordu yada bn secim yapıyordun herzaman o seçtigim yere yüklüyordu HTC ECO 3D de böyle birsey bulamadım yükledigimiz programları nasıl direk hafıza kartına yukleyicez birde fotograf ve videolarımı nereye kaydediyor bir türlü bulamadım. Bunlarınesıl yapa bilirim. 5800 da telefona neyi nereye yukleyecegimi bana soruyordu bilgisayardan birsey atarken telefona uygun degilse ototomatık dönüstürüyordu. Bunları benmi yapamıyorum yoksa bu telefon okadarda akıllı degilmi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Son olarak telefonun kamerasından cıkarken telefondan cıkh diye bir ses geliyor normalmı birde telefonun ekranına koruyocu film sanki zara veriyor cünkü telefonun ekranına yapıstırdıgımdan beri 3D moduna aldıgımda ekranda kücük kısa yatay siyah çzgiler oluyor ama çıkıp tekrar girdigimde düzeüyor bu normalmi?

• çok acil yardım lazım güç simgesini değiştirmek için bir program yükledim yeniden başlattı telefon ama boot ekranında kaldı root ve s-off um recovery lazım acil olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: corvette666

Herkeze selam EVO 3D benim ilk androidli telefonum bundan önce NOKIA 5800 kullanıyordum o acıdan bu telefonda bazı sıkıntılar yasıyorum
    EVO 3D yi bir türlü bilgisayara baglayamadım bilgisayara yüklemem gereken bir program gereklimi. Nokia Marketten bir sey indirirken bana nereye indirecegimi soruyordu yada bn secim yapıyordun herzaman o seçtigim yere yüklüyordu HTC ECO 3D de böyle birsey bulamadım yükledigimiz programları nasıl direk hafıza kartına yukleyicez birde fotograf ve videolarımı nereye kaydediyor bir türlü bulamadım. Bunlarınesıl yapa bilirim. 5800 da telefona neyi nereye yukleyecegimi bana soruyordu bilgisayardan birsey atarken telefona uygun degilse ototomatık dönüstürüyordu. Bunları benmi yapamıyorum yoksa bu telefon okadarda akıllı degilmi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Son olarak telefonun kamerasından cıkarken telefondan cıkh diye bir ses geliyor normalmı birde telefonun ekranına koruyocu film sanki zara veriyor cünkü telefonun ekranına yapıstırdıgımdan beri 3D moduna aldıgımda ekranda kücük kısa yatay siyah çzgiler oluyor ama çıkıp tekrar girdigimde düzeüyor bu normalmi?

hafıza kartına yükleme yapamıyorsun bildiğim kadarıyla.

• http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320786239982&category=20349&_trksid=p5197.c0.m619

Ebaydan siparişini verdiğim kılıf 2 hafta sonra bugün geldi. Müthiş bir kılıf arkadaşlar. Özellikle slim tasarım olması çok iyi. Telefon zaten büyük olduğu için benzer kılıflarda iyice hayvan gibi oluyordu. Ama bu kılf sanki telefona entegre gibi duruyor. Benzer modelleri gibi telefonu kaba göstermiyor. İç yüzeyi çizilmeyi önleyici bordo renk süet kaplama. Adamlar iç yüzeye bile süsler işlemişler. Derisi gerçek deri ve çok hoş güzüküyor.

Kılıfın telefonla olan temas yerleri deri kaplama olduğu için herhangi bir çizme, iz bırakma durumu söz konusu değil.

Açıkcası ben bu kılıfı çok sevdim. Bu türün sevenleri için mutlaka tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 29 Aralık 2011; 20:22:13 >

• quote:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320786239982&category=20349&_trksid=p5197.c0.m619

Ebaydan siparişini verdiğim kılıf 2 hafta sonra bugün geldi. Müthiş bir kılıf arkadaşlar. Özellikle slim tasarım olması çok iyi. Telefon zaten büyük olduğu için benzer kılıflarda iyice hayvan gibi oluyordu. Ama bu kılf sanki telefona entegre gibi duruyor. Benzer modelleri gibi telefonu kaba göstermiyor. İç yüzeyi çizilmeyi önleyici bordo renk süet kaplama. Adamlar iç yüzeye bile süsler işlemişler. Derisi gerçek deri ve çok hoş güzüküyor.

Kılıfın telefonla olan temas yerleri deri kaplama olduğu için herhangi bir çizme, iz bırakma durumu söz konusu değil.

Açıkcası ben bu kılıfı çok sevdim. Bu türün sevenleri için mutlaka tavsiye ederim.

yaw kılıf süperde 20 dolar fazlamı ne :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mertsamet

quote:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320786239982&category=20349&_trksid=p5197.c0.m619

yaw kılıf süperde 20 dolar fazlamı ne :D

vodafone un reklamı aklıma geliyor ama .. pahalısı elbet kalitelidir varya

ama gerçekten telefona takınca kaliteyi hissediyorsun. tek kuruşuna kadar hakediyor.

• selam.. ya alakasız belki ama bende WhatsApp yükledim, kullanıyorum memnunum ama sorun şu ki; mesajları silemiyorum.. yani içerik olarak mesaj gidiyo ama kişi kalıyo? onu nasıl kaldırabilirim bilgisi olan var mı acaba?
  • vatandan hafta sonu alarak bende aranıza katıldım. iphone 4 den üstün bir telefona daha az bir para ile sahip olduğumu düşünüyorum.
    bir sorum olacak; telefonu açınca ses direk hoparlörden geliyor. sanırım bu duruma indirdiğim programlar yol açtı. çünkü 2 gündür böyle. çözümünü bilen varsa yazabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.