Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

quote:

arkadaşlar geçmiş olsun , 310tl ye sıfır nokia e5 aldım.

HTC ye elveda

sıfır mı ? nasıl ya ?

Selam kardeş,

Darty'de indirime girmiş,360tl idi,yakala.co danda 50 tl lik fırsat kodu aldım.

Yani 310 tl ye geldi,walla iyi oldu şans işte ama beyazı yoktu siyah almak zorunda kaldım.

Sanırım şimdi bitmiş.

300 liraya telefon mu var ya :) çok iyi almışsınız hocam elinizdekini napacaksınız ?

Satacağım.

Bakalım önce bi telefon gelsin ona yedekliym,haftaya satarım.

Forumda 350tl veren var ama biraz az geldi bana.

kutulu teknosa çıkışlı garantili , sıfırdan farksız silikon kılıfla kullanıldı devamlı.en ufak çizik,problem yok.

• Bir süredir ChaCha kullanıyorum ve bir sıkıntım var. Ekranın ışığı kendi kendine yanıyor. Task manager de yüklü. Her şey kapalı olsa da yanıyor. Bu neden olabilir? Bunu yaşayan oldu mu?
  • Takas : Htc ChaCha - BB 9360 Curve ne düşünürsünüz ?
  • BB öldü. İşletim sistemi androidle boy ölçüşemez. Eski havalılığı kalmadı. BEn olsam takas işine girmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

BB öldü. İşletim sistemi androidle boy ölçüşemez. Eski havalılığı kalmadı. BEn olsam takas işine girmezdim.

ikinci eli gerçektende ölü. Ama daha kaliteliyse düşünülebilir diye demiştim. :)
  • bu telefonu almayı düşünüyorum en ucuz nerden bulabiliriz + gta 3 falan çalışır mı bunda :D ve ben günde en az 250 sms atarım şarj 1 gün gidermi bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinstonCode

bu telefonu almayı düşünüyorum en ucuz nerden bulabiliriz + gta 3 falan çalışır mı bunda :D ve ben günde en az 250 sms atarım şarj 1 gün gidermi bu şekilde

250 mesaj mi :S walla ben butun gun yazsam 150 yi gecemiyorum :S

250 mesaj yazman icin heralde telefon devamli elinde oluyor ve ekranda acik oluyor,bu sekilde imkani yok bir gun diil anca bir kac saat gider batarya
  • gta 3 filan oynanmaz. çok fazla oyun seçeneği yok az var.

Defense filan adlı bi oyn indirdim çok güzel.play den bakın inceleyin.arada güzel oyunlar çıkıyor..

Not : Size bi tavsiye. PC den google den Playe girince ordan oyunlara bakarken ücretsiz lere girin.Kategoriyi seçtikten sonra aradığınız şeylere bakarken isminin yanında ufacık bi mavi bi simge var.o simgenin üzerine gelince zaten yazıyor uzman geliştirici diye. bunun yaptıgı şeyleri indirmeye özen gösterin.onlar daha kaliteli.

Empire Defense II oyunun adı bu. çok kaliteli bişi.fakat oyunu alt taraftan hızlandırın öyle oynayın.öteki şekilde telefon bazen kasıyor.çok görselliği iyi bir oyun.

Bu telefon 500tl ye en ideal telefon.elbet eksik yanları var.zaten tam anlamıyla güzel olsaydı fiyatı 1milyar ve üzeri olurdu !!

Oyun ve programlar kısıtlı ekran yüzünden.ama ben alalı 4-5 ay oldu.ve Android arttırdı bu telefona uygun oyunları.3-5 aya kalmaz herşey uyarlanır bu telefona.

Telefon hafızası düşük
    Çok nadir arada yavaşlıyor. bi dezavantajalrı bunlar. Ama bi E5 le kıyaslanmaz çünkü daha üstün.BENCE TABİ.

Sarjı 1 gün tam gider msj konuşma vs ile.ama oyun oynarken bilmem.

Dediğim gibi 500tl ye çok iyi ve kaliteli telefon hiç kaçırmayın !!!

Bi sorununuz olursa mesaj atabilirsinz.çözmü bulursam söylerim inş yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jooker

Bir süredir ChaCha kullanıyorum ve bir sıkıntım var. Ekranın ışığı kendi kendine yanıyor. Task manager de yüklü. Her şey kapalı olsa da yanıyor. Bu neden olabilir? Bunu yaşayan oldu mu?

Bunu yaşayan yok mu yaaa :(
  • quote:

Takas : Htc ChaCha - BB 9360 Curve ne düşünürsünüz ?

kıyas.la sitesinde kıyaslayabilirsin.
    chacha her türlü yener :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-CasTLe

quote:

Bb nerdeyse fiyat olarak 2 kati?nasi takas olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarK-CasTLe

quote:

Bb nerdeyse fiyat olarak 2 kati?nasi takas olacak?

2. eli benim ürünün 0 fiyatı. benim üründe anca 1 ay oldu. Adamın ki mart çıkışlı. o yüzden
  • telefonu 1 ay kullandım
    silikon kılıfında ön camındaki etiketi bile duruyordu.
    satmak istedim 250 den yukarı veren olmadı.
    2.el 300 e veriyorlar.
    bende çok isteyen bir arkadaşıma 300 e sattım

satacak ve alacak olanların bilgisi olması açısından paylaşmak istedim.
  • e5 elıme ulastı sunu soyleyebılırımkı chacha dan sonra ekran kalıtesı cok vasat ama kalan hersey ıstedıgım gıbı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir şey soracağımmm :) Bu chachanın facebook tuşunu değiştire biliyor muyuz??

Şöyle değiştire biliyor muyuz facebook'u açıyor ama ben twitter'ı istiyorum mesela bu tuş basınca twitter açılacak istiyorum bunu yapa bilir miyiz?...
  • 3 gündür e5 kullanıyorum,şaka gibi.

HTC de sabah 8 de sarjdan alırdım akşam 6 da eve gittiğim gibi sarja takardım.

E5 te bırakın akşam eve gittiğimde takmayı,gece yatmadan önce bile full yada bilemediniz 1-2 çizgi düşmüş oluyor(7 çizgi var)
  • quote:

quote:

Bir süredir ChaCha kullanıyorum ve bir sıkıntım var. Ekranın ışığı kendi kendine yanıyor. Task manager de yüklü. Her şey kapalı olsa da yanıyor. Bu neden olabilir? Bunu yaşayan oldu mu?

Bunu yaşayan yok mu yaaa :(

selam.gecen ay izine geldim turcell kullandim.yapmaya basladi...
    geri dondum diger yurtdisi karti taktim yine yapmaya basladi....skinleri degistirdim kesti..ve ayrical ebudy xms ve birtane kirmizi logolu var mesenger gibi bu ikisini guncellersen ( bir ise yaramiyor)altttan calisiyorlar...su an bende bu sekilde ekran yan miyor...
    saygilar.
  • arkadaslar,,
    bu f tusuna basıp paylasım yaptıgımızda htc chacha.dan gönderılmıstır dıye bır not cıkıo mesajın altında,,
    bunun cıkmasını engelleyebılıyor muyuz?
    cok ıtıcı bırsey bu ya ne bu gormemıs gıbı reklam moduu,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: NergisKazmaz

Ben bir şey soracağımmm :) Bu chachanın facebook tuşunu değiştire biliyor muyuz??

Şöyle değiştire biliyor muyuz facebook'u açıyor ama ben twitter'ı istiyorum mesela bu tuş basınca twitter açılacak istiyorum bunu yapa bilir miyiz?...

bende öyle istiyorum ama olmuyor sanırım çünkü HTC facebook bağlantısı programın adı.

ayrıca telefonu ayarlar dan 3g yi kapatıp sadece GSM yapın. Telefon normale dönüyor akşama kadar kullanabilirsiniz sürekli internet varken.
  • benim de telefon çamaşır makinasında yıkandı büyük ihtimalle kurtaramayacağım

o yüzden bu telefonu almayı düşünüyorum...hem herşey var telefonda hem klavyeli hem de dokunmatik daha ne olsun

şarj olayı kötüymüş o zaman 2 batarya ile dolaşırız sıkıntı yok
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.