Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: texmo

hb de cek puanla 320 e geliyo,alsammı?

320 ye nasıl geliyo ? biraz detaylı anlatabilir misin ?
  • 470 tel fiyatı,100 hediye ceki +world kamyanları 80 tl ,500 tl ye tamamlamak lazım siparişi
  •  HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim)
  • Arkadaşlar ben de htc cha cha almayı düşünüyorum fakat telefonun özelliklerine baktığımda kulaklık var vs diye bir şey göremiyorum ama mp3 çalar ve radyo var ise kulaklık vardır dimi? çok önemli benim için. Yazılan bütün yorumları okudum neredeyse genel olarak kullanılabilir bi telefon diye düşünüyorum. Sarj benim için sorun değil o yüzden en kısa zamanda alacağım inşallah pişman olmam :) Ve telefon en fazla ne kadar şarkı alıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurkiz

Arkadaşlar ben de htc cha cha almayı düşünüyorum fakat telefonun özelliklerine baktığımda kulaklık var vs diye bir şey göremiyorum ama mp3 çalar ve radyo var ise kulaklık vardır dimi? çok önemli benim için. Yazılan bütün yorumları okudum neredeyse genel olarak kullanılabilir bi telefon diye düşünüyorum. Sarj benim için sorun değil o yüzden en kısa zamanda alacağım inşallah pişman olmam :) Ve telefon en fazla ne kadar şarkı alıyor acaba?

Arkadaşım kutudan güzel beyaz bir kulaklık çıkıyor mikrofonlu için rahat olsun.
    Şarkı konusuna gelince içinde 2gb sd kart çıkıyo buna yaklaşık 200-300 arası şarkı yükleyebilirsin fakat kendin 40-50 lira verip 16 ya da 32 gb kart alıp takarsan bu sayı 2000-3000 şarkıya kadar çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenxx -- 1 Ekim 2012; 20:47:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

Arkadaşlar ben de htc cha cha almayı düşünüyorum fakat telefonun özelliklerine baktığımda kulaklık var vs diye bir şey göremiyorum ama mp3 çalar ve radyo var ise kulaklık vardır dimi? çok önemli benim için. Yazılan bütün yorumları okudum neredeyse genel olarak kullanılabilir bi telefon diye düşünüyorum. Sarj benim için sorun değil o yüzden en kısa zamanda alacağım inşallah pişman olmam :) Ve telefon en fazla ne kadar şarkı alıyor acaba?

Şarkı konusuna gelince içinde 2gb sd kart çıkıyo buna yaklaşık 200-300 arası şarkı yükleyebilirsin fakat kendin 40-50 lira verip 16 ya da 32 gb kart alıp takarsan bu sayı 2000-3000 şarkıya kadar çıkar

İçim nasıl rahatladı anlatamam çok teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

İçim nasıl rahatladı anlatamam çok teşekkürler

Ne demek rica ederim.Bu arada telefonu 3 gündür kullanıyorum istediğiniz ve merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz

• Chacha cılar şuan 5800 kullanıyorum chacha almayı düşünüyorum çok oyun oynamam yüklemem bile ama uygulama kullanıyrım devamlı nette dolanırım face twitter falan sizce chacha bana yetermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun35

Chacha cılar şuan 5800 kullanıyorum chacha almayı düşünüyorum çok oyun oynamam yüklemem bile ama uygulama kullanıyrım devamlı nette dolanırım face twitter falan sizce chacha bana yetermi

Ben de 5800' dan chacha ya geçtim.Emin ol değiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun35

Chacha cılar şuan 5800 kullanıyorum chacha almayı düşünüyorum çok oyun oynamam yüklemem bile ama uygulama kullanıyrım devamlı nette dolanırım face twitter falan sizce chacha bana yetermi

Pil performansı haricinde süper bir telefon. Ekran kalitesi bitiriyor insanı.

Fakat yedek batarya şart. Mersinde hala yedek batarya bulamadım. Aksesuar bulunması anlamında zayıf bir telefon.

Şarj için şunu söylesem anlarsın. Tüm uygulamaları kapatan program kullanmama rağmen telefonun sadece menülerinde dolaşırken bile yaklaşık 3 dakikada örneğin %70 ise %69 diyor. Kısacası sadece menüsünde oynarsan yaklaşık 3,5 - 4 saatte şarjı bitiyor. Maalesef yaklaşık 2 saatte şarj full doluyor. Dolum süresi çok uzun. Bu yüzden yedek batarya şart.

Eğer facebook ya da internette daimi takılıyorsan full bataryan yaklaşık 3 saat içinde biter.

Nokia E72 de iken ChaCha yı kullandığımın 4 katı telefonu kullanırdım maşallah şarjı bana 5 gün dayanıyordu. ChaCha da maalesef E72 yi kullandığım gibi kullanayım sanki laptop kullanıyormuşum gibi 3 saatte full şarj bitiyor.

Şarj durumu aşırı can sıkıcı ama eğer telefona dokunmaz isen beklemede öylece durursa arada bir telefon görüşmesi yaparsan vs pil 2 gün rahat götürüyor. Telefona hiç dokunmayacaksın yoksa kızıyor ısınıyor ve hoop pil bitti.

Şimdi mp3 felan dinleyeceğim bu telefonla yolculukta falan dersen üzgünüm ama normal satın alacağın mp3 çaların şarjından daha kötü hemen bitiveriyor.

Geçen gün pil %40 larda idi. Sadece 20 dk navigasyon ile yol tarifi aldım gps i ile 20 dk sonra pil %10 un altına düştü. Fakat ben Nokia E72 ile hem mp3 çalıyordu hem de navigasyon yani gps açıktı 3 saat yolculuk yaptım hatta 3 saat sonunda 4-5 saatte telefonu kullandım ardından aynı şekilde hem mp3 hem navigasyon açık geri dönüş yaptım yani 3 saat ... başlangıçta pil full idi bu saydığım işlemlerden sonra ancak telefon pili uyarı verdi.

Şimdi ChaCha ile full batarya hem mp3 hem navigasyon aynı anda 1 saat içinde şarja tak uyarısı alırsın.

Telefonu mp3 için alacaksan tavsiye etmem. Onun dışında yedek batarya bulurum dersen yedek batarya ile ancak bu telefon 1 günü kurtarır.

Mesela dün telefona yotube programı kurdum. Şarjı %52 idi. Tam 50 dk hd kalitede şaban oğlu şabanı izledim. Fakat kendi hoparlöründen izlemedim. Ses sistemine taktım. Ses sistemi enerjisini fiş ile alıyor. 50 dk filmi izledikten sonra pil göstergesi %11 oldu. O kadar aşırı hızlı pil tükeniyor.

Unutmadan şunu da belirteyim telefonda çok dandik bir andoid özelliği mevcut. Eğer Wifi yi açarsan sen açmadığın halde maşallah facebook + facebook chat + gmail + google play store (market yani) + ajanda + ses menüsü + ayarlar ... bu saydıklarım kendiliğinden aktif hale geliyor. Bu yüzden wifi açılınca mesela androidin kendi internet tarayıcısında dolaşırken 5 dk içinde pilin örneğin %55 den %47 gibi bir değere indiğini görüyorsun. Bu durumu düzeltmen imkansız. Tüm çalışan programları kapatan program var ama o kapattıkça wifi açık olduğu için kullanmadığın halde yeniden açılıyorlar. Symbian bu yönüyle android e 10 basar çünkü symbianda sen istemedikçe hiçbir şey arka planda sinsice çalışıp senin pilini gereksiz yere yemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 4 Ekim 2012; 21:21:44 >

• Bu telefonun kendi orijinal navigasyonu illa wifi bağlantısı istiyor. Nedenini bilen var mı ya da ne işlem lazım?

Igo diye program kurdum onda internet bağlantısı istemiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 5 Ekim 2012; 19:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChaCha cılar neredesiniz yaw !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen vazgectim HTC Chacha sevdasından uzun zamandır kullanıcı yorumlarını okuyorum. Anladığım iki kötü yanı var ki bu telefonun iki yanıda çok kötü.
    1. Pil Ömrü 2. Dahili Hafıza.
    Neresinden tutsan elinde kalıyor telefon.
    Satın alma listemden cıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

Şahsen vazgectim HTC Chacha sevdasından uzun zamandır kullanıcı yorumlarını okuyorum. Anladığım iki kötü yanı var ki bu telefonun iki yanıda çok kötü.
    1. Pil Ömrü 2. Dahili Hafıza.
    Neresinden tutsan elinde kalıyor telefon.
    Satın alma listemden cıkardım.

Benim Iphone 4s kullanan arkadaşım var. O chacha için ekranı ufak ve tuşlu bunun daha fazla pil ömrü olması lazım diyor. Haklıda ama nedense pil ömrü vasat

Yedek batarya hala bulamadım bulsam rahatlayacağım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

Bu telefonun kendi orijinal navigasyonu illa wifi bağlantısı istiyor. Nedenini bilen var mı ya da ne işlem lazım?

evet igo da istemez internet.En iyisi de o zaten.Kurduysan iş tamamdır kullan işte onu.
  • Arkadaşlar bende HTC ChaCha aldım ama gün içinde 6 7 kere kendi kendine kapanıp açılıyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alytmz

Arkadaşlar bende HTC ChaCha aldım ama gün içinde 6 7 kere kendi kendine kapanıp açılıyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Yazılım güncellemesi yap geçmezse servise gönder
  • quote:

quote:

Bu telefonun kendi orijinal navigasyonu illa wifi bağlantısı istiyor. Nedenini bilen var mı ya da ne işlem lazım?

evet igo da istemez internet.En iyisi de o zaten.Kurduysan iş tamamdır kullan işte onu.

İgo da gideceğim yer ile ilgili adres maalesef giremiyorum. Ben adresi yazmaya başlıyorum o ilk bir iki harf ten kafasına göre yer yazıyor ve değişmiyor da. Bu yüzden İgo canımı sıktı.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende HTC ChaCha aldım ama gün içinde 6 7 kere kendi kendine kapanıp açılıyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

yazılım güncellemesi yaptım servise gönderdim geldi daha elime alır almaz 1 saat içinde yine donup kapanıp açılmaya başladı.
  • quote:

quote:

quote:

yazılım güncellemesi yaptım servise gönderdim geldi daha elime alır almaz 1 saat içinde yine donup kapanıp açılmaya başladı.

Bir daha servise gönder ama unutma 20 iş günü (cumartesi günleri de sayılıyor) içinde telefon gelmezse paranı iste ...

Eğer 20 iş gününde gelirse o zaman da 3 kez arızalanmasını bekle ...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.