Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
78.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

quote:

Bana da bircok soru geliyor chacha almak isteyenlerden , telefonu bir sure kullanmistim , arkadaslar neden beni tercih ettiler merak ettim dogrusu cok da sey yazmamistim

Cihaz benim kullanmaktan en cok zevk aldigim telefonlardan bir tanesidir. Ben hem dokunmatik , hem de klavye sebebiyle tercih etmistim zamaninda , bu cihazi takoz e72 ve e6 ile karsilastiranlar olmus onlara yorum dahi yapmiyorum , nokia belle ve symbian isletim sistemli cihazlari , android ile mukayese etmeniz basta en buyuk hata zaten.

Babam da vardi e72 , japonlara gore tasarlanmis o kucucuk klavye. Ben 3 tane blackberry cihaz kullandim ki klavyeli cihaz konusun da blackberry sektorun birinci firmasidir tartismasiz , ama chacha da ki gibi rahat bir klavye yi hicbir telefonda gormedim , gercekten mukemmel bir kullanici zevki yasatiyor size. Arti tasarimi tum klavyeli cihazlardan daha farkli ve hos ( guzellik gorecelidir baskasi begenmeyebilir buna lafim olmaz )

Cihazin bataryasi bana son derece yetiyordu , artik akilli telefonlardan ikinci gunu gecirmesini zaten beklemiyorum , sabah cikariyorum sarjdan aksam 10 a kadar goturuyordu beni , bu simdi niye sorun olsun ? Ha 24 saat disardaysaniz yetmez.

Gelelim yerlesik hafizaya. Telefonu satma sebebimdir. Su an yerlesik hafizasi en azindan bir desire s kadar olsa hic dusunmem yine alirdim chacha yi , ama android isletim sistemli bir cihaza o hafiza kesinlikle yakismiyor , hadi belli basli programlar kurdun diyelim , az da kursa 2 3 ay sonra telefon icinde biriken , gerek kendi sistem dosyalari olsun , gerekse mail , facebook , whatsapp gibi uygulamalarla senkronize halinde oldugu icin , ornegin 30 mb lik bos alaniniz hicbirsey yuklemeseniz bile zamanla azaliyor ve hafiza sorunu vermeye basliyor. Ben bu sebebten 2 kere format attim cihaza , hafiza kazanmak icin. En sonunda boyle gitmez dedim sattim.

Klavyesiz yaparim derseniz alternatif olarak biraz ekleyip atrix alabilirsiniz , fiyatina gore son derece yuksek bir cihazdir , ya da dokunmatik istemezseniz blacberry modellerine yonelebilirsiniz , gerci blackberry markette rezil ya.

Oha telefondan soğudum ya :/ Hafıza konusunda sd karta taşısak olmaz mı

Maalesef bazi uygulamar sd karta tasinsa bile , telefon belleginde yer ediyor.

facebook ile senkronize yapmazsaniz ayni sekilde twitter , ya da mumkunse en az senkronize olsun , ya da soyle soyliyim , sd karta tasinamayan uygulamalar da mumkun oldugun ca eslestirmeyi kapatin ve azaltin.

Oyun konusunda sikinti olmaz , ben 20 ye yakin oyun yukluyordum hafiza kartina , ic bellekten kullanmiyordu.

Ama hocam eninde sonunda , iyi ihtimalle 7 8 ay sonra hafiza uyarisi alcaksiniz bu kacinilmaz.

ben 6 ay da bir format atarim derseniz hicbir sorun yok , bilgilerinizi yedekleyip format atip yine bir 6 ay daha kazanabilirsiniz. ( bu 6 ay kisinin yukledigi uygulama ve senkronizeye gore degisir )

Seknorize falan bilmiyorum :D Sadece yapacagım mesaj internet(agırlıklı ) günde 1 kere 2 konuşma 5 -7tane uygulama . Şey yapsam olmazmı Uygulamayı pcye indirip sd carta atsam hata vermez değil mi ?

• Facebookda ki kisilerinizi rehberinizle eslestirmeyin , atabildiginiz uygulamalari hafizaya atin , history eraser yukleyip 3 gunde 1 programi kullanin , siz hicbir sikinti cekmezsiniz , almanizi oneririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

quote:

Bana da bircok soru geliyor chacha almak isteyenlerden , telefonu bir sure kullanmistim , arkadaslar neden beni tercih ettiler merak ettim dogrusu cok da sey yazmamistim

Cihaz benim kullanmaktan en cok zevk aldigim telefonlardan bir tanesidir. Ben hem dokunmatik , hem de klavye sebebiyle tercih etmistim zamaninda , bu cihazi takoz e72 ve e6 ile karsilastiranlar olmus onlara yorum dahi yapmiyorum , nokia belle ve symbian isletim sistemli cihazlari , android ile mukayese etmeniz basta en buyuk hata zaten.

Babam da vardi e72 , japonlara gore tasarlanmis o kucucuk klavye. Ben 3 tane blackberry cihaz kullandim ki klavyeli cihaz konusun da blackberry sektorun birinci firmasidir tartismasiz , ama chacha da ki gibi rahat bir klavye yi hicbir telefonda gormedim , gercekten mukemmel bir kullanici zevki yasatiyor size. Arti tasarimi tum klavyeli cihazlardan daha farkli ve hos ( guzellik gorecelidir baskasi begenmeyebilir buna lafim olmaz )

Cihazin bataryasi bana son derece yetiyordu , artik akilli telefonlardan ikinci gunu gecirmesini zaten beklemiyorum , sabah cikariyorum sarjdan aksam 10 a kadar goturuyordu beni , bu simdi niye sorun olsun ? Ha 24 saat disardaysaniz yetmez.

Gelelim yerlesik hafizaya. Telefonu satma sebebimdir. Su an yerlesik hafizasi en azindan bir desire s kadar olsa hic dusunmem yine alirdim chacha yi , ama android isletim sistemli bir cihaza o hafiza kesinlikle yakismiyor , hadi belli basli programlar kurdun diyelim , az da kursa 2 3 ay sonra telefon icinde biriken , gerek kendi sistem dosyalari olsun , gerekse mail , facebook , whatsapp gibi uygulamalarla senkronize halinde oldugu icin , ornegin 30 mb lik bos alaniniz hicbirsey yuklemeseniz bile zamanla azaliyor ve hafiza sorunu vermeye basliyor. Ben bu sebebten 2 kere format attim cihaza , hafiza kazanmak icin. En sonunda boyle gitmez dedim sattim.

Klavyesiz yaparim derseniz alternatif olarak biraz ekleyip atrix alabilirsiniz , fiyatina gore son derece yuksek bir cihazdir , ya da dokunmatik istemezseniz blacberry modellerine yonelebilirsiniz , gerci blackberry markette rezil ya.

Oha telefondan soğudum ya :/ Hafıza konusunda sd karta taşısak olmaz mı

Maalesef bazi uygulamar sd karta tasinsa bile , telefon belleginde yer ediyor.

facebook ile senkronize yapmazsaniz ayni sekilde twitter , ya da mumkunse en az senkronize olsun , ya da soyle soyliyim , sd karta tasinamayan uygulamalar da mumkun oldugun ca eslestirmeyi kapatin ve azaltin.

Oyun konusunda sikinti olmaz , ben 20 ye yakin oyun yukluyordum hafiza kartina , ic bellekten kullanmiyordu.

Ama hocam eninde sonunda , iyi ihtimalle 7 8 ay sonra hafiza uyarisi alcaksiniz bu kacinilmaz.

ben 6 ay da bir format atarim derseniz hicbir sorun yok , bilgilerinizi yedekleyip format atip yine bir 6 ay daha kazanabilirsiniz. ( bu 6 ay kisinin yukledigi uygulama ve senkronizeye gore degisir )

Mesaj ve sadece internet önemli .Günde 150sms 1 yada 2saat internet . Söyle yapsak hafıza sorunu cıkmaz değilmi pc ye uygulamayı indiririm ordan sd kartta atarım olmaz mı ?

• Bende beyazını dün aldım fakat sinirimi bozan bir durum var, telefonla meşgul olurken pat diye ekranda 'SMS iletisi: ilçe adı ya da turkcell' çıkıyor, o an her ne yapıyorsam kapanıyor. Mesaj değil, kapatamadım bir türlü. Ne yapmam gerek arkadaşlar?

Neyse hallettim, Menü-Ayarlar-Arama-Hücre Yayınını kapat, lazım olursa diye. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRasd -- 29 Ekim 2012; 13:54:19 >
  • arkadaşlar telefonu kaç gündür inceliyorum başlıklara bakıyorum ve baya bir bilgi edindim fakat ocak gibi alabileceğim şimdilik fiyatlar değişiyor galiba 418 tl yede buldum 550 tl yede ucuz fiyatlı olanlar eve getireceğim için kargoyla güvenilirmi acaba.... ?
  • Arkadaşlar bi sorum olcak bu unlocked yazısını terardan locked nası yapıcaz ? detaylı anlatabilecek varmı ? Eski konularda bi kod vermiş ama onu nasıl yazıcaz, herşeyi en baştanmı yapıcaz biraz çok soru sordum ama bi yardımcı olun...
  • Arkadaşlar bende 1 aylık ChaCha kullanıcısıyım . Şarj konusunda arkadaşlar fazla takılmasın, iphone 4s te olsun çoğu telefounda aynı sıkıntı var , 7 8 saat gidiyor. Whatsapp, facebook , foursquare vs programlar dahilinde cok sarj gitmesi mümkün degil zaten . BENİM Bİ SORUM OLUCAK , SON Bİ KAÇ GÜNDÜR TELEFONUMDA S TUŞUNA BASINCA GERİYE ATMA , G TUŞUNA BASINCA GOOGLEYE GİRME GİBİ SIKINTILAR mevcut . Tek çözümüm uygulamaları kapat yeniden başlat yapıyorum, ondada bazen whatsappta kişileri senkronize etmiyor sadece numaralar gözüküyor bi bilgisi olan yazarsa sevinirim .?????????????????????
  • Arkadaşlar ablama almayı düşünüyorum. 250 liraya 12 ay garantili. Sizce fiyat nasıl? çok sık telefon görüşmesi yapan ve arada sms atan bir bayan için uygun mudur bu telefon?

Özellikle arama sesleri ve asla mobil veri kullanmayacak birisi için şarj durumu nasıldır? Bide kamera var tabi.

(bu soruları defalarca yanıtlamış olabilirsiniz,tekrar sorduğum için şimdiden özür diliyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cneydo

Arkadaşlar ablama almayı düşünüyorum. 250 liraya 12 ay garantili. Sizce fiyat nasıl? çok sık telefon görüşmesi yapan ve arada sms atan bir bayan için uygun mudur bu telefon?

Özellikle arama sesleri ve asla mobil veri kullanmayacak birisi için şarj durumu nasıldır? Bide kamera var tabi.

(bu soruları defalarca yanıtlamış olabilirsiniz,tekrar sorduğum için şimdiden özür diliyorum.)

Farklı alternatifler denemeli chacha bataryası kötü olan bi telefon kamerası da çok iyi değil aradığı iki özellikte yok samsung bakabilirsiniz bu iki özelliğinde iyi olduğu modeller mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bugun tel elime geçti fazla karistiramadim

Marketden hic bisey indiremiyorum foursquare indir diyorum indiriliyor diyo ama hic veri inmiyo oyle duruyo ??
  • yaa biri bana 3g açmayı düzgünce anlatabilir mi bir türlü açamadım telde 3g yok diyen bile var acillll yardımm
  • telefonda 3g var öncelikle hattını müşteri hizmetlerinden 3g ye açtır daha sonra telefonu eline al ayarlardan kablosuz ağlara gir oradan mobil şebekeyi seç açılıyor diye bekletecek seni ve yukarıda saat ve şebeke göstergesinin olduğu yerde "H" yazacak eğer E yazarsa bulunduğun yerde 3g yoktur yada hattın 3g ye açılmamıştır. H HSPDA nın kısaltılmışı olup 3,5g diye tabir edilen 3g nin gelişmişmiş türüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

Benimde bugun tel elime geçti fazla karistiramadim

Marketden hic bisey indiremiyorum foursquare indir diyorum indiriliyor diyo ama hic veri inmiyo oyle duruyo ??

Markete girip uygulamalara bakabiliyor musun, yada bir internet sitesine bağlanabiliyor musun?
  • Bakabiliyodum araştirdim kablosuz agdan dolayiymis biraz oynayinca ip ayarlariyla.

Ama bu youtube facebook gibi uygulamalari sd karta kuramamiz cok sacma olmus teli dün lazim olan programlari kurdum 15 mb bos alan kaldi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

Bakabiliyodum araştirdim kablosuz agdan dolayiymis biraz oynayinca ip ayarlariyla.

Ama bu youtube facebook gibi uygulamalari sd karta kuramamiz cok sacma olmus teli dün lazim olan programlari kurdum 15 mb bos alan kaldi :/

aynen bende bu dertten çok sıkıntılıyım bir çözüm bulursan benimle paylaş bende bulursam seninle paylaşayım bu arada facebooku kişi listene yedekleme oda bayağı yer kaplıyor diyolar
  • herkese iyi günlerrr.. htc chacha kullanıcısıyım bende telefonla ilgili bi sorum olcaktı arkadaşlar.telefona mesaj geldiği zaman ekranda herhangi bir ışık yanmıyor sadece uyarı sensörü yanıp sönüyor bunu nasıl düzeltebilirim
  • Arkadaşlar class 10 16 gb sd kart aldım. 10 gb fat32- 6 gb ext2 yaparak biçimlendirme yaptım. Sonra link2sd programını kurdum. Programı kullanıyorum fakat gün geçtikçe dahili hafıza azalıyor bunları yapmama rağmen 6 gb ext2 yaptığım halde programların uzantıları hep dahili hafızada kalıyor yok mu bunun bir çözümü?
  • beyler en güncel orjinal android sürümü 2.3.5 mi?
  • Ekran kilidi açılmıyor acaba neden olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

beyler en güncel orjinal android sürümü 2.3.5 mi?

doğrudur kardeş 2.3.5
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.