Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
78.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ufak bir yardım istiyorum arkadaşın cihazına root yaptım en sonunda ama "ClockworkMod Recovery" menü yükleyemiyorum gerekli imajları attığım halde boot olmuyor bir bilen yardım etsin bekliyorum cevaplarınızı.
  • Yedek orijinal batarya sipari vereceğim güvenilir bir site var mı ya

1 haftadır arıyorum bulamadım batarya deli olacağım

az önce akilliphone.com danhttp://www.akilliphone.com/HTC-BH06100-CHACHA-A810e-G16-Orjinal-pil-Battery_6866.html#0 sipariş verdim fakat bir baktım ki ürün açıklamalarında ambalajsız ürün diyor. Batarya kutusunda hiç açılmamış olmazsa alınır mı elbetteki alınmaz. sipariş iptalde yok bende mail attım siparişi iptal edin diye

Bana acil batarya lazım. Lütfen beyler bayanlar yardımcı olacak yok mu?

• arkadaşlar chacha için önerebileceğiniz bir navigasyon programı mevcut mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhi13

arkadaşlar chacha için önerebileceğiniz bir navigasyon programı mevcut mu acaba?

evet var
  • arkadaşlar şöyle bir sorum var. sim numaralarını telefona kopyaladım kişilere resim falan eklemek için bu gerekli. kişilere girince görünümden sadece telefon hafızasındaki numaraların görünmesini sağladım ancak direk klavyeden kişi girerek arama yaparken ve mesajda kişi yerine mesela okan yazarken hem simdeki hem telefon hafızasındaki okan çıkıyor. sim kart hafızasındaki numaraların kişi ararken görünmemesini nasıl sağlarım?
  • Arkadaşlar 2 haftadır bu telefonu kullanıyorum. çokda memnunum.ama 3 4 gündür bana gelen mesajları alamıyorum. Operatörümü aradım güncelleme yaptılar ama bişey değişmedi. Bu sorunu nasıl çözücem hiç bi fikrim yok. Lütfen yardım edin. Telefonda mesaj ençok kullandığım şeydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ölmüş birde ana konu demişsiniz yardımcı olmayacaksan nediye konu açıyorsun
  • Hakikaten HTC ChaCha için destek yardım sıfır düzeyde.

Telefonun hafızası yetersiz google dan aradım bir site buldum ADB metodu ile tam sorunu çözeceğim laptopuma java kuramadım 64 Bit işletim sistemli laptopuma 64 bit java değil 32 bit java kurulabiliyor Neyse 32 bit javayı kurdum oldu. ADB için lazım olacakl sdk tools programını laptopa kurdum. Fakat kurulum esnasında program files e değil başka yere kurmuş. Program files e kurmak için programı tekrar kaldırdım. Fakat dershanede 2 saat Kimya dersi veriyorum. Oraya gitmem gerektiği için işlem yapamadım. Gelince yaparım dedim.

hayda akşam eve geldim bu sefer o site satın alınmış ve taşınma sürecine girmiş konuya giremiyorum.

yani anlayacağınız bu kadar şanssızlık bir bende olur sanırım

Google a htc chacha hafıza sorunu ve çözümü yazarsanız ilk sırada o bahsettiğim site geliyor. Fakat giriş yok.

Başka da aynı yazıyı başka bir yerde göremedim

• Sadece şu hafıza sorununu çözmek için 16 gb class 10 hafıza kartı aldım. Bunun yarısını dahili hafıza olarak gösterecem ama ilk önce S-OFF ve root yapmam gerekiyormuş. Ama bir türlü yapamadım... Ne yaptıysam olmuyor yok mu bana yardımcı olacak birisi???
  • arkadaşlar ÇOK ACİL !

Bir kaç gündür yapıp yapıp duruyor.

Diğelim y harfine bastım. "yh" yazıyor. 0 a basıyorum "q0" yazıyor. Nedendir ? Sonra vazgeçiyor ertesi gün yine. Fabrika ayarlarına da döndürdüm şimdi. Yazılımsal bir şey değil yani ama neden ?
  • HTC Chacha ile görüntülü sohbet yapmak mümkün.

Tango yüklü cihazlarınızdan veya Yahoo Messenger kullanarak bilgisayar-telefon | telefon-telefon görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Skype veya 3G Operatör'den ise görüntülü görüşme mevcut değil.
  • HTC Hub'daki sahte aramaya bayıldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqYigit

quote:

Orijinalden alıntı: Teleuro

3 gündür HTC Chacha kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki bu fiyata bulabileceğiniz en iyi ve en kaliteli cihaz.

Her türlü kişiselleştirmeyi yapabiliyorsunuz telefonda ki bu çok çok süper bir olay.

Pil sorunu denildiği gibi mevcut. Yani wifi ya da mobil şebeke açık dolaşırsanız en fazla 7 saat gidiyor. "İnterneti gerektiğinde kullanır gerektiğinde kaparım" derseniz ki ben de diyorum yaklaşık bir gün gidiyor maksimum. Yani sabah 7'de kalkıp işe okula giderken arabada otobüste vakit geçirmek için ve gün içinde ara ara internetini/oyunları kullanırsanız akşam eve geldiğinizde tekrar şarja takmak zorundasınız. (Bu şekilde yaklaşık 12 saat gidiyor. Sabah 8- akşam 10 arası kullanıyorum ben.)

Isınma probleminin abartıldığını düşünüyorum. Bende öyle bir problem olmadı.

Angry Birds, Fruit Ninja gibi oyunları takılmadan sorunsuz oynayabiliyorsunuz.

İnternet performansı çok iyi. Videoları izleyebiliyorsunuz, bunun için ekstra bir kuruluma gerek yok. Bazı sitelerde video açmıyor ama o sitelerde hiç bilinmeyen yan siteler.

Şimdilik gözlemlerim bunlar. Sorusu olanı rahatlıkla yanıtlarım.

kardeşim mobil şebekeyi açıyorum facebook paketimde var menüde mevcut olan facebook'u açıyorum fakat bağlantı kesildi diyor yardım edermisin lütfen ?

genele olarak facebookta öyle yapıoyor. Çok takılmamak gerek

• arkadaşlar ÇOK ACİL !

Bir kaç gündür yapıp yapıp duruyor.

Diğelim y harfine bastım. "yh" yazıyor. 0 a basıyorum "q0" yazıyor. Nedendir ? Sonra vazgeçiyor ertesi gün yine. Fabrika ayarlarına da döndürdüm şimdi. Yazılımsal bir şey değil yani ama neden ?
  • Şimdilik 1500-2000 TL veremeyeceğim için bu telefonu düşünüyordum..Turkcellden kampanyalı olarak gördüm..Ancak şarj ve hafıza konusu ciddi derecede sıkıntı sanırım..Bu telefon alınır mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Şimdilik 1500-2000 TL veremeyeceğim için bu telefonu düşünüyordum..Turkcellden kampanyalı olarak gördüm..Ancak şarj ve hafıza konusu ciddi derecede sıkıntı sanırım..Bu telefon alınır mı arkadaşlar?

Hergün sarja takmak senin için sıkıntı değil ise alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu şipariş edicem . Hafıza sorunu nasıl çözücez ?
  • Bana da bircok soru geliyor chacha almak isteyenlerden , telefonu bir sure kullanmistim , arkadaslar neden beni tercih ettiler merak ettim dogrusu cok da sey yazmamistim

Cihaz benim kullanmaktan en cok zevk aldigim telefonlardan bir tanesidir. Ben hem dokunmatik , hem de klavye sebebiyle tercih etmistim zamaninda , bu cihazi takoz e72 ve e6 ile karsilastiranlar olmus onlara yorum dahi yapmiyorum , nokia belle ve symbian isletim sistemli cihazlari , android ile mukayese etmeniz basta en buyuk hata zaten.

Babam da vardi e72 , japonlara gore tasarlanmis o kucucuk klavye. Ben 3 tane blackberry cihaz kullandim ki klavyeli cihaz konusun da blackberry sektorun birinci firmasidir tartismasiz , ama chacha da ki gibi rahat bir klavye yi hicbir telefonda gormedim , gercekten mukemmel bir kullanici zevki yasatiyor size. Arti tasarimi tum klavyeli cihazlardan daha farkli ve hos ( guzellik gorecelidir baskasi begenmeyebilir buna lafim olmaz )

Cihazin bataryasi bana son derece yetiyordu , artik akilli telefonlardan ikinci gunu gecirmesini zaten beklemiyorum , sabah cikariyorum sarjdan aksam 10 a kadar goturuyordu beni , bu simdi niye sorun olsun ? Ha 24 saat disardaysaniz yetmez.

Gelelim yerlesik hafizaya. Telefonu satma sebebimdir. Su an yerlesik hafizasi en azindan bir desire s kadar olsa hic dusunmem yine alirdim chacha yi , ama android isletim sistemli bir cihaza o hafiza kesinlikle yakismiyor , hadi belli basli programlar kurdun diyelim , az da kursa 2 3 ay sonra telefon icinde biriken , gerek kendi sistem dosyalari olsun , gerekse mail , facebook , whatsapp gibi uygulamalarla senkronize halinde oldugu icin , ornegin 30 mb lik bos alaniniz hicbirsey yuklemeseniz bile zamanla azaliyor ve hafiza sorunu vermeye basliyor. Ben bu sebebten 2 kere format attim cihaza , hafiza kazanmak icin. En sonunda boyle gitmez dedim sattim.

Klavyesiz yaparim derseniz alternatif olarak biraz ekleyip atrix alabilirsiniz , fiyatina gore son derece yuksek bir cihazdir , ya da dokunmatik istemezseniz blacberry modellerine yonelebilirsiniz , gerci blackberry markette rezil ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 29 Ekim 2012; 20:50:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Bana da bircok soru geliyor chacha almak isteyenlerden , telefonu bir sure kullanmistim , arkadaslar neden beni tercih ettiler merak ettim dogrusu cok da sey yazmamistim

Cihaz benim kullanmaktan en cok zevk aldigim telefonlardan bir tanesidir. Ben hem dokunmatik , hem de klavye sebebiyle tercih etmistim zamaninda , bu cihazi takoz e72 ve e6 ile karsilastiranlar olmus onlara yorum dahi yapmiyorum , nokia belle ve symbian isletim sistemli cihazlari , android ile mukayese etmeniz basta en buyuk hata zaten.

Babam da vardi e72 , japonlara gore tasarlanmis o kucucuk klavye. Ben 3 tane blackberry cihaz kullandim ki klavyeli cihaz konusun da blackberry sektorun birinci firmasidir tartismasiz , ama chacha da ki gibi rahat bir klavye yi hicbir telefonda gormedim , gercekten mukemmel bir kullanici zevki yasatiyor size. Arti tasarimi tum klavyeli cihazlardan daha farkli ve hos ( guzellik gorecelidir baskasi begenmeyebilir buna lafim olmaz )

Cihazin bataryasi bana son derece yetiyordu , artik akilli telefonlardan ikinci gunu gecirmesini zaten beklemiyorum , sabah cikariyorum sarjdan aksam 10 a kadar goturuyordu beni , bu simdi niye sorun olsun ? Ha 24 saat disardaysaniz yetmez.

Gelelim yerlesik hafizaya. Telefonu satma sebebimdir. Su an yerlesik hafizasi en azindan bir desire s kadar olsa hic dusunmem yine alirdim chacha yi , ama android isletim sistemli bir cihaza o hafiza kesinlikle yakismiyor , hadi belli basli programlar kurdun diyelim , az da kursa 2 3 ay sonra telefon icinde biriken , gerek kendi sistem dosyalari olsun , gerekse mail , facebook , whatsapp gibi uygulamalarla senkronize halinde oldugu icin , ornegin 30 mb lik bos alaniniz hicbirsey yuklemeseniz bile zamanla azaliyor ve hafiza sorunu vermeye basliyor. Ben bu sebebten 2 kere format attim cihaza , hafiza kazanmak icin. En sonunda boyle gitmez dedim sattim.

Klavyesiz yaparim derseniz alternatif olarak biraz ekleyip atrix alabilirsiniz , fiyatina gore son derece yuksek bir cihazdir , ya da dokunmatik istemezseniz blacberry modellerine yonelebilirsiniz , gerci blackberry markette rezil ya.

Oha telefondan soğudum ya :/ Hafıza konusunda sd karta taşısak olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Bana da bircok soru geliyor chacha almak isteyenlerden , telefonu bir sure kullanmistim , arkadaslar neden beni tercih ettiler merak ettim dogrusu cok da sey yazmamistim

Oha telefondan soğudum ya :/ Hafıza konusunda sd karta taşısak olmaz mı

Maalesef bazi uygulamar sd karta tasinsa bile , telefon belleginde yer ediyor.

facebook ile senkronize yapmazsaniz ayni sekilde twitter , ya da mumkunse en az senkronize olsun , ya da soyle soyliyim , sd karta tasinamayan uygulamalar da mumkun oldugun ca eslestirmeyi kapatin ve azaltin.

Oyun konusunda sikinti olmaz , ben 20 ye yakin oyun yukluyordum hafiza kartina , ic bellekten kullanmiyordu.

Ama hocam eninde sonunda , iyi ihtimalle 7 8 ay sonra hafiza uyarisi alcaksiniz bu kacinilmaz.

ben 6 ay da bir format atarim derseniz hicbir sorun yok , bilgilerinizi yedekleyip format atip yine bir 6 ay daha kazanabilirsiniz. ( bu 6 ay kisinin yukledigi uygulama ve senkronizeye gore degisir )

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.