Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
78.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teleuro

Bende yaklaşık 10 oyun, 7 uygulama ve ıvır zıvır var ve bana kalan yer 25 mb civarı.

Tutupta 50 mb'lık oyunlar indirmeyeceksiniz birçok oyunu oynama imkanınız var. SD karta taşırsanız daha iyi idare edebilirsiniz.

Bende Nokia E72 var. Şarjı 5 gün dayanıyor bana. Şarj konusunda çok hoşuma gidiyor E72.

Nokia E72 için 480 saat bekleme diyor ve bana 5 gün dayanıyor. Chacha için 430 saat bekleme deniliyor o zaman bana 4 gün dayanır gibi. (sizce de doğru mu?)

Nokia E72 yi abime vereceğim ben Chacha almayı düşünüyorum da bazı sorularım olacak.

Nokia E72 nin hoparlör sesi bana göre az peki bu Chacha nın sesi nasıl yani çağrı geldiğinde.

Ayrıca akıllı telefon olarak bu zamana kadar sadece symbian kullandım bu Chacha nın andiroid ini kullanabilir miyim symbiandan artılar neler?

Sizce Nokia E72 yi abime verip bunu alsam yanlış yapar mıyım?

Bir de Nokia E72 de klavyede Türkçe karakterler var HTC de klavyede yok peki Türkçe harf kullanımı bir şekilde mümkün oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 22 Eylül 2012; 21:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

Bende yaklaşık 10 oyun, 7 uygulama ve ıvır zıvır var ve bana kalan yer 25 mb civarı.

Tutupta 50 mb'lık oyunlar indirmeyeceksiniz birçok oyunu oynama imkanınız var. SD karta taşırsanız daha iyi idare edebilirsiniz.

Bende Nokia E72 var. Şarjı 5 gün dayanıyor bana. Şarj konusunda çok hoşuma gidiyor E72.

Nokia E72 için 480 saat bekleme diyor ve bana 5 gün dayanıyor. Chacha için 430 saat bekleme deniliyor o zaman bana 4 gün dayanır gibi. (sizce de doğru mu?)

Nokia E72 yi abime vereceğim ben Chacha almayı düşünüyorum da bazı sorularım olacak.

Nokia E72 nin hoparlör sesi bana göre az peki bu Chacha nın sesi nasıl yani çağrı geldiğinde.

Ayrıca akıllı telefon olarak bu zamana kadar sadece symbian kullandım bu Chacha nın andiroid ini kullanabilir miyim symbiandan artılar neler?

Bir de Nokia E72 de klavyede Türkçe karakterler var HTC de klavyede yok peki Türkçe harf kullanımı bir şekilde mümkün oluyor mu?

valla hocam e72 daha agır ve daha birleşik yani sıkışık desek dogru olur bende incelemesini yaptım dün e 72 nin ama chacha kadar stabil çalışmıyo malesef malzeme kalitesi daha güzel gelebilir e72nin başkada bişeyi yok zaten ama şarj konusunda ilk başlarda 2 gün gider chacha sonradan 1 gün ancak gider her gece takarsın şarja

• quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

quote:

valla hocam e72 daha agır ve daha birleşik yani sıkışık desek dogru olur bende incelemesini yaptım dün e 72 nin ama chacha kadar stabil çalışmıyo malesef malzeme kalitesi daha güzel gelebilir e72nin başkada bişeyi yok zaten ama şarj konusunda ilk başlarda 2 gün gider chacha sonradan 1 gün ancak gider her gece takarsın şarja

Bilgiler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 11 Ekim 2012; 21:32:40 >

• quote:

Bilgiler için teşekkürler. Ben şarjı N73 ün 2 gün gidiyor diye elden çıkarttım. E72 aldım şarjı 5 gün dayanıyor. Şarj benim için çok önemli. E72 ile alıştık 5 gün şarj olayına yeniden gelemem 2 gün hatta 1 gün şarj olayına. Bu yüzden vaz geçtim Chacha modelinden.

valla dostum ben şarjım 2 günden fazla gidiyor diyeni görmedim ama bu telefonun özellikleri,kullanım rahatlıgı o şarjı unuttturur derim.
  • Telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve aldığım fiyata bakarsam gerçekten de memnunum..

2 sıkıntım var 1. kesnlikle şarzın 1 gün bile gitmiyor oluşu

2.si ve en önemlisi de yetersiz alan (hafıza) sorunu..

indirdiğim oyunların tamamını sd card a taşıdım internet bağlantısıyla kullanılan hiçbir uygulama yada widget i sd karta da taşıyamıyoruz sanırım..önceki sayfalarda yazan root atma alternatifini de okudum ama yapmak istemiyorum zira becerebileceğimide sanmıyorum..Şimdi başka bir yol yokmu sd card hafızasını kullanmak için çünkü bir çok güncellemeyi (whatsapp, facebook) dahi yetersiz alan uyarısından yapamaz hale geldim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleme süresi diye tabir edilen olay telefon açık ancak ekran kilidi yapılmış bir şekilde kullanılmasıdır.

Yani tüm bağlantıları (wifi-3g-bluetooth-gprs) kapatır ve "beni arayan bana ulaşsın ve gelen 5-10 mesajı okuuyp cevaplayayım telefonu çok kurcalamam" derseniz 4 gün rahat gider şarjı.

Stabil kullanım denir bu olaya ama böyle bir telefonu da bu amaç için kullanmak mantıksız bence. Kişiden kişiye göre değişir tabi.
  • GPS uydularını bulma ve sokak düzeyinde keskinlik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Açık havada kullanıyorum foursquare gibi programları ama çok büyük sapmalar yaşıyor yerimi bulmada.
  • arama bile yapamaz hale geliyor lanet telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellyba

GPS uydularını bulma ve sokak düzeyinde keskinlik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Açık havada kullanıyorum foursquare gibi programları ama çok büyük sapmalar yaşıyor yerimi bulmada.

kesinlikle çok başarılı kendi navigasyonu motorumla giderken o kadar çok işime yarıyorduki.Sıfır hata veriyordu hocam sizinkinde bir problem olmasın?

quote:

1984

evet dostum bende de oluyo arada mesela bu sabah kafayı yedi baya donmya başladı bende batarya çkartıp taktım daha düzgün çalıştı arada çıkartıp takmak gerekiyor

• Navigasyonu açtığımda benimde sorunsuz ama sanırım foursquare uygulamasından kaynaklı bir sıkıntı var.
  • Telefonumdan video izleyemiyorum flashplayeri güncelleyin diyor fakat flash desteğini kaldırdığı için güncelleyemiyorum ve youtube facebook gibi sitelerden video izleyemiyorum 3 hafta önce izleyebiliyordum format attıktan sonra oldu .bu sorunu nasıl çözebileceğimle ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim ikinci sorum ise htc chacha tam flash mı lite flash mı şimdiden teşekkür ederim iyi günler .
  • Gençler bu UNLOCK ve ROOT işlemlerini yapamıyorum hep hata alıyorum çözemedim.
    İstanbul içinde olan Avrupa yakasında olan varsa bana yardım etsin.

Ben yaparım sen getir bana diyen varsa getiririm.istanbul Avrupa yakası Floryada oturuyorum.avrupa yakasında çoğu yere gelebilirim.lütfen çok sıkıldım artık telefon hafızasının 150mb olmasından.

bişi sorucam bide ROOT işlemi yapıldıktan sonra telefon hafızasını 500mb yaptım mesela telefon hızlanır dimi ? öteki şekilde çok dolu oluyor çünkü.
  • Belki işinize yarabilir arkadaşlar;
    http://www.movilzona.es/foro/ics-para-htc-chacha-status-android-t7795.html#p48571

Htc cha cha ics. rom

Edit:Video
    http://www.youtube.com/watch?v=2j886z7WO9Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Efendisi -- 3 Ekim 2012; 14:52:13 >
  • beyler 2 tane htc chacha aldım 3g şebekesinden değilde wifi ve 2g şebekesinden görüntülü konuşma yapmam mümkün mü skyp vb proğramlarlada olur
    not: skypta görüntülü konuşma yapamıyorum 2 chacha arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanci86 -- 4 Ekim 2012; 19:34:52 >
  • lg optimus one ' den bu telefona geçmek mantıklı mı sizce?
  • Merhaba arkadaşlar. Bendede cha cha var. Benim sorunum karanlik olunca klavyenin tuşları yanmiyor.. yardimci olurmusunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: alper1979

Belki işinize yarabilir arkadaşlar;
    http://www.movilzona.es/foro/ics-para-htc-chacha-status-android-t7795.html#p48571

Htc cha cha ics. rom

Edit:Video
    http://www.youtube.com/watch?v=2j886z7WO9Y

bu nasıl rom ya, ayıp ön yakınlık senörü kamera doğru düzgün hiçbirşey çalışmıyor, kim yükler ki bunu?

• telefon çalarken 3-5 saniye geçtikten sonra ses kısılmaya başlıyor ve duyulmuycak kadar kısılıyor nedeni nedir acaba ?

edit: bu bir özellikmiş sonradan fark ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkd28 -- 7 Ekim 2012; 13:44:36 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bendede cha cha var. Benim sorunum karanlik olunca klavyenin tuşları yanmiyor.. yardimci olurmusunuz??

• Selamlar arkadaşlar elimde chacha var ve ben bun cihaza "ClockworkMod Recovery" yüklemek istiyorum xda forumundaki konudaki anlatılanları yaptığım halde yükelyemiyorum "PH06img.zip" isimli dosyayı sd kartı atıytorum fastboot ekranına geliyorum sd kartı tarıyor ama malesef hiç bir işlem yapmıyor bilen anlayan varsa yazarsa sevinirim. Htc sitesinden bootloder kildini açtım arkadaşlar rootta yapamadım bir türlü.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.