Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
78.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaslar Cha Cha telefonumun ekranı kırıldı. Bugun KVK ya götürdüm. Akşam mesaj geldi onarım ücreti 233,68 liraymıs. Bu fiyat ucuk değilmi ? Sadece dış ekran kırıldı. Ne yapmalıyım sizce öylemı kullanmalıyım. yaptırmalımıyım ???
  • Kvkya yaptrmamalısın :) telefon ne kadar zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullthan

İyi akşamlar arkadaslar Cha Cha telefonumun ekranı kırıldı. Bugun KVK ya götürdüm. Akşam mesaj geldi onarım ücreti 233,68 liraymıs. Bu fiyat ucuk değilmi ? Sadece dış ekran kırıldı. Ne yapmalıyım sizce öylemı kullanmalıyım. yaptırmalımıyım ???

dokunmatik+lcd birlikte geldiğinden fiyat yüksek olabilir, orada yaptırırsan telefonunun garantisi devam eder,dışarda yaptırırsan biraz ucuz ama garanti dışı olur,karar senin,ucuza bulursan dışarda yaptır
  • Arkadaslar telefonu gunde 3 defa sarj ediyorum. Ustelik oyun vs falanda oynamiyorum. Cok fazla uygulama kullandigimda yok. Ne yapmaliyim. Ilk aldigimda boyle degildi. 1 gunu cikarabiliyordum. Yine ayni oranda kullaniyorum ama cok fazla gidiyor sarji. Rom falan yuklemem gerekiyorsa en guncell versiyon veya onerdiginiz room varsa yukleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Arkadaşlar benimde aklımda bu telefonu almak. ipod touch ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Cok fazla mesajlasan biri değilim ama 3g interneti sıklıkla kullanırım. Müzik, oyun, uygulama vs ihtiyaçlarımı ipod ile karşılıyorum. Ayrıca wifi hotspot kullanmayı da düşünüyorum. Önemli olan şarj konusu ve servis desteği. Eğer bu konularda kafama yatmazsa almaktan vazgeçicem. Sizce ne yapmalıyım?

cihaz güzel o konuda sıkıntın olmasın ancak müşteri desteği ve servis konusunda sıkıntı yaşadım ben kullanırken kvk ile anlaşması var htc nin ancak cihazı kabul etmediler bazı modellere bakmıyoruz dediler...müşteri hizmetlerine ulaşmak mucize zaten...bu konularda sıkıntılı ancak cihaz kullanım olarak eğlenceli bir cihazdır

Kardeş daha 3 ay oldu telefonu alalı ekranda ölü piksel görüdm içim rahat etmedi servise verdim bugunde gitim aldım 1 haftada yapıldı vallahi sen nerdeki kvk ya götürdün bilmiyorum ayrıca cihaz kabul etmeme gibi bi hakları olduğunu sanmıyorum cihaza bakarlar yedek parçaları elde yoksa ya getirtirler ya sıfır cihazla değişim yaparlar.Hiç olmadı sıfır cihazdan parçayı alıp takarlar hea cihaz garantili değilse bakarlar iade ederler ozaman bişey diyemem.

• müzik nasıl siliniyor ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolojiadami

müzik nasıl siliniyor ya :(

Müzik çalara gir şarkının üzerine basılı tut sil de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu hafıza sorununu nasıl çözücez ? Benim 150 mb lık yerde hiç kullanılır alan yok silsem de hemen doluyor sonra. Yardım eder misiniz acilll
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

quote:

Orijinalden alıntı: teknolojiadami

müzik nasıl siliniyor ya :(

Müzik çalara gir şarkının üzerine basılı tut sil de

teşekkürler kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkn-ctn

Arkadaşlar bu hafıza sorununu nasıl çözücez ? Benim 150 mb lık yerde hiç kullanılır alan yok silsem de hemen doluyor sonra. Yardım eder misiniz acilll

soğutucu bir özelliktir :)
    yapman gerekenler
    euzübesmele
    akabinde 16GB hafıza kartı almak
    sonra
    app2D programını kurarak
    dahili bellekte çalışan programları yeni hafıza kartına almak
    sonra
    ayarlar
    uygulamalar
    uygulamaları yönet diyorsun ve bir takım programların ön belleğini siliyorsun.
    ama 50Mb üstüne pek çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERKAN_G

Arkadaslar telefonu gunde 3 defa sarj ediyorum. Ustelik oyun vs falanda oynamiyorum. Cok fazla uygulama kullandigimda yok. Ne yapmaliyim. Ilk aldigimda boyle degildi. 1 gunu cikarabiliyordum. Yine ayni oranda kullaniyorum ama cok fazla gidiyor sarji. Rom falan yuklemem gerekiyorsa en guncell versiyon veya onerdiginiz room varsa yukleyebilirim.

arkaplanda çalışan programlar vardır.
    advenced task killer programını kurarak arkaplanda çalışan programları kontrol altına alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-CasTLe

quote:

Orijinalden alıntı: oguzkn-ctn

Arkadaşlar bu hafıza sorununu nasıl çözücez ? Benim 150 mb lık yerde hiç kullanılır alan yok silsem de hemen doluyor sonra. Yardım eder misiniz acilll

soğutucu bir özelliktir :)
    yapman gerekenler
    euzübesmele
    akabinde 16GB hafıza kartı almak
    sonra
    app2D programını kurarak
    dahili bellekte çalışan programları yeni hafıza kartına almak
    sonra
    ayarlar
    uygulamalar
    uygulamaları yönet diyorsun ve bir takım programların ön belleğini siliyorsun.
    ama 50Mb üstüne pek çıkmıyor.

Bende 8 gb var onla yapsam bu işlemi olur herhal

• Root yapan kimse yokmu telefona??
  • beyler chacha yeni aldım fakat hangi uygulamaları programları oyunları vs yüklememi önerirsiniz ? hep ingilizce olduğu için anlamıyorum acıklamalarını falan birisi yardım etsin ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircanu

beyler chacha yeni aldım fakat hangi uygulamaları programları oyunları vs yüklememi önerirsiniz ? hep ingilizce olduğu için anlamıyorum acıklamalarını falan birisi yardım etsin ya :(

İhtiyacın olan özellikleri söyle proğram önerelim ben adobe reader tango ve twitter kullanıyorum sadece

• arkadaslar bugun esime turkcell bayiinden HTC CAHCHA telefon aldim hersey iyi hos ama bu telefonun zil sesi cok kisik ya en yuksek sewiyeye getiriyorum yine kisa varmi yapmam gerwken birsey disarida bu telefon hic duyulmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

arkadaslar bugun esime turkcell bayiinden HTC CAHCHA telefon aldim hersey iyi hos ama bu telefonun zil sesi cok kisik ya en yuksek sewiyeye getiriyorum yine kisa varmi yapmam gerwken birsey disarida bu telefon hic duyulmaz

Telefonun sesi gayet iyi aslında, ana menüdeyken ses açma tuşuna basın son ses yapın birde şu var konuşma sırasında konuşma sesini kıstığınız zaman zil seside kısılmış oluyor belki problem bundan kaynaklıdır, ayrıca alternatif zil sesleri deneyin probleminiz çözülmezse

• quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

arkadaslar bugun esime turkcell bayiinden HTC CAHCHA telefon aldim hersey iyi hos ama bu telefonun zil sesi cok kisik ya en yuksek sewiyeye getiriyorum yine kisa varmi yapmam gerwken birsey disarida bu telefon hic duyulmaz

Telefonun sesi gayet iyi aslında, ana menüdeyken ses açma tuşuna basın son ses yapın birde şu var konuşma sırasında konuşma sesini kıstığınız zaman zil seside kısılmış oluyor belki problem bundan kaynaklıdır, ayrıca alternatif zil sesleri deneyin probleminiz çözülmezse

Dostum cogu zil sesine baktim ama sole bisi var ufak bi sorun ama soliyeyim yinede telefonun kilit acip kapama sesi bile duyulmayacak kadar az daha dun aldim bu telefonu sorunlu olabilirmi ? Yada sizdede azmi bu sesler

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

Root yapan kimse yokmu telefona??

Benim telefon rootlu hocam sorucak birşeyin varsa sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teas

quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

Root yapan kimse yokmu telefona??

Benim telefon rootlu hocam sorucak birşeyin varsa sorabilirsin.

Hocam hic bi sikintisi varmi telefonun yavaslik vs pil omru nasil birde butun herseyi facebook vs herseyi hafiza kartina tasiyabiliyomuyuz??

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.