Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
78.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ak17

quote:

Orijinalden alıntı: ak17

Merhaba arkadaşlar,

Ben iki aylık Chacha kullanıcısıyım ve telefondan fazlasıyla memnundum fakat son 2 gündür özellikle foursquare, facebook, twitter gibi programlara girişimde "Google Hizmetleri Çerçevesi uygulaması (İşlem com.google.process.gapps) beklenmeyen şekilde durdu. Lütfen yeniden deneyin" diye bi hata çıkmaya başladı. Bu hata yüzünden telefon konum bildirimi yapamıyor, son aramalar görüşme yapmış olmama rağmen bomboş görünüyor ve mesajlaştığım kişilerin isimleri değil de telefon numaraları görünüyor mesaj kutumda. Bu sıkıntıyı nasıl çözebileceğim konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. İyi günler..

kimse ilgilenmiyor artık sanırım bu konuyla :(

bataryasını çıkarıp 2 dk bekle tekrar takınca düzelir.
    bana da olur arada sırada

• 3 gündür HTC Chacha kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki bu fiyata bulabileceğiniz en iyi ve en kaliteli cihaz.

Her türlü kişiselleştirmeyi yapabiliyorsunuz telefonda ki bu çok çok süper bir olay.

Pil sorunu denildiği gibi mevcut. Yani wifi ya da mobil şebeke açık dolaşırsanız en fazla 7 saat gidiyor. "İnterneti gerektiğinde kullanır gerektiğinde kaparım" derseniz ki ben de diyorum yaklaşık bir gün gidiyor maksimum. Yani sabah 7'de kalkıp işe okula giderken arabada otobüste vakit geçirmek için ve gün içinde ara ara internetini/oyunları kullanırsanız akşam eve geldiğinizde tekrar şarja takmak zorundasınız. (Bu şekilde yaklaşık 12 saat gidiyor. Sabah 8- akşam 10 arası kullanıyorum ben.)

Isınma probleminin abartıldığını düşünüyorum. Bende öyle bir problem olmadı.

Angry Birds, Fruit Ninja gibi oyunları takılmadan sorunsuz oynayabiliyorsunuz.

İnternet performansı çok iyi. Videoları izleyebiliyorsunuz, bunun için ekstra bir kuruluma gerek yok. Bazı sitelerde video açmıyor ama o sitelerde hiç bilinmeyen yan siteler.

Şimdilik gözlemlerim bunlar. Sorusu olanı rahatlıkla yanıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teleuro -- 14 Eylül 2012; 17:12:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teleuro

3 gündür HTC Chacha kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki bu fiyata bulabileceğiniz en iyi ve en kaliteli cihaz.

Her türlü kişiselleştirmeyi yapabiliyorsunuz telefonda ki bu çok çok süper bir olay.

Pil sorunu denildiği gibi mevcut. Yani wifi ya da mobil şebeke açık dolaşırsanız en fazla 7 saat gidiyor. "İnterneti gerektiğinde kullanır gerektiğinde kaparım" derseniz ki ben de diyorum yaklaşık bir gün gidiyor maksimum. Yani sabah 7'de kalkıp işe okula giderken arabada otobüste vakit geçirmek için ve gün içinde ara ara internetini/oyunları kullanırsanız akşam eve geldiğinizde tekrar şarja takmak zorundasınız. (Bu şekilde yaklaşık 12 saat gidiyor. Sabah 8- akşam 10 arası kullanıyorum ben.)

İnternet performansı çok iyi. Videoları izleyebiliyorsunuz, bunun için ekstra bir kuruluma gerek yok. Bazı sitelerde video açmıyor ama o sitelerde hiç bilinmeyen yan siteler.

kardeşim mobil şebekeyi açıyorum facebook paketimde var menüde mevcut olan facebook'u açıyorum fakat bağlantı kesildi diyor yardım edermisin lütfen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RqYigit

quote:

3 gündür HTC Chacha kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki bu fiyata bulabileceğiniz en iyi ve en kaliteli cihaz.

kardeşim mobil şebekeyi açıyorum facebook paketimde var menüde mevcut olan facebook'u açıyorum fakat bağlantı kesildi diyor yardım edermisin lütfen ?

Bağlantı kesildi hatasını başlarda ben Wi-fi için almıştım ancak modemin bulunduğu odada wifi'yi açtım ve ondan sonra nereye gidersem gideyim bağlandı ve bir problem olmadı.

Kör noktaya düşüyorsan telefon 3G sinyali alamıyor olabilir. Farklı bir yerde mobil şebeke ile internete bağlanmayı deneyebilirsin ondan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teleuro -- 15 Eylül 2012; 15:37:59 >

• Ben hafıza yetersizliğinden dolayı bazı verileri sildim, silmemem gereken bir veriyi silmişim ve şimdi canlı duvar kağıtları dışında hiçbirini ayarlayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz?
  • hocam bu telefonda arama süresi veya internet kullanım miktarını gösteren biryer yokmu aradım aradım bulamadım bi yardıcı olursanız sevinirim
  • bide hocam bu telefona yeni hard format attım . hiçbir şekilde internete baglı degilim ama arada sırada facebook tuşu kendiliginden yanıp yanıp sönüyor nedeni nedir cevaplarsanız cok sevinirim
  • HTC Chacha mı yoksa Nokia E6 mı?

Şu ergen işi Facebook tuşu olmasa dakika düşünmeyeceğim de sırf o yüzden soruyorum.

Birde Facebook, Twitter gibi sosyal ağ bağımlısı değilim hatta kullanmıyorum. Bana E6 mı gider?
  • hocam bırakın artık nokiayı öldü nokia ve e6 bence almayın chacha öneririm ama ekranı bana biraz ufak geldi.ama gerek performans gerek internet hızı dokunmatik algısı bence gayet basarılı bir cihaz.ve hiç bozulmayacakmış gibi duryo.ele saglamlık hissi veriyo. nokia gibi basit cihazlar degil htx ler. alacaksan hocam samsung htc sony bu gibi markalar al ve android al pişman olmazsın
  • bakın hocam ugurcan diye bir kullanıcı şu yorumu yamıs:

HTC cha cha 2 haftalık kullanıcı incelemesi yazacağım amatörce, okuyanlara teşekkürler telefonu almayı düşünenlere yardımcı olacağını düşündüm.

Cihazın inceleme videosu mevcut zaten kasadan bahsetmeyip içeriğe giricem. Öncelikle en büyük + sı hem klavye hem dokunmatik ekran ve Android kullanması. Benim için önemli olan şarj durumu ve müzik performansı idi. günlük sürekli mesajlaşma ve müzik ile günü kesinlikle tamamlarsınız.. android uygulamaları gayet güzel çalışmakta ancak asphalt 5 gibi oyunlar hata veriyor nedense. mesaj yazması çok rahat tuşların arasında boşluk olması güzel bi + özellik. Nokia e6 ile bunun arasında kalmıştım iyiki bunu seçmişim diyorum :) kamera dışında pek farkı yoktu zaten e6 nın ve bu telefondan 200 lira pahalı... Cihazın android + HTC kalitesi taşıması almaya teşvik ediyor. görüntüsünü kafanıza takmayın. eğik olması ekranı daha net görmenizi sağlıyor. Ayrıca 2 gün kullandıktan sonra çok şık olduğunu göreceksiniz :) özellikle arkadaş ortamında çıkarıp masaya koyduğunuzda hemen ilgi çekiyor :) Müzik performansı gayet iyi. marketten winamp indirerek daha değişik bi görüntüde yakalayabilirsiniz. Ekranının küçük olması bazı uygulamaları yan çeviriyor örneğin talking tom.. Dediğim gibi şarjının bi gün gitmesini sorun etmeyeceklere önerebileceğim bi telefon, benim gibi sürekli mesaj yazarsanız başka bişey önermem, teknosada 599 lira gayet uygun fiyatıda. Almayı düşünenler hiç düşünmeden alsınlar :)

herşey sizin için :) bana yardım etmediler bari ben size yardım edeyim :) bu arada benim sorularıma cevap verecek varmı :)

• whatthehellistis: Bu konuda ne yapılacağı konusunda pek emin değilim çünkü sildiğiniz verinin hangisi olduğunu bilmiyorum. Eğer sildiğiniz veriyi biliyorsanız size yardımcı olabilirim.

washburn18: Arama süresi ve internet kullanımı internet bağlantınızı veya aramanızı bitirdikten sonra otomatik olarak ekrana geliyor. Ben de aradım ama toplamda ne kadar süre arama yapıldığını veya ne kadar internet kullanıldığını bulamadım. bulursam yine yazarım.

İkinci sorunuz hard resetle alakası yok. Facebook'ta size bildirim geldiğinde kontrol etmediyseniz internet kapalı olduğu halde bile o ışık yanıp söner. Bir süre sonra kendiliğinden geçiyor zaten.

377: Detaylı teknik karşılaştırmayahttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-ChaCha-vs-Nokia-E6 adresinden ulaşabilirsiniz. Nokia her ne kadar teknik anlamda Chacha'dan belli alanlarda üst kademede olsa da ne yazıkki günümüz şartlarına ayak uyduramıyor çünkü yazılımda sıkıntı var.

Nokia'nın akıllı telefonlarını birçok kesim "yarım akıllı telefon" olarak nitelendiriyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir herkese.

• çok tesekkürler Teleuro :)
  • bu paraya alınabilecek en iyi telefon başka yoruma gerek yok...

klavye sevmiyorsanız (ki bunu kullanınca seveceksiniz) full dokunmatik istiyorsanız samsung galaxy w güzel bir telefon gibi duruyor...aynı özellikler onda da var hatta biraz daha hızlı işlemcisi ve büyük belleği var..ama fiyatı da 100-150 tl falan daha pahalı
  • quote:

whatthehellistis: Bu konuda ne yapılacağı konusunda pek emin değilim çünkü sildiğiniz verinin hangisi olduğunu bilmiyorum. Eğer sildiğiniz veriyi biliyorsanız size yardımcı olabilirim.

washburn18: Arama süresi ve internet kullanımı internet bağlantınızı veya aramanızı bitirdikten sonra otomatik olarak ekrana geliyor. Ben de aradım ama toplamda ne kadar süre arama yapıldığını veya ne kadar internet kullanıldığını bulamadım. bulursam yine yazarım.

İkinci sorunuz hard resetle alakası yok. Facebook'ta size bildirim geldiğinde kontrol etmediyseniz internet kapalı olduğu halde bile o ışık yanıp söner. Bir süre sonra kendiliğinden geçiyor zaten.

377: Detaylı teknik karşılaştırmayahttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-ChaCha-vs-Nokia-E6 adresinden ulaşabilirsiniz. Nokia her ne kadar teknik anlamda Chacha'dan belli alanlarda üst kademede olsa da ne yazıkki günümüz şartlarına ayak uyduramıyor çünkü yazılımda sıkıntı var.

Nokia'nın akıllı telefonlarını birçok kesim "yarım akıllı telefon" olarak nitelendiriyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir herkese.

Bunları sildikten sonra hangi program olabileceğini kurcalamaya başladım. HTC demoflo package installer'i indirdim. Hayatımda yaptığım en büyük hataydı diyebilirim. Tüm rehberim gitti bu da yetmezmiş gibi ses açma kapama tuşundan artık zil sesini ayarlayamıyorum direk müziklerin sesini ayarlıyor açık olmasa bile. Bunun dışında diğer sildiklerimden olabileceğini pek sanmıyorum. "com.htc.provider.settings" diye bi veri gözüme çarptı. Açıkçası ne sildiğimi de tam olarak hatırlamıyorum daha fazla da mahvetmek istemiyorum ama genelde hep uygulamaların verilerini temizledim. Burdan halledebileceğim bi şeyi var mı yoksa daha fazla mahvetmeden servise mi götürmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: 377

HTC Chacha mı yoksa Nokia E6 mı?

Şu ergen işi Facebook tuşu olmasa dakika düşünmeyeceğim de sırf o yüzden soruyorum.

Birde Facebook, Twitter gibi sosyal ağ bağımlısı değilim hatta kullanmıyorum. Bana E6 mı gider?

dostum bende facebook kullanmıyorum ergen de değilim yaş 22 ama görmüyorum bile artık o tuşu yani kesinlikle chacha
  • Kesinlikle kurcalamadan servise götürmeniz en mantıklısı. Sanırım android sisteminden bir sistem dosyasını silmişsiniz. Teknik serviste yazılım yeniden yüklenir ve sorun hallolur.
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. HTC Chacha'da karar kıldım sayılır.
  • arkadaşlar nakit alacaksın 430'a kadar veren siteler var ancak taksitle neredeyse hemen hemen hepsi 460 civarına geliyor, o nedenle internetteki hepsiburada'nın teslimat süresi ile alakalı tüm yorumlara rağmen ve 100 tl hediye çeki kampanyası için oradan aldım bugün. son zamanlarda hepsiburada'dan chacha alan varsa tedarik süreci ne kadar sürdü söyleyebilir mi? eğer bir hafta sürecekse hiç beklemeyip iptal ederim sabırsız biri olarak, stokta olan sitelerden alırım.
  • değil dostum değil, ne alakası var bu fiyata bulabileceğiniz en iyi cihaz falan DEĞİL

iç hafızası kendi üstünde gelen uygulamalarla bile doluyor, 3 tane uygulama yükleyince telefon ARAMA YAPAMAYACAK duruma geliyor, mesajlar ulaşmıyor, müzik bile açamıyorsunuz?! nereme afedersiniz sokalım bu telefonu?!
  • Bende yaklaşık 10 oyun, 7 uygulama ve ıvır zıvır var ve bana kalan yer 25 mb civarı.

Tutupta 50 mb'lık oyunlar indirmeyeceksiniz birçok oyunu oynama imkanınız var. SD karta taşırsanız daha iyi idare edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.