Hani bilgisayara takılan kulaklıklar varya onlardan takılabiliyor.Yani tak çıkar sistemli 3.5mm girişler içindir herhalde.Yani kısaca ses kartı işlevi görüyor.
Jack nedir?
Telefonla gelen kulaklık kalitesi düşük olduğu için, Sennheiser gibi fiyat/performans açısından iyi bir kulaklık alıyorsun ve bu jack'a takıyorsun. O zaman süper oluyor.
Bu arada her iki kulaklıktada 3,5mm kulaklık jack'ı var.
Tavsiye dersen tabiiki HPM-80 derim. Çünkü radyoyuda kanalları görerek kumanda ediyorsun. Çağrılarıda yönettiği yazılmış. Gelen telefon numaralarını yazıyorsa buda ektstra bir güzellik olur. Yalnız bu kulaklık W900 kulaklığı. Acaba hangi modellerle uyumlu.
yorumları bekliorm arkadaşlar;)
Tabiki HPM-80 daha iyi...
İmkanın varsa HPM-85 al.
hpm-85 çok büyükhpm-80in siparişini verdim 60 ytlye
Hayırlı olsun.
Yalnız bir şey soracağım; telefonunu değiştirdiğinde, takma adın konusunda ne yapmayı planlıyorsun.
en iyisi hpm-80 i seçmek... ayrıca evrensel kulaklık girişi(jack) hpm-80 dede bulunmaktadır...
hayırlı olsun ii etmişin
quote:
Orjinalden alıntı: w850ii
hpm-85 çok büyükhpm-80in siparişini verdim 60 ytlye
Arkadaşlar beni bir konuda aydınlatabilir misiniz? HPM-82'nin kumandasının üzerinde şarkıyı değiştirebilmek için tuşlar var? Sanırım HPM-80'de de vardır; ama ben bir türlü nerede olduğunu göremedim?
quote:
Orjinalden alıntı: buraoca2
Arkadaşlar beni bir konuda aydınlatabilir misiniz? HPM-82'nin kumandasının üzerinde şarkıyı değiştirebilmek için tuşlar var? Sanırım HPM-80'de de vardır; ama ben bir türlü nerede olduğunu göremedim?
evet o tuşlar hpm-80'de de var... kulaklığın alt tarafında bi tane kaydırma tuşu war... onunla şarkıları ileri ve geri alabiliyorsun ve şarki değiştirebiliyorsun...
DigitalWorld telefonu deiştirirsen takma ad dedinde hiç bişe anlamadım biraz daha ii açıklama yaparmısın?
Teşekkürler sucveceza da resmi düzeltebilir misin sana zahmet olmaz ise? Sanırım direk resim konulamıyor.