Şimdi Ara

hpm-80 mi hpm-82 mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ikisi arasında kaldım..ama hpm 80 bana daa ağır basıyor.çünkü daha karizmatik duruyor..ama sizlerede soriym dedim..
    HPM-80

hpm-80 mi hpm-82 mi??

HPM-82
     hpm-80 mi hpm-82 mi??

• bence hpm 80 bide hpm 80 in fiyatı ne kadar ve nerde bulunuyor
  • gittigidiyorda var fiyatı:hemen al:60 ytl
  • hpm82 de jack girişi var gibi görünüyor.eğer öyleyse bence daha mantıklı.Fiyat olarak uçuk bi şeyler olacağını sanıyorum.
  • jack girişi ney?
  • quote:

Orjinalden alıntı: w850ii

jack girişi ney?

standart kulaklık takılabiliyor.
  • anlamadım ama neyse..neyse yorumları bekliyorum arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cks 90 mı brainwavz m2 mi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hani bilgisayara takılan kulaklıklar varya onlardan takılabiliyor.Yani tak çıkar sistemli 3.5mm girişler içindir herhalde.Yani kısaca ses kartı işlevi görüyor.
  • Jack nedir?

Telefonla gelen kulaklık kalitesi düşük olduğu için,
    Sennheiser gibi fiyat/performans açısından iyi bir kulaklık alıyorsun ve bu jack'a takıyorsun.
    O zaman süper oluyor.

Bu arada her iki kulaklıktada 3,5mm kulaklık jack'ı var.

Tavsiye dersen tabiiki HPM-80 derim. Çünkü radyoyuda kanalları görerek kumanda ediyorsun.
    Çağrılarıda yönettiği yazılmış. Gelen telefon numaralarını yazıyorsa buda ektstra bir güzellik olur.
    Yalnız bu kulaklık W900 kulaklığı. Acaba hangi modellerle uyumlu.
  • yorumları bekliorm arkadaşlar;)
  • Tabiki HPM-80 daha iyi...
  • İmkanın varsa HPM-85 al.
  • hpm-85 çok büyükhpm-80in siparişini verdim 60 ytlye
  • Hayırlı olsun.

Yalnız bir şey soracağım; telefonunu değiştirdiğinde, takma adın konusunda ne yapmayı planlıyorsun.
  • en iyisi hpm-80 i seçmek... ayrıca evrensel kulaklık girişi(jack) hpm-80 dede bulunmaktadır...
  • hayırlı olsun ii etmişin
    quote:

Orjinalden alıntı: w850ii

hpm-85 çok büyükhpm-80in siparişini verdim 60 ytlye
  • Arkadaşlar beni bir konuda aydınlatabilir misiniz? HPM-82'nin kumandasının üzerinde şarkıyı değiştirebilmek için tuşlar var? Sanırım HPM-80'de de vardır; ama ben bir türlü nerede olduğunu göremedim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Arkadaşlar beni bir konuda aydınlatabilir misiniz? HPM-82'nin kumandasının üzerinde şarkıyı değiştirebilmek için tuşlar var? Sanırım HPM-80'de de vardır; ama ben bir türlü nerede olduğunu göremedim?

evet o tuşlar hpm-80'de de var... kulaklığın alt tarafında bi tane kaydırma tuşu war... onunla şarkıları ileri ve geri alabiliyorsun ve şarki değiştirebiliyorsun...
  • DigitalWorld telefonu deiştirirsen takma ad dedinde hiç bişe anlamadım biraz daha ii açıklama yaparmısın?
  • Teşekkürler sucveceza da resmi düzeltebilir misin sana zahmet olmaz ise? Sanırım direk resim konulamıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.