Şimdi Ara

hpm-80 mi hpm-82 mi?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu konu hortlamış yaw..
  • Hadi tekrar hortlasın
    Yahu bu hpm80 SE sitesinde de gösterilmiyor niye?
  • arkadaslar hpm-82 almak istiyorum nerden alabilirim ve sizce en fazla ne kadar vermeliyim şimdiden teşekkürler birde arkadaslar hpm-70 ile 82 arasındaki tek fark player oynatıcı olmasımı yoksa ses kaliteside fark edermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankstyle -- 25 Mayıs 2008; 12:47:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: st.batuhan

Hadi tekrar hortlasın

çakma model olduğu için gösterilmiyor olmasın sakın
  • hpm-82 al derim bukulaklıgın diğer kulaklıklardan daha güçlü oldugunu kesin olarak söyleyebilirim db olarak değerleri aynı sanırım ama kullanıdıgı mıknatıs daha güçlü çok daha sert güçlü bi ses veriyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

Hadi tekrar hortlasın

çakma model olduğu için gösterilmiyor olmasın sakın

niye böyle bir kanıdasınız yahu bence cok güzel bir model cok hos duruyor bir kac resmine baktım aslında o kadar ilgimi cekmedi sonrasında ama yine de iyi bu arada hpm 82 daha iyi bence okul kapanınca alıcam insallah

• HPM-82'yi İstanbul'da nerde bulabilirim?

quote:

Hadi tekrar hortlasın

W900i özel olduğundandır.
  • Tahtakalede YILDIZ HAN da var...Ben ordan 20 ytl ye aldım ve çok memnunum..Ancak hangi telefonlarla uyumlu olduguna bakın...Ben P990i için aldım ancak onda ses tuşları çalışmıyo..şarkı degiştirebiliyon...Bende w800i var ona tam uyumlu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mebuli

Bende w800i var ona tam uyumlu...

HPM-82 W800 ile tam uyumlu değildir.
    *MP3 lerinizi ileri geri alabilir
    *sesi kapatıp açabilirsiniz

ancak radyo kanalları arasında geçiş yapamazsınız ve uçuş modunda kulaklık (HPM-82) porta takılı olduğu halde W800 kulaklığın takılı olduğunu göremediği içinde kulaklıktan müzik dinleyemezsiniz (uçuş modunda)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mebuli

Tahtakalede YILDIZ HAN da var...Ben ordan 20 ytl ye aldım ve çok memnunum..Ancak hangi telefonlarla uyumlu olduguna bakın...Ben P990i için aldım ancak onda ses tuşları çalışmıyo..şarkı degiştirebiliyon...Bende w800i var ona tam uyumlu...

20 ytl ye orjinal mi ?
  • bence bunu alin en hafifi ben bunu almayi dusunuyom
    SONY-ERICSSON HPM-90
     hpm-80 mi hpm-82 mi??
  • Hortlatmak gibi oldu ama yeni konu açmaktansa...

Bildiğiniz gibi M600i de radyo yok. HPM-80 gibi bir kulaklık ve uygun bir yazılımla (m600i, symbian uiq3 kullanıyor) radyo kullanmayı ve kulaklığı tam olarak kullanmayı başarabilir miyiz? Radyo benim için oldukça önemli de
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.