Şimdi Ara

cks 90 mı brainwavz m2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ACİL BİR TAVSİYEDE BULUNUR MUSUNUZ..

Cowon s9 ile kullanıcam..cks 90 mı alsam..m2 mi alsam..başka bir öneriniz varsa ona da kapım açıktır..150 tl ye kadar bütçe..Çok zorlarsam 200 tl ye de çıkarım

• Bu arada cihazı satlığa çıkardım:) Alıcı bulursam kulaklığa gerek kalmayacak:S
  • Cks90 nere , M2 nere
    Biri bas-kafa kulaklığı , diğeri dengeli kulaklık
  • ben anlamam ya öyle bass tan tizden

Sesi iyi veren bişey olsun..dinlerken kafayı ağrıtmasın yeter..
  • er olduğum için mi kimse ilgilenmiyo

biri bana terfi versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: godelureau

ben anlamam ya öyle bass tan tizden

Sesi iyi veren bişey olsun..dinlerken kafayı ağrıtmasın yeter..

O zaman hangi tarz müzik dinlediğinizi yaz, arkadaşlarda ona göre kulaklık tavsiye etsin.
  • Sezen Aksu,Bülent Ortaçgil,Bengü,Yeşim Salkım,Emre Altuğ,Candan Erçetin......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sezen Aksu,Bülent Ortaçgil,Bengü,Yeşim Salkım,Emre Altuğ,Candan Erçetin......

ben m2 satıyorum ama bu müzikleri dinlyceksen değmez :p
  • Yüksek sesle dinlediğim zaman cazırdamayacak 2 hafta sonra patlak vermeyecek bişey istiyorum..yoksa bass lar vs den pek anlamam...şu an cowon s9 un kendi kulaklığını kullanıyorum..sesi yükselttim mi önce kulaklık neye uğradığını şaşırıyor sonra da ben
  • dinlediğin kişileri yazmak farklı bi seçim olmuş :) S9 aldığına göre ses kaliteisne önem veriyorsun öyleyse iem/kulak içi terich edersin diye düşünüyordum ta ki ben anlamam öyle bass tan tiz den kafayı ağrıtmasın yeter diyene kadar :) şaka bir yana eğer ki baş ağrısı problemi çekiyorsan yüksek ihtimalle tizlerin çok parlak olmasından kaynaklanıyordur. Öncelikle S9 un BBE li ayarlarını çok kullanma, özellikle yüksek seste. Flat kullandığında o iki kulaklık da dahil piyasadaki fason kulaklıklar hariç hiç bir kulaklık baş ağrısı yapmaz. Ama buna kulak içi kulaklıkların köpük ya da adı neyse o plastik şeylerinin kulağa oturması ve kafa üstü kulaklıkların rahatlığı konuları dahil değil tabii ki. 200 liram var diyorsan Re Zero diyorum...
  • cowon da eq ayarlarında user seçip kendim ayarlarını değiştirdiğim zaman ses yüksek çıkıyor ama cırtlak bir ses ortaya çıkıyor..hafızadaki ayarlardan birini kullandığımda da ses çok düşük..son sese almama rağmen..creative zen ile yan yana koyup aynı kulaklık ile denedik..açık ara Zen öndeydi..Cowon'dan pek memnun kalmamakla beraber iyi bir kulak içi kulaklıkla beraber kullanmaya devam edicem..Sesi dengeli veren bişey olsun istiyorum..ne aşırı bass severim ne de aşırı tizz...Film izlemek için,belgesel izlemek ve yukarda ismnii zikrettiğim muhteremleri dinlemek için..Neden Cowon gibi kaliteli birşey aldım?..Sokakta dinlerken ne dinlediğimi bileyim diye..+ almışken tam olsun..uzun süre kullanayım istedim..Kulaklık için de aynı şeyi düşünüyorum.Metal,rock tarzı müzikleri dinlemem..İşim yeterince stresli..Bir de onlarla kafa ağrıtamam..
  • m2 tabi bulabilirsen
  • mediamarkette falan yok mudur
  • quote:

mediamarkette falan yok mudur

no.
  • netten almaya da çekiniyorum..sahte mahte çıkar...Gerçi mahte çıkmaz da
  • m2 forumda en çok başlık açılan konulardan, 2 günde bir canlanır
  • quote:

http://mp4nation.net/catalog/brainwavz-m2-iem-earphones-p-390.html?zenid=51532a3db3e1bd449eed159359211a2c

59.50 $ a satılıyor burdan..Daha iyi bi önerisi olan var mı..

türkie'ye gönderdiklerini sanmıyorum; üstelik güvenilir bir site gibi de durmuyor.
  • İstanbul'dan araştırayım bulamazsam Zzippo satıyomuş ondan alayım..Ya da Darty ye gidip abi bana iyi bi kulaklık ver deyip ne önerirse alıp çıksam mı
  • creative zen in s9 dan daha yüksek verebileceği tek ihtimal senin s9 unun firmware kurulumundan sonra bölge seçeneğini avrupa yapmış olmandır ya da artık ilk kim çatıysa... yoksa dünya üzerinde zen in sesi daha yüskek diyecek bir insan daha görmedim :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.