Şimdi Ara

HP Ücret İadesini Eksik yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

30 iş günü içinde onarılamayan pavilion DV 6000 laptop için ücret iadesi talep etmiştim.
    2007 aralık ayı ilk hafta!

Aradan geçen 2 ay sonunda birsürü telefon konuşması ,birsürü sinir harbi sonrası (tahahütlü ihtarname de gönderdim)
    30.01.2008 de HP hesabıma para transferi yapmış; yanlız bir sorun var ürünün fatura bedeli 1771.18 YTL idi hesabıma yatan para 1727,18 YTL arada 44 ytl lik bir kesinti var.Bankama sorduğumda ''size böyle bir EFT gelmiş diyorlar başka bişey demiyorlar.İşlem detayında "GARANTI BANK 9300119 SIRA NOLU EFT 90050579 "yazıyor garanti bankasına da sordum onlarda bilmiyorlar (bu arada benim hesap vakıfbankda)
    Sizce bu kesinti sebebi nedir.Ücret iadesi alan arkadaşlardan ricam böyle bir sorunla karşılaştılarmı?Birde Para EFT yoluyla mı geldi ,garanti bankası ne iş anlamadım neden benim hesap numarama direk göndermemişler.Neticede iban numaram olarak vakıfbankdaki hesabı vermiştim.

HP arıyorum onlarda bihaberler parayı yurtdışından ödeceyekler diyorlar bilmiyorlar?X hanım ilgileniyo diyorlar bekletiyorlar ,not aldık size geridönüş yapacaz diyorlar.Diyorlarda diyorlar.

Tüketici hakem heyetine danışacam bakalım ne diyecekler,44 YTL için davamı açacaz ne kadar sinirbozucu?Marka dedik HP aldık başımıza belayı sardık bilgisayarı benden çok servis kullandı işlerimin aksamasıda cabası.Neyse daha yazılacak çok şey var ama fazla mesaj kalabalığı olmasın.

• EFT masrafı kesmiş olmasın banka
  • öncelikle kardeşim geçmiş olsun , paranı geri almışsın bu da büyük bir başarı yine şanslıymışsın ya alamasaydın ????

sana tavsiyem önce bi şirketi ara benim fatura bedelim bukadarken bana neden bu kadar para yatırdınız diye sor onlar bilgilerinin olmadığını söylerlerse o zaman git yürü tüketici mahkemesine başvur hakkını söke söke alırsın hatta yasal faiziyle bu sürse sürse 2 yıl sürer iki yıl bekle bırak mahkeme uğraşsın onlarla
  • 44 YTL masraf arkadaşlar, masraf sizden kesiliyor. Para yurt dışından geldiği için, HP için konuşuyorum böyle bir kesinti oluyor...
    nerovize@yandex.com
    bilgi@nerovize.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRiViLLe

HP bu konularda biraz kötü marka değeri var ürünlerin görsellikleri güzel ama servisten kazanmaya çalışıyor.

servisten nasıl bir kazanç sağlıyor merak ettim şimdi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayrak2268

Arkadaşlar iyi çalışmalar...

30 iş günü içinde onarılamayan pavilion DV 6000 laptop için ücret iadesi talep etmiştim.
    2007 aralık ayı ilk hafta!

Aradan geçen 2 ay sonunda birsürü telefon konuşması ,birsürü sinir harbi sonrası (tahahütlü ihtarname de gönderdim)
    30.01.2008 de HP hesabıma para transferi yapmış; yanlız bir sorun var ürünün fatura bedeli 1771.18 YTL idi hesabıma yatan para 1727,18 YTL arada 44 ytl lik bir kesinti var.Bankama sorduğumda ''size böyle bir EFT gelmiş diyorlar başka bişey demiyorlar.İşlem detayında "GARANTI BANK 9300119 SIRA NOLU EFT 90050579 "yazıyor garanti bankasına da sordum onlarda bilmiyorlar (bu arada benim hesap vakıfbankda)
    Sizce bu kesinti sebebi nedir.Ücret iadesi alan arkadaşlardan ricam böyle bir sorunla karşılaştılarmı?Birde Para EFT yoluyla mı geldi ,garanti bankası ne iş anlamadım neden benim hesap numarama direk göndermemişler.Neticede iban numaram olarak vakıfbankdaki hesabı vermiştim.

HP arıyorum onlarda bihaberler parayı yurtdışından ödeceyekler diyorlar bilmiyorlar?X hanım ilgileniyo diyorlar bekletiyorlar ,not aldık size geridönüş yapacaz diyorlar.Diyorlarda diyorlar.

Tüketici hakem heyetine danışacam bakalım ne diyecekler,44 YTL için davamı açacaz ne kadar sinirbozucu?Marka dedik HP aldık başımıza belayı sardık bilgisayarı benden çok servis kullandı işlerimin aksamasıda cabası.Neyse daha yazılacak çok şey var ama fazla mesaj kalabalığı olmasın.

Arkadaşlar konuyla ilgili olarak sanayi ticaret il müdürlüğünde uzman ünvanlı bir şahısla görüştüm durumu anlattım ;ilk başta sen paranı almışssın boşver dedi.Daha sonra kullanma bedeli kesmiş olabilirler falan dedi(makinayı 2 ay kadar kullandığım için)şimdi dedi "mahkeme falan uzun iş uğraşırsın 44 YTL ye değmez" , hatta "hakim cihazı 2 ay kadar kullandığın için firma lehine karar verebilir kullanım bedeli sayabilir" falan gibi bir sürü konudan bahsetti.Ben gülerek ne yapabiliriz dedim(çok ilginç memur bana boşver demeye getirdi)"Firmaya eksik ödemeyle ilgili tahahütlü ihtar gönder ondan sonra kalan kısım ödenmezse ona göre davranırız"dedi.
    Şimdi ne yapayım ne önerirsiniz?eksik 44 YTL yi alalım derken mahkemeden aleyhde bir sonuç çıkmasın malum burası Türkiye!

• Arkadaşım bu miktar yurtdışından gelen paralar için bankanın kestiği masraf bedeli.Aynı şekilde bende para iadesi alırken bu miktar banada eksik gelmişti.Yalnız bildiğim birşey var burda hp nin suçu yok,bu tamamıyla bizim bankamızla alakalı bir şey.Onlar ordan parayı tam yatırıyorlar ama muhbir banka vasıtasıyla para sizin bankanızın hesabına geldiği için öyle bir kesinti oluyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.