Şimdi Ara

Teknik servisin yanlışı yüzünden iptal etmiyorlar, 400 TL talep ediyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir radyodan hediye olarak digitürk kazandık.Teknik servis kuruluma geldi.
    2 keyifpaketi ve girişpaketi 17,90 lira fiyat verdi ayrıca ligtvde 24 ay açık olacak dendi. Artı 5 lira da isterseniz kampanyalı HD olur dendi.
    Taahhüt olup olmadığını sordum, hayır taahhüt yoktur kesinlikle denildi. Taahhüt olayını yaklaşık 5 kere sordum, taahhüt varsa kurulum istemiyorum dedim hayır kesinlikle yok, ligtv de açık olacak dendi.Taahhüt yoksa kurun dedim. Fatura ne gelecek peki dedim, 25 TLyi geçmez dendi. Bu şartlarda kuruluma onay verdim+taahhüt ile ilgili herhangi bir madde sözleşmemde yok

1.Bir ay geçti ligtv yayını kesildi.Müş. hizm.ni aradım, ligtv gitti dedim, 1 aylık hediyeydi dendi kampanya veya hediye bunun neresinde. Pekala madem öyle iptal istiyorum dedim 24 ay taahhüdünüz var iptal ettirmek isterseniz 400 küsur lira ödemeniz gerekir dediler.

2.Biraysonra fatura gelmiş 35 lira.Müş. hizm.ni aradım bu kez fatura için 50 günlük fatura dedi.Peki önümüzdeki ay nekadar gelecek dedim 32 lira gelecek dedi.
    Yahu sizin servis "taahhüt vermediğim" kampanyalı digitürk için 25 lira gelecek 1 kuruş geçmez dedi, siz bana 32 lira gelecek diyorsunuz. Müş. hizm.deki zat ne dese beğenirsiniz, 2 keyif paketinizi çıkarayım 25 lira olur dedi!! Ee HD'yide çıkar kaldı 19-20 lira.Ne kaldı giriş paketi.Giriş paketi sizin sitede 9.90 görülüyor neden 20 lira ödeyeyim bu nasıl kampanya dedim, suspus oldu.Digitürkün gönderdiği teknik servisin eksiklerinden doğan mağduriyetim halen devam etmekte..

Bugün itibariyle digitürkü gene aradım.TAAHHÜT FORMUNU bana faxlayın dedim.TAAHHÜT FORMUNuz teknik serviste dedileri, ee sizin elinizde yok mu bi fax çekin dedim olumsuz yanıt aldım. Kalktım işimi gücümü bıraktım teknik servise gittim, TAAHHÜT FORMUNu merkeze gönderdik dediler !!! O hışımla tekrar aradım müşteri hizmetlerini bana finans bölümünden birini baglayın dedim, yarım saat sonra aradılar beni.. Bütün olayları anlattım, faturanız 25 tl gelecek bundan sonra diye düzeltti MÜŞT. HİZMETLERİNİN DEDİĞİNİN AKSİNE, ayrıca TAAHHÜT FORMUNU size gönderemeyiz, kurulum sırasında fotokopisini almalıydınız dedi. Yahu ben 3.şahıs değilim sözleşmenin tarafıyım altü üstü bi fax dedim.Mahkeme ya da savcılık bizden isterse gönderebiliriz dedi. Peki iptal halinde ne ödeyecegim dedim 429 tl fatura çıkardılar.Peki teknik servisin bu hatasını ben neden ödüyorum dedim, teknik servisle iletişim kurduk dogru bilgi verildiği aktarıldı bize dedi adam. Yani ben yalancı konumuna mı düşüyorum şuanda dedim, EVET BİR NEBZE ÖYLE dediler. Kaldırın HD üyeliğimi dedim 24 ay 17.90 öderim kurtulurum lanet olsun dedim..

Digitürk tamamen parasal bazlı yaklaşımlarıyla, müşteri karşıtı yaklaşımlarıyla 3 gündür hayatımı mahvetti.Hiçkimseye önermiyorum, digitürke yaklaşmayın yanarsınız. Beni aptal ve yalancı konumuna düşürdüğü, müşterilerini düşünmediği, sadece in sanların cüzdanlarını düşündüğü için digitürkten sonuna kadar şikayetçiyim.

• merhaba. normalde sözleşmeden ayrı olarak teknik servis size bir taahütname imzalatıyor. ama bana olduğu gibi size de teknik servis taahütname imzalatmayı unutmuş. ama bunlar kurumsal firma olduğu için birbirlerinden haberleri yok sistemlerinde taahütname vardır olarak görüyorlardır.
    sonuç olarak sözleşmenizi ilgili maddesindeki adrese iadeli taahütlü posta ile fesih beyanınızı gönderirseniz size karşı hukuki olarak bir talepte bulunamazlar. ne olur?
    siz yazdığım şekilde iptal edersiniz.
    belki size 400 TL. fatura çıkarırlar.
    ödemezsiniz.
    icraya verirler.
    7 gün içinde itiraz edersiniz.
    taahütname olmadığından bir halt yiyemezler.
  • Teknik servisin gelip kurulum yapmasının üzerinden 40 gün geçmiş insan kendinden şüpheleniyor ancak bana imzalattıkları herşeyi okumuştum herhangi bir taahhüt süreci yoktu sözleşmede.Ayrıca teknik servise gidip konuştum, evet arkadaşlar sizi yanlış bilgilendirmişler maalesef diyor, müşteri hizmetleri teknik servis bizi tam tersi bilgilendirdi diyor manidar zıtlıklar var adamların sözlerinde.
    Bunca işin gücün arasında bir de bunlarla ugraşıyoruz. Hayır teknik servisin bende bıraktıgı sözleşmede ayrıca "kullanıcı istediği zaman sözleşmeyi bildirmek suretiyle fesh edebilir" demekte.
    Bir sözleşme fesh edebilir derken bir sözleşme 24 ay taahhütlüdür nasıl diyebilir, aynı anda bir insana ikisi nasıl imzalatabilirler? Dediğin gibi umutbaran, ben de ellerine hayali bir taahhütname oldugunu düşünüyorum zira bunca ısrarıma ragmen göndermemeleri beni şaşırttı, çünkü varsa böyle bir taahhütname göndermeleri herhangi bir kayba ugratmaz onları. Tüketici mahkemesine giderek bu taahhüt sözleşmesinin suretini isteyeceğim, o zaman göreceğiz varsa bir sözleşme.

• dediğim gibi mahkemeye gitmenize gerek yok. iadeli taahhütlü mektup yoluyla fesih beyanınızı içeren (şu tarihten itibaren şu numaralı aboneliğimi tek taraflı olarak fesh ediyorum) fesih beyanınızı içeren mektup yollayın. bir örneğini ve gelen posta teslim makbuzunu saklayın yeter. kendileri istedikleri kadar fatura çıkarsınlar hukuken bir dayanakları olmayacak. hatta sizi icraya verirlerseve itirazınız üzerine mahkemeye giderlerse yüzde 40 icra inkar tazminatı alırsınız.
  • servislerin yanlış bilgilendirmesi digiturkun de herzamanki salağa yatma çabaları ikna çabaları... Digitürk genel merkezine iadeli taahütlü arkadaşın söyleediği şekilde bir beyan gönderin resmi kanal olduğu için mecburen size döneceklerdir. Hiçbir şekilde ödeme kabul etmeyin eğer gerçekten taahütü bir yerde imzalamadıysanız hiçbir halt yiyemezler... Bu arada bunu yapan hangi teknik servis bunu da ifşa ederseniz bizde bilelim ona göre davranalım.
  • İzmir/Bayraklı servisi.Yanlarına gittiğimde evet arkadaşlar hatalı bilgi vermişler diyorlar, ama müşteri hizmetlerini aradıgımda teknik servis bunu kabul etmedi diyorlar anlamadım gitti nasıl bir ikili oyundur bu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.